Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 30 maart 2017

Benjamin Fulford: Onsterfelijkheid en Exponentiële Expansie in het Universum Zal Komen......... / 27 maart 2017

Onsterfelijkheid en Exponentiële Expansie in het Universum Zal Komen Nadat de Cabal Definitief Verslagen is
27 maart 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Vorige week hackte iemand mijn computer zodat de video op de onderstaande link begon te spelen wanneer ik hem aan zette. Het beweert de vernietiging te laten zien van de Black Night Satelliet waarvan vele mensen in de VS net als de geheime dienst van de VS en agentschappen en de NSA, uitdrukkelijk beweren dat dit het vertrekken van mensen van de planeet Aarde heeft gestopt

Dit nieuws valt samen met aankondigingen van de NASA over pillen die de leeftijd omkeren en technologie die het mogelijk maakt om sneller dan het licht te reizen en om een bezoek te brengen aan nieuw ontdekte planeten net als de Aarde.CIA bronnen beweren ook dat een geheim presidentieel bevel werd gegeven om gratis energietechnologie vrij te geven net als al bestaande anti verouderingstechnologie.

Het enige ding dat de mensheid blokkeert voor deze toekomst van onsterfelijkheid en exponentiële expansie in het universum is nu een kleine groep van mensen die zich vastklampen aan de controle over financiële computers bij de Federale Reserve Raad, de Bank van Japan, de Europese Centrale Bank en de BIS. Deze computers moeten fysiek in beslag worden genomen om de uitgave van onbeperkte fondsen mogelijk te maken om de mensheid de kans te geven zijn vleugels uit te spreiden en te vliegen.


De individuen die forensisch zijn geïdentificeerd als degenen die het financieren van een nieuw tijdperk blokkeren zijn: Janet Yellen bij de Fed, Mario Draghi bij de ECB, Haruhiko Kuroda bij de BOJ en Augustin Carstins bij de BIS. Speciale strijdkrachten moeten deze individuen zo spoedig mogelijk opzoeken en oppakken en de computercentra in beslag nemen bij de centrale banken met de bedoeling om de fondsen voor de planeet Aarde te bevrijden.

Als deze computers en de parasieten die ze controleren verwijderd zijn, kunnen niet de triljoenen maar eigenlijk de quadriljoenen dollars worden vrijgegeven om een einde te maken aan armoede en vernietiging van het milieu net als onderzoek naar onsterfelijkheid en onbeperkte expansie in het universum, volgens meerdere bronnen bij verschillende liefdadigheidsinstellingen.

De strijd tegen de overheersers van het Babylonische schuldenslavernij systeem, deze overzeese banken, gaat verder richting overwinning. Voormalig VS President Barack Obama is verdwenen uit de openbaarheid en wordt waarschijnlijk ondervraagd. Ook werd vorige week het lichaam van Bill en Hillary Clintons lange termijn assistent Vincent Foster opgegraven en er werd ontdekt dat hij twee kogels in zijn achterhoofd had zitten wat tot gevolg had dat de oorzaak van zijn dood veranderd werd van zelfmoord naar moord. Pentagon en CIA bronnen zeggen dat deze ontdekking zal leiden naar vervolging van de Clintons voor moord.


De dood van de grote Kahuna, David Rockefeller werd ook formeel aangekondigd vorige week door zijn familie. CIA bronnen zeggen dat Rockefeller gedurende maanden in stasis, een vegetatieve staat, werd gehouden in een Antarctische basis voordat de familie het uiteindelijk opgaf en aankondigde dat hij niet langer met ons is.

Toen deze schrijver eerst werd geïnformeerd door de Japanse autoriteiten over een plot door de Westerse elite om 90% van de mensheid te vermoorden door middel van ziekte, hongerdood en nucleaire oorlog, overhandigden zij me materiaal dat liet zien dat Rockefeller aan het hoofd van de Bilderberg groep stond, de Raad die gaat over Buitenlandse Relaties en de Trilaterale Commissie en andere top groepen van Westerse Machtshandelaren. Dus was hij de belangrijkste verdachte als organisator voor dit duivelse plan.

Echter, toen ik Mr. Rockefeller werkelijk ontmoette had ik de indruk dat deze man diep van binnen dacht dat hij deze planeet goed deed. De vraag waarop de opkomende onderzoekers naar waarheid en verzoening een antwoord moeten hebben is nu hoe zijn visie voor een verenigde planeet aarde in harmonie met de natuur verdraaid werd naar een nachtmerrieachtig genocidaal plan.

Het forensische spoor dat bij Rockefeller begon leidde naar George Bush Sr. en zijn Nazi factie van de Khazariaanse maffia. Dit waren mensen de gelinkt werden aan 911 en de Nazi overname van de Verenigde Staten in 2001. Vanaf daar leidde het spoor naar de P2 lodge in Italië en de aanbidders van de zwarte zon.

Sinds toen hebben de White Dragon Society, Het Pentagon en agentschap witte hoeden en hun Aziatische bondgenoten systematisch de top rangen ontmantelt van de Westerse machtsstructuur. Het begon in 2013 met het aftreden van Paus Maledict, gevolgd door de troonafstand in dat jaar van Koningin Beatrix van Nederland, Sheik Al Thani van Katar, Koning Albert II van België en Koning Juan Carlos van Spanje in 2014. Toen verloor de Clinton/Bush factie afgelopen november haar macht in de VS en worden ze vervolgd voor hun misdaden. Nu heeft de Japanse Keizer zijn aftreden aangekondigd en zijn geheime controleur David Rockefeller is gestorven. Koningin Elizabeth van Engeland en Koning Carl Gustaf van Zweden blijven op de troon omdat ze geen deel uitmaakten van het genocide complot, beweren CIA bronnen.

Troonafstand en het verlies van macht van deze top niveau mensen heeft nieuwe voorheen verborgen lagen van de wereld machtsstructuur blootgelegd. Bronnen in de Keizerlijke familie van Japan verwijzen naar een mysterieuze Cabot familie in Zwitserland terwijl de heerser van Noord Korea Kim Jong-Un, andere lakeien met een hoge rang met namen als Eisenberg en Rosenberg bevelen geven. De strijd om de planeet te bevrijden van de nieuwe wereldorde raast nu vurig in de Verenigde Staten en Japan.

In Japan gaf Henry Kissinger bevelen aan de politicus Oshiro Ozawa om ervan verzekerd te zijn dat de cabal de controle over Zuid Korea en Japan blijft houden. De Koninklijke familie bronnen zeggen dat gehoord is dat Ozawa tegen mensen vertelde dat hij en Kissinger nu de leiders zijn van de commissie van 300, jammer genoeg geloven enkele mensen met macht dit nog steeds. De waarheid is echter dat beide onan zijn of samurai zonder een meestergraad, voorbestemd om doelloos te dwalen.

Eerste Minister Shinzo Abe en de Japanse Minister van Financiën Taro Aso staan op het punt om uit de macht te worden verwijderd omdat hun meesters Bush en Clinton hun macht in de Verenigde Staten hebben verloren.

Abe ging vorige week naar Europa en probeerde de Paus te ontmoeten om gehoord te worden maar hij kreeg hiervoor geen toestemming wat betekent dat zijn dagen aan de macht geteld zijn.

Het bureaucratische apparaat, vooral het Japanse, financiert de actie om Aso in de functie van de volgende eerste minister te krijgen maar hij is niet geliefd bij het Japanse leger en politie omdat hij omkoopsommen accepteerde in ruil voor de verkoop van Japanse waterbronnen aan zijn Franse Rotschild chefs. Het CSIs centrum en de Strategische en Internationale Studies van de Jezuïetenorde probeert om een besmet persoon aan de macht te krijgen omdat Japan een belangrijke geldmaker is en een geheim budget heeft.

De officiële verklaringen van de Regering van Japan voor het jaar 2017 was 97.45 triljoen yen maar in werkelijkheid is het geheime budget meer dan 250 triljoen yen. Het geheime budget komt van dingen als belasting op dingen als benzine, alcohol en tabak en generen inkomsten die niet onder controle staan van het Parlement. Van deze tweehonderd en vijftig triljoen yen gaan ongeveer twee triljoen dollars naar de Amerikanen en vijftigduizend miljard zijn voor de Minister van Financiën, beweren bronnen bij de Koninklijke familie.

De mensen van CIS in Japan, onder bevel van Henry Kissinger willen tegen elke prijs deze stroom van Japanse inkomsten geheim houden nu hun leider David Rockefeller is gestorven, beweren de bronnen. De witte hoeden van het leger van de VS zouden Kissinger en anderen moeten blokkeren en de stroom van inkomsten opnieuw moeten richten naar meer heilzame doelen.

Wie zit er achter de geheime pogingen om Donald Trump af te zetten, CSI FBI directeur James Comey en vice president Michael Penson, beweren de bronnen bij de CIA. Nu lijkt het Comey te zijn geweest die met illegale hulp Barack Obama heeft geholpen om boodschappen van Donald Trump te onderscheppen toen hij streed voor het presidentschap.Er zijn ook verontrustende tekenen dat de President van de VS Donald Trump zijn hoofd in de strijd richting de controleurs went. Dit werd getoond door zijn falende poging om een absoluut mislukte veranderde gezondheidszorg door te drukken en dat had op de een of andere manier te maken met de criminele bende, welke parasieten benoemden die doorgaan voor VS dokters en met het Amerikaanse volk. De grafiek in het onderstaande artikel laat zien hoeveel rood bloed geld deze medicinale bloedzuigers opzuigen van het Amerikaanse volk.


Totdat we invallen zien in het hoofdkwartier van de Amerikaanse Medische Associatie en de massale arrestaties van leidinggevende in farmaceutische bedrijven kunnen de kosten van de gezondheidszorg in de VS alleen maar toenemen en kan de gezondheid en levensduur van het Amerikaanse volk alleen maar verminderen.

Het leger van de VS en de witte hoeden doen goed werk buiten de VS deze dagen, beweren Pentagon bronnen. De oorlog index heeft vorige week een nieuwe financiële dimensie bereikt door het verbannen van sponsoring van laptops en vliegtuigen in corrupte landen zoals Turkije, Saudi Arabië en de Golfstaten Raad zeggen de bronnen.

De Israëliërs werden op hun beurt gedwongen om hun valse Moslim leger van Opvallende Libanese Israëliërs terug te trekken door een serieuze dreiging vanuit verschillende fronten, zeggen de bronnen in de Mossad.

Israël werd blootgesteld aan schaamte vorige week nadat de Mossad werd geïdentificeerd als de bron van de dreigingen van valse aanvallen op de centra van de Joodse gemeenschap in de Verenigde Staten, vertelden de bronnen bij het Pentagon.

De Nazi’s in de Oekraïne hebben geleden onder een enorme ophef toen een nucleair wapen dat aanwezig was in hun munitie opslag een enorme explosie veroorzaakte, en hen zo hun vitale wapenvoorraden ontnam. De bron zei dat een video van de explosie zichtbaar is via de onderstaande link.


De Pentagon bronnen zeggen nu dat ze een soort van orde in het spel van de strijd om de planeet Aarde verwachten zo tegen juli. De top ontmoeting van de Chinese president Xi Jinping met Trump in april zal de basis leggen voor een topontmoeting met Trump en Russisch President Vladimir Poetin in juli om de conflicten in Syrië en de Oekraïne te beëindigen en een twee staten oplossing van Israël af te dwingen zodat een wereldwijde valuta reset kan plaatsvinden.


Vertaling: Lia