Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 maart 2017

Benjamin Fulford: Het Spoor dat Leidde naar de Zwarte Zon - ........ /door Justin Deschamps / Vrijdag 17 maart, 2017

Benjamin Fulford:
Het Spoor dat Leidde naar de Zwarte Zon - Zal de mensheid Leren Van het Verleden?
door Justin Deschamps / Vrijdag 17 maart, 2017


In het laatste gedeelte van Benjamin Fulford's nieuwsbrief van de week van 13 maart, beschreef hij een bijeenkomst van hoog niveau figuren in Japan en Azië die de geheime godsdienst of overtuiging van een aantal van de machtige elite spelers op aarde hebben geopenbaard. Klaarblijkelijk, aanbidden zij de Zwarte Zon, een negatieve zonnegod die het tegenovergestelde verpersoonlijkt van de Schepper, een kracht van dood, verwoesting en chaos in plaats van leven, creatie, en orde. Dit is opvallend vergelijkbaar met de satanische Cabal door verschillende andere opmerkelijke genoemde onderzoekers en insiders, zoals Mark Passio en Jay Parker.

In de jaren '90, werd Passio gerekruteerd in de Kerk van Satan van Anton Lavey. Passio dacht dat Satanisme niets meer was dan een religie voor persoonlijke bekrachtiging, maar hij ontdekte dat het veel verraderlijker was dan dat. En na het bijwonen van Grotto bijeenkomsten in het holst van de nacht, waarin leden advocaten, artsen en politici spraken over hun verachtelijke haat jegens de onontwaakte massa's en hun voortdurende wens om hen tot slaaf te maken en mensen te martelen, Had Passio een verandering van hart.


Parker is een satanisch ritueel misbruik overlevende die in een duistere occulte familie generatie werd opgevoed. Zijn vader beweerde een Atlantische tovenaar te zijn, en zijn moeder een heks. Zijn beide ouders spraken over de religie van de Illuminati, de aanbidding van de Zwarte Zon door de elite, dat tienduizenden jaren in de tijd terug gaat.


Onlangs, hebben David Wilcock en Corey Goode  beweerd dat de oorsprong van deze duistere groep terug gaat naar een pre-Adamische periode, ongeveer 55.000 jaar geleden. Naar verluidt, voerden een transhumanistisch cybernetisch ras van reuzen in het verre verleden van het zonnestelsel oorlog, en bezette eens een planeet die zo'n 500.000 jaar geleden werd verwoest, nu de thuisbasis van de asteroïdengordel. Ze vluchtte naar Mars na de verwoesting van hun thuisplaneet en vluchtte uiteindelijk naar de Aarde in een ruimte ark dat de Maan werd van de Aarde. Tot slot, vestigden ze zich in Antarctica, kannibaliseerden hun moederschepen, en bouwden een aantal zeer geavanceerde beschavingen. Zij kruisten met de menselijke elite op Aarde op dat moment, en vormden wat tegenwoordig bekend staat als de Illuminatie bloedlijnen. Of deze aanmerking waar is valt nog te bezien, maar zou een andere schakel in de keten van de verborgen geschiedenis van de Aarde kunnen verschaffen.


Volgens Passio, vertegenwoordigd de Zwarte Zon het duistere Lucifer archetype. Lucifer staat bekend als de licht-drager in het occultisme, de personificatie van de brenger van de waarheid, wijsheid en kennis.


Deze kosmische archetype is amoreel, wat betekent dat het zowel lichte als donkere kenmerken kan belichamen. Iedereen kan contact maken met dit kosmische archetype, maar de aard van de kennis die ze zoeken, en uiteindelijk hoe deze informatie wordt gebruikt, bepaalt of het positief of negatief, schadelijk of nuttig is. En de duistere elite van deze wereld maakte gebruik van verschillende occulte rituelen om contact met de negatieve krachten maken die hen kennis gaven van hoe de mensheid tot slaaf te maken met deskundige vaardigheid.

De jezuïeten, in het bijzonder, ontwikkelde een aantal wrede werkwijzen voor het gebruik van kind offers om een zwaar getraumatiseerde ziel te creëren die een instrument zou worden voor de dodenbezweerders zodra het bloed van de sterfelijke was vergoten. Door het gebruik van deze schrikbeelden als afgezanten van de duisternis, ontvingen verraderlijke groepen intelligentie van hun duistere overlords. Volgens sommige bronnen waren er legioenen van geesten gemaakt door de eeuwen heen die ten slachtoffer vielen aan de duistere occultisten, die hen gebruiken als etherische spionnen en huurlingen. Pauselijke Bulls (?)  is een voorbeeld van een satanische rite die bedoeld is om een ziel van een kind te binden aan een duister doel.

De Zwarte Zon vertegenwoordigt de duistere Lucifer, brenger van kennis voor diegenen die pijn, lijden, slavernij en macht zoeken. Dit archetype is aanbeden door vele verschillende elite-groepen, onder veel verschillende namen en vermommingen, zoals Moloch, Baal, Satan, Lucifer, en ga zo maar door. En in de moderne wereld, aanbidt de gemiddelde persoon de Zwarte Zon via hun materialistische immorele levensstijl. Bijvoorbeeld, een "consument" in occulte symboliek, is iemand die het bewustzijn of de geest heeft laten overgaan in een materialistische en egocentrische zombie, iemand die zich niet bekommert om de waarheid, ethiek, en rechtvaardigheid. Zulke mensen trachten al hun basis verlangens te bevredigen, zelfs als dat betekent het kwetsen van anderen of de ogen dicht te knijpen om schade toe te brengen. In die zin genieten de massa's van begerigheden van alle soorten, misleid tot het aanbidden van de dood, vernietiging en chaos - alles onder de illusie van technologische progressivisme.

Hier de uitleg door Benjamin Fulford :

Al deze wereldveranderingen die plaatsvinden, zoals hierboven beschreven, hebben hun oorsprong in een machtsverschuiving op een zeer esoterische niveau van de werkelijkheid. We zullen proberen om hieronder in het kort het forensische parcours opnieuw samen te vatten gevolgd door deze schrijver over wat heeft geleid tot de "zwarte zon" entiteit wiens nederlaag al deze veranderingen mogelijk heeft gemaakt.


Jaren geleden werd me verteld door agenten die gestuurd waren door de toenmalige Japanse minister van financiën, Heizo Takenaka dat er een complot was om 90% van de mensheid te vermoorden met de bedoeling om “het milieu te redden.” Aziatische geheime genootschappen hadden hetzelfde gehoord toen ze een bijeenkomst afluisterden in het Molech (Baal, Set, Satan) aanbiddende Zigeuner bos. Toen ze aanboden om tegen deze Satan aanbidders te vechten suggereerde ik de Aziaten dat het probleem in het Westen zich grotendeels had geconcentreerd aan de hoogste top van de wereld machtsstructuur en dat de gemiddelde Westerling volledig ontsteld zou zijn bij het idee om 90% van de mensheid te vermoorden. We kwamen tot de conclusie dat de oplossing voor het probleem lag in de top van de Westerse macht als doelwit te maken.

Dit leidde naar een bezoek aan mij van Leo Zagami van de P2 Vrijmetselarij lodge in Tokyo en een uitnodiging aan mij om een bezoek te brengen aan de P2 in Italië. Ik werd door Vincenzo Mazzara, een Cavalier van de Teutonic Knights meegenomen naar een kathedraal in Milaan waar een zwart gevlekt glazen afbeelding was van hun god, de zwarte zon. Mazzara vertelde me dat het een zwart gat (black hole) was in het centrum van de Melkweg dat met hen communiceerde via het gammastralen spectrum.


Wat ik tegenkwam in de kathedraal was een zwarte leegte wat alleen beschreven kan worden als een antileven, een entiteit dat zich voedt aan de levenskracht.

Blijkbaar heeft deze entiteit duizenden jaren enorme macht en welstand gegeven aan een selecte groep. In ruil hiervoor werd het gevoed met mensen en dieren offers. Dit is wat ik de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia noem.

