Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 29 maart 2017

Bericht van Cobra, 28 maart 2017, Korte Situatie Update / 29 Maart 2017


Bericht van Cobra, 28 maart 2017, Korte Situatie Update
29 Maart 2017

Gerechtigheid van Maat! Na het “medicijn te hebben geproefd” had David Rockefeller, het hoofd van de Rockefeller factie van de cabal, een hartfalen en verliet de planeet:


Hij is nu op de plasma laag en probeert te ontsnappen aan de Lichtkrachten; er wordt verwacht dat hij binnen een week is gegrepen en naar de Galactische Centrale Zon wordt genomen.

George Bush Sr., Henry Kissinger en Dick Cheney zullen hem naar verwachting relatief snel volgen, in deze specifieke volgorde.

Ondertussen gaat het verwijderen van de chimera groep door. De Lichtkrachten krijgen eindelijk wat voordeel tegen de chimera en hopelijk zal ik in staat zijn om medio april wat goed nieuws te rapporteren.


Er zijn nu maar zo’n 180 leden van de chimera groep op de planeet overgebleven. Het is een kleine maar toch krachtige en gevaarlijke groep die de quarantaine status van de planeet Aarde in stand houdt door middel van een top quark-antiquark condensaat op Long Island, verbonden aan de plasma toplet bommen:


Zij zijn geïnfiltreerd op sleutelposities in de Amerikaanse, Russische en Chinese legermachten, het grootste deel van hen in de US Air Force, effectief voorkomend dat wereldwijd positief buitenaards contact plaatsvindt.

Meer specifiek; hier kun je hen vinden op bepaalde sleutelposities:


En meer specifiek hier:


Hier:


Hier:En hier:


Je kunt interessante codenamen vinden zoals Ascension, Cobra en MOSS in hun ruimte surveillance netwerk:


Ongeacht hun inspanningen gaat het disclosure proces verder. NASA heeft foto’s vrijgegeven van de maan Pan van Saturnus, die absoluut niet lijkt op een natuurlijk object:Sprekend over NASA, zijn ruimtesonde Voyager is jaren geleden gehackt door de Galactische Confederatie zodra het ons zonnestelsel verliet, het Tachyon membraan / buitenste grens kruisend:


Nu de quarantaine Aarde op het punt staat open te breken beginnen de hoofdplannen om het zonnestelsel te koloniseren meer realistisch te klinken:


En Rusland heeft zich bij de vele naties gevoegd die plannen om binnen een paar jaar toeristen naar de nabije ruimte te sturen:


Al deze plannen zijn pogingen van de Lichtkrachten om het proces naar de compressie doorbraak te versnellen.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica