Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 7 maart 2017

Benjamin Fulford / Wanhopige tegenaanval door Satanische maffia faalt op alle fronten ........ / 6 maart 2017

Wanhopige tegenaanval door Satanische maffia faalt op alle fronten terwijl de bevrijding van de mensheid nadert.
6 maart 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

We zijn getuigen van wanhopige pogingen in de hele wereld van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia met als doel recente nederlagen om te keren en aan de macht te blijven. Echter, deze pogingen falen op alle fronten en meer prominente Satanisten verdwijnen.

De hevigste strijd raast in Washington DC waar de Satanisten er op aandringen dat “de Russen het deden!” met als doel Procureur-Generaal Jeff Sessions te verwijderen en arrestaties van kinderenvermoordende politici te voorkomen. Pentagon bronnen bevestigen dat meer dan 1500 pedofielen werden gearresteerd sinds Donald Trump aan trad als President van de Verenigde Staten en sinds een hoge jury aanklachten voorbereidt tegen een hele bundel figuren uit de gevestigde orde van DC en New York.

Een ander teken dat dingen werkelijk beginnen te veranderen is dat wettige actie nu is begonnen tegen de private sector gevangenis slavenkampen die in de VS worden gerund.De tegenaanval van de Satanisten in de VS wordt georkestreerd door de Rotschilds en de Bush/Clinton maffia die hun top dienaren als voormalig President Barack Obama en Amazon’s Jeff Bezos  hebben losgelaten op het Trump regiem.

Vorige week kondigde Obama aan dat hij een anti Trump hoofdkwartier ging oprichten samen met adviseur Valerie Jarret op twee mijl van het Witte Huis. Deze actie werd gevolgd door Trump tweets waarin “slechte of zieke jongen” Obama werd beschuldigd van het illegaal afluisteren van Trump. Ons advies aan huisslaaf Obama is om zijn leven en vrijheid niet te riskeren ten behoeve van zijn Rothschild slavenmeesters.

Een andere Rothschild huisslaaf, Loretta Lynch, Obama’s Procureur-Generaal, riep om bloed en dood in de straten.


Ons advies aan Afrikaanse Amerikanen is om deze huisslaven je niet voor de gek te laten houden en je niet mee te laten lokken in protesten ten voordele van Satan aanbiddende slavendrijvers.

Een teken van de intensiteit van de strijd die nu raast werd gezien toen Bezos, voormalig folteraar en voormalig Clinton campagnemanager, John Podesta een baan aanbood bij zijn Washington Post propagandamachine. Pedesta werd ook een $600miljoen oorlogspot geboden voor de Washington Post door de schurken (Bush) CIA voor propagandadoeleinden.En toch, onmiddellijk nadat Bezos dit aankondigde kwamen Amazon.com servers onder zware voortdurende aanval.


Het is onwaarschijnlijk dat Bezos zelf lang zal overleven, beweren CIA en Pentagon bronnen.

Een duidelijk teken dat de Satanisten de controle over het Amerikaanse volk hebben verloren kan gezien worden in het onvermogen van hun eens dominante gezamenlijke propaganda-apparaat. Ondanks dat verslagen laten zien dat 88% van dezware gezamenlijke media verslaglegging over Trump negatief was sinds hij aantrad, laten peilingen nu zien dat 79% van de Amerikanen zijn speech voor de gezamenlijke huizen van het Congres vorige week gunstig beoordeelden.


Kijk eens naar de gezichtsuitdrukking van Huisleider van de Democratische Partij Nancy Pelosi’s tijdens Trump’s speech. Mij lijkt het iemand (of een of andere entiteit) in doodsangst.


Misschien is de meest senior Nazi factie Satanist die zo snel mogelijk neergehaald moet worden Bill Gates van Microsoft. Bill Gates bouwt een enorm ondergronds bunkercomplex in Karuizawa, Japan, volgens de Japanse geheime dienst. Gates werkt samen met zijn top Japanse dienaar Masayoshi Son van Softbank en Yasuyuki Nambu van de Pasona groep. Son’s Softbank heeft de Fortress Investment Group overgenomen.


Dat betekent dat hij nu de controle heeft over de Musashi Engineering onderneming dat de Japanse verkiezingen in elkaar zet. Son is natuurlijk alleen maar een senior Rothschild dienaar in Japan.

Agenten die werken voor de Franse tak van de Rothschild Familie, David (gezocht door de politie voor fraude) en Banjamin (beschuldigd van het doden van pygmeeën) probeerden recentelijk om deze schrijver in een val te lokken In het Nambu’s Akasaka Tokyo Hoofdkwartier. Nambu en Son zijn nu het doelwit van leden van de rechtervleugel dicht bij de Keizer, beweren Japanse rechtervleugel bronnen.

De Rothschild familie was uiteindelijk verantwoordelijk voor de tsunami van 11 maart 2011 en de nucleaire terreuraanval (hier bekend als 311) tegen Japan en ze proberen wanhopig om hun dienaren hier aan de macht te houden om op deze manier vergelding voor dat massa moord incident te voorkomen. Echter, de Rothschilds hebben de strijd al verloren en hun Japanse netwerk wordt ontmanteld.

Vele lezers vroegen me waarom ik ook de naam van de Dalai Lama vermelde in de lijst van Satanische onderaannemers. Hier, in het belang van disclosure (openbaarmaking), moet ik toegeven dat ik een persoonlijke wrok tegen de Dalai Lama heb. Een Noord Koreaanse vrouwelijke agente werd door hem en de Satan aanbidders gestuurd om mijn leven te ruineren. In plaats daarvan werd ze verliefd op me en werd ze zwanger van ons kind. Toen ze vijf maanden zwanger was, stuurde de Nepalese import winkel waar ze werkte haar naar Nepal op een missie om goederen voor de winkel te kopen. Toen ze daar aan kwam werd ze gedrogeerd en werd ze wakker in het ziekenhuis, niet langer zwanger. De eigenaar van de winkel zei dat zijn vader, die werkt voor de Dalai Lama, dit deed op bevel van de Dalai Lama. Met andere woorden deze zogenaamde heilige man is een kindermoordenaar.

Hierna, ging mijn vriendin naar de Japanse politie met valse verslagen over mij dat ik drugs zou gebruiken en dat ik haar zou mishandelen. Toen ik haar hiermee confronteerde vertelde ze me dat haar familie bedreigd werd met de dood als ze dit niet zou doen. Dus, dat is waarom ik een persoonlijke wrok heb tegen de Dalai Lama. Ik heb hem ook in de ogen gekeken en kan je zeggen dat hij door en door kwaadaardig is. Hij zal spoedig sterven en zo zal zijn ziel. Hij zal tot in de eeuwigheid niet meer reïncarneren.

In ieder geval, gevolgd op de recente bedekte bedreigingen van Bill Gates om “meer dan 30 miljoen mensen te doden,”


zijn er meerdere verslagen gemaakt over middelen voor biologische oorlogsvoering die werden verspreid over de hele wereld, beweren bronnen bij de Japanse geheime dienst. Tokyo zelf heeft onder zware chemtrail en radioactieve vergiftigingsaanvallen gelegen gevolgd op de verklaring van Gates. Het is zeker dat iedereen die ik ken recent zwaar heeft gehoest, inclusief mijzelf. Echter, de aanvallen tegen Tokyo hebben zich nu verspreid en geen doden tot gevolg gehad. De Chinezen en Indiase regeringen zeggen ook dat middelen voor biologische oorlogsvoering gebruikt worden tegen hen (Het Chinese artikel is van 2013)


Terwijl Sorcha Faal hoort bij de geheime dienst van de marine van de VS en zijn verslagen vaak uit meer dan 90/% desinformatie bestaan, is het volgende verslag dat beweert dat er bio oorlog aanvallen plaatsvinden over de hele wereld waarschijnlijk waar. Wat niet waar is is het verhaal over massa doden omdat de bio middelen voor oorlogsvoering onschadelijk gemaakt zijn.


Bill Gates wordt nu actief opgejaagd en het leger van de VS is geadviseerd door de White Dragon Society om zijn Karuizawa bunker zo spoedig mogelijk in beslag te nemen. De eigendommen van Gates in de VS moeten ook zo spoedig mogelijk in beslag worden genomen. Het herenhuis van Bill Gates bij Seatle, Washington, heeft kamers gevuld met onplezierige geheimen en gewijd aan de aanbidding van dood, volgens een high tech Oligarch die daaraan een bezoek bracht.

Andere senior Satanisten, hiermee erkennend dat het karwei voorbij is, proberen te vluchten. Koning Salman van Saudi-Arabië heeft vijf, luxe vijf sterren hotels geboekt op Bali, Indonesië voor zijn gevolg inclusief 25 prinsen. Salman zal om bescherming vragen van Indonesië, Maleisië en China maar zal dit niet krijgen, beweren CIA bronnen.

De reden dat Salman gevlucht is, zeggen Pentagon bronnen, is dat de campagne tegen Daesh ( opmerking voor lezers: we hebben besloten om de Godin ISIS niet verder te beledigen door de associatie van haar naam met deze club van Satanische terroristen) is uitgebreid naar Jemen. De Saudis hebben in samenwerking met de Franse oliegigant Total, de internationale wet overtreden door 65% van de olie van Jemen te stelen.


Een andere Satanist op zoek naar een schuilplaats is de Israëlische Eerste Minister Benyamin Netanyahu. Netanyahu heeft de Russische President Vladimir Poetin gevraagd om bescherming nadat Israël werd bedreigd met vernietiging van al zijn nucleaire faciliteiten als het niet optrad tegen de Satanisten, zeggen Russische FSB en andere bronnen. Deze bescherming zal niet worden toegekend, beweren de Russische bronnen.

VS aardsverrader John “Daesh” McCain zocht bescherming voor Turks President Erdogan en zal deze ook niet krijgen, zeggen Pentagon bronnen.

De mensheid zal spoedig vrij zijn.

Vertaling: Lia