De visie op de toekomst van de leden van P2 als Mazzara was er een van totale oorlog en vernietiging op deze planeet, iets waarvan ze dachten dat het onvermijdelijk was.

Echter, een ongelooflijk machtige lichtkracht entiteit confronteerde deze zwarte zon en dreigde om het totale universum uit te wissen naar nul en een of zwart en wit tenzij het zich terug trok. Dat is waarom de krachten van duisternis zo sterk werden ze bedreigden de totale structuur van het universum. De entiteit trok zich terug en vluchtte uit dit universum. Dit is wat gezien werd als de Noorse spiraal gebeurtenis.Het resultaat is dat terwijl het universum voor deze gebeurtenis als een top die de controle kwijt raakte was, het nu terug in harmonische balans is, een balans tussen tegengestelde maar gelijkwaardige heilzame krachten bekend als yin en yang of mannelijk en vrouwelijk. Om deze reden is het wezen dat Satan wordt genoemd gestopt met het vernietigen van leven als een absoluut kwaad maar heeft het zich in plaats daarvan getransformeerd in een welwillende godin die in harmonie werkt met het mannelijke aspect van het universum.


Omdat deze entiteit het universum ontvluchtte, waren de mindere kwade entiteiten die onder hem werkten niet langer meer in staat om de lichtkrachten te weerstaan. Ze zijn systematisch weggezuiverd en spoedig zullen de laatsten vernietigd zijn.

Op dat moment zal de quarantaine waar deze planeet onder stond worden opgeheven en het aardse leven zal vrij zijn om zich uit te breiden in het universum, volgens deze esoterische bronnen.


Omdat we op het punt staan om exponentiële groei te ervaren, is het zeer belangrijk dat we de eerste start parameters op het meest optimaal mogelijke niveau zetten. Dat is de reden waarom we nu een transparante, democratische, meritocratische wereld federatie moeten opzetten en de beste toepassingen uit alle culturen moeten combineren om over de menselijke expansie in het universum te presideren.

Natuurlijk zien is geloven en totdat we daadwerkelijk deze veranderingen zien en persoonlijk ervaren, moeten mensen zich richten op het verbeteren van het hier en nu van hun echte leven. Hopelijk, zullen we de rest dan ook zien
.

Als de beweringen van Fulford accuraat zijn dan suggereert dat, dat er een kern aspect aan duister occultisme is dat verschillende sektes heeft en varianten doorheen het Oosten en het Westen. En bijna al deze verraderlijke groepen zijn uitgelijnd onder de gemeenschappelijke vlag van het onder slavernij brengen van de mensheid. Of om het anders te zeggen, ze zijn allemaal geïnteresseerd in het handhaven van hun illusoire status als meesters en elites via hun onderdrukking van het volk.

Fulford beweert dat sommige van deze groepen hun onbeschoftheid hebben omgedraaid, en nu bezig zijn om de betreurenswaardige praktijken uit het verleden te beëindigen. Als mensen op zoek zijn om kennis en vrijheid daaruit te verkrijgen, zouden we er goed aan doen zulke dingen niet blindelings te geloven.

Volgens alle berichten, lijkt het erop dat de strijd voor vrijheid en waarheid al bijna de hele menselijke geschiedenis duurt, in ieder geval de afgelopen 10.000 jaar. De rode draad is er een van afhankelijkheid, onwetendheid en dogma in de tot slaaf gemaakte massa-de basis die tirannie mogelijk maakt. De elite handhaaft hun macht, omdat de mensen geloven in dat valse gezag. En de prijs van een dergelijke overtuiging betekent de onderwerping van allen.

Zal deze tijd in de geschiedenis anders zijn? Zullen wij, als een volk, onze verschillen opzij zetten en samen gaan werken om onze goddelijke recht op te nemen en ons zelf te gaan besturen in het voordeel van allen? De harde waarheid die alle generaties onder ogen moeten zien is dat alle mensen uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het welzijn en de welvaart van anderen. Of we deze les leren of niet valt nog te bezien. Maar de mogelijkheid om de samenleving te verschuiven naar een gouden tijdperk is binnen ons bereik.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl