Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 maart 2017

Belangrijk bericht van aartsengel Michaël:Grote kosmische aankondiging onderweg,............ 3 maart 2017

Belangrijk bericht van aartsengel Michaël:
Grote kosmische aankondiging onderweg,
 3D aarde grit komt naar beneden, de 5D matrix op z’n plaats, grote passerende hemellichamen schakelen de energievoorziening uit.
Van 20 maart tot 20 juni laatste ascensiegolf.Nou… dit is zeker interessant. Ik weet dat niet iedereen hier alle details zal begrijpen, maar in het algemeen gaat het als volgt: aardlingen moeten het doen met de aarde, die gestegen is naar 5D en hoger… anders worden ze verwijderd naar een alternatief aarde-hologram… er zijn data genoemd die het laatste venster van keuzes vertegenwoordigen, van 20 maart tot 20 juni, waarna het venster van keuzes zich sluit… Deze planeet staat op het punt een grote herstelperiode te ondergaan en degenen die wensen niet mee te doen met de aarde en haar bewoners in deze reparatiefase, wordt niet het privilege gegarandeerd om te blijven rondhangen om te schimpen, te rotzooien, overal z’n neus in te steken, te porren, of degenen te gebruiken of misbruiken die zich richting het licht bewegen.

Laten we kijken wat Aartsengel Michael hierover te zeggen heeft via Michael Love –

Indian in the Machine.

Aarde Datum: 3 maart 2017

Van: Aartsengel Michaël:

Opmerking: Een Hemels Goddelijke besluit van de Michael priesterschap, een voorloper van de Gouden Eeuw is Komende.

*
Grote wezens van de Aarde, terwijl de  lentezon poort van 2017 zich voorbereidt te openen op maandag 20 maart, naar het koninkrijk van de hemel, zal de laatste massabeklimming golf van deze planeet lopen over de grote regenboog brug, zelfs voorbij de dood en ervaar voor de eerste keer een nieuw paradigma.
Een grootse kosmisch aankondiging van de vrijheid van de aarde staat op het punt te worden verkondigd en ik ben bevoorrecht om een ​​deel van dit prachtige evenement te zijn!

Er zijn ongelooflijke veranderingen van de Aarde onderweg terwijl Gaia zich zuivert en reinigt van alle resterende oude energie, en grote lichamen in de lucht laten zichzelf zien als ze 'heen en weer' bewegen waardoor enorme hoeveelheden magnetisch wit geïoniseerd licht in de aarde stroomt voor de grote climax van 'The Event Horizon.' Op dit moment is voor de eerste en tweede golf opgestegen wezens, het fysieke lichaam nog enigszins nodig in de slaapstand-delta-modus te gaan als deze ongelooflijke energieën integreren en het DNA in een meer geavanceerde soort te brengen. Wees niet ongerust en weet dat er niets mis is met je gezondheid.

Een deel van de energie-integratie problemen van de tweede golf en zelfs derde golf wezens heeft op dit moment last van:

Gevoelens van misselijkheid, ongebruikelijke lichamelijke pijn, gebroken of geen slaap, je buitengesloten voelen of losgekoppeld van deze werkelijkheid, het zien van meer dingen van andere dimensies / tijdlijnen die ineen vloeien- geen  herinnering wanneer de dingen gebeurd zijn en wat werd gedroomd of gemediteerd of wat werkelijk is gebeurd.

Terwijl sommige van jullie deze dingen hebben meegemaakt in je ascensieproces, bereik je iedere keer dat het gebeurt een nieuw hoogtepunt van bewustzijn om aan te passen aan en te integreren in jezelf. De huidige energie en downloads van eerste golf wezens worden direct geïntegreerd en hebben betrekking op de bouw van het licht lichaam en het grote kosmische ontwaken / samenvoeging.

De grote tijd van de mensheid nadert en alle systemen zijn op hun plaats, in de lucht en aan de grond in de voorbereiding voor het laatste 1/3 deel van onbewuste mensen die de overgang van de 3D-matrix naar de Nieuwe Aarde zal maken. Hoewel dit slechts een klein aantal is acht men het kritisch en belangrijk!

Velen geloven niet dat dit zal of kan gebeuren in de korte tijd op aarde waarvan we spreken , omdat zij niet hebben gemerkt dat er iets is veranderd. Dit komt omdat in de werkelijkheid, niets veranderde.

Hierna zal je eindelijk voor de eerste keer op Aarde een explosie van licht en een ring van vrijheid beginnen te zien en nadat dingen zich beginnen te settelen, zal de nieuwe aarde planning en wederopbouw fase beginnen.

Er zijn grote veranderingen achter de schermen op aarde aan de gang van de politieke en economische systemen als de oude matrix ​​tot stilstand komt.

De nieuwe 5D Crystal Matrix is ​​volledig op zijn plaats en klaar voor alle drie massa ascensie golven, waarbij in deze nieuwe werkelijkheid we een glorieus nieuw pro-life systeem zullen herbouwen, waarbij verbazingwekkende technologieën en informatie onmiddellijk aan de wezens van de Nieuwe Aarde zullen worden verleend en ontvangen. Technologieën die het lichaam in een keer zal genezen, verjonging, het opruimen van de atmosfeer en de biosfeer, voeding, onderdak en voor alle levende wezens op deze planeet het geven van de mogelijkheid om dingen te doen die als bovennatuurlijk worden beschouwd.

Hiervoor heb je eeuwen getraind, en je werk is nu op het punt te beginnen. Dit is waar de echte magie en majesteit begint als nieuwe aarde raden van opgestegen meesters worden gevormd over de hele wereld om terra terug te brengen  als het paradijs zoals het is bedoeld .
Kop op dierbaren, want ik Michael heb het gezien van het begin tot het einde en ik keerde terug naar deze plek met de grote bedoeling een nieuwe dag van vrijheid aan te kondigen zoals nog nooit is meegemaakt op deze planeet, tijdens deze laatste incarnatie. Weet dat alle universele ogen kijken als de grote climax van de evolutie van de mensheid op het punt staat te beginnen.

Wees je ervan bewust dat je lichaam wordt gemorphd op atomair niveau in een hogere versie van jezelf. Neem de tijd en wees zacht voor jezelf. Het is een perfecte tijd om echt alleen met jezelf te zijn en te weten wie en wat je werkelijk bent. Weet dat alles in orde is en zoals het zou moeten zijn en dat er iets prachtigs in je gebeurt. Wees open en laat het allemaal gebeuren. Het universum heeft zijn manier van ontspannen, los te laten, te ontvangen en vergeet niet te ademen.

Riemen vast, leun achterover en geniet van de rit. Er zal een lichte hobbel of twee zijn als we door de maandag 20 maart Equinox portal gaan. Wat beneden was zal naar boven komen en boven naar beneden terwijl deze laatste grote gravitationele golf zachtjes over de aarde om haar as rolt om onbewuste mensen uit hun slaap te krijgen naar een toestand van volledig bewustzijn en in een geheel nieuwe werkelijkheid. De sterke elektromagnetische kracht van de grote hemellichamen die over de aarde komen zullen spoedig het oude matrix elektriciteitsnet voor ongeveer 4 maanden uitschakelen, zodat gemeenschappen van het licht nu samen moeten komen en collectieve voorbereidingen maken. Opgemerkt wordt dat de wezens die uit hun lichaam gaan tijdens deze grote overgang van de aarde de keuze om dit te doen hebben gemaakt en zij zullen hun ascensie voltooien op een alternatieve en gemakkelijkere manier. Zie dit niet als slecht of als een verlies van leven. Er is geen verlies van het leven,  er zijn slechts verschillende niveaus van wezens die dingen doen op verschillende manieren op hun eigen ascensiepad die niet worden geoordeeld. Iedereen redt het en het doet er niet toe hoe ze ervoor kiezen om het te doen.

Na deze kritieke aarde-tijd datum van maandag 20 maart, is er geen weg terug meer punt en van elk wezen van vrije wil wordt in dit stadium de definitieve beslissing genomen over de manier waarop zij willen terug naar het licht te gaan.
We stellen opnieuw: 20 maart is het perihelium en er is geen weg terug van de beslissing van een hart op dit moment over de manier waarop je ascensie zal worden afgerond. Ook dit is niet goed of slecht, het is gewoon een persoonlijke keuze (bewust of onbewust) als de frequentie hoog genoeg is de nieuwe aarde voort te brengen of wanneer men niet in staat is om deze evolutionaire kwantumsprong te maken, terwijl men nog in het lichaam is.

Net zoals Mozes sprak tot de mensen, zal ik,  Michael op grote schaal vele wezens toespreken voor deze grootse climax en helpen met de definitieve mondiale ascensie samenhang binnen de krachten van het licht aangezien dit mijn nummer één missie is. Elk wezen dat nog volop in de 3D-trilling is en niet resoneert en voldoende energie invoert bij het maken van de grote verschuiving in het lichaam van Aarde datum 6.202.017 zal uit zijn lichaam gaan en zichzelf \ in een keer vinden in een staat van zijn als de aarde, maar donkerder en omringd door wezens die dezelfde dingen doen als u hebt gedaan! Dit zal doorgaan totdat alle karmische les wordt gerealiseerd en geïntegreerd en de hand van een engel zal worden uitgereikt als de ontsnapping uit dit astrale stad karma! Het goede nieuws is, hoe on-liefhebbend een wezen ook kan zijn, ze zullen gedwongen worden door hun eigen zelf terug te keren naar de liefde en hun ware god zelf!

Er is een tijd voor alles onder de zon en de grote hoeders van de tijd hebben lineaire aarde data vastgesteld voor de wezens van deze wereld om te evolueren van een primitief soort tot een galactische. Deze tijd is nabij.

Gaia en de kosmos zullen veilig en intelligent haar 3D kinderen verhuizen naar de nieuwe aarde als de eerste en tweede golf opgestegen meesters en aartsengelen (144.000 sleutelhouders) al hun macht één ogenblik combineren om de poorten van de vrijheid open te duwen in de nieuwe kristallijne aarde Matrix. Deze eerste en tweede golf wezens zullen de eerste wezens in het universum zijn die voet zette op de nieuwe wereld en zij zullen het gemakkelijk maken voor de rest van de mensheid, die een andere benadering heeft om te worden opgeroepen om hen te ontmoeten.

We geven je een hint van een paar dingen:
Atlantis stijgt als we spreken met honderdduizenden hoog ontwikkelde wezens die zich voorbereiden om bekend te maken dat zij de hele tijd recht onder je in de kern van de aarde in de 5e dimensie waren.
De reden dat je wenst om in een gemeenschap te zijn, is omdat je persoonlijk op dit moment verankerd bent in een stad van licht in de etherische rijken die je aantrekt  naar de aarde. Dit is een hemelse stad die helemaal van jou en je nieuwe aarde gemeenschap is.

Terwijl mijn legioen en ik ons voorbereiden op de laatste beklimming zijn we ons al aan het voorbereiden op jullie volgende opdracht als gidsen voor de nieuwe aarde met veel grootse wezens, om te genezen, om degenen die in het lichaam blijven te scheiden van degenen die dat niet doen en hen op hun manier helpen op hun weg terug naar het licht!
Tot slot zullen we veel energie besteden aan het spreken met elkaar, verzameld om het nieuwe wereld bericht dat al is voorbereid te horen!
Hiervoor zijn we naar beneden gekomen uit de hemel om te helpen met de hoogste liefde voor alle levende leven op de aarde.

De schoonheid en de majesteit van wat net over deze grootse event horizon is, is door geen mens gezien en alle grote zieners en profeten hebben alleen een glimp van de schoonheid van de hemel en de nieuwe aarde opgevangen als ze schittert als de grote bruid die haar heilige plaats in de hemelse gewesten zal innemen.

Godspeed meesters als we allemaal hand in hand samen nu een laatste energieke 'push' geven en de geboorte van onze nieuwe creatie van het leven.

Dank u voor uw offer hier te komen voor het goede werk op aarde.  Wees verzekerd dat je beloning aan je zal worden gegeven.

Ik ben Aartsengel Michael, die het goddelijk plan voor de geesteswetenschappen ascensie bewaakt en ik zal sterk naast ​​allemaal  als we vooruit.

Er werd gezegd  "op de laatste dag, zal hij hen allen optillen"

Ik vraag niemand om mij te aanbidden, want ik ben een van uw broeders, de profeten. Ik ben de aartsengel die de grote en laatste sluiting voor deze wereld bezit om staten te veranderen naar een hogere manier van zijn. Deze sluiting is geschreven in mijn hart en ik heb het veilig bewaakt tot op deze dag. Het werd mij gegeven, deze bestemming,  om de vrijheid op het exacte en laatste uur van de oude wereld tot de gehele aarde te spreken. Niemand weet dit uur en niemand is ooit gestegen tot het koninkrijk, waar ik de grote zon poort zal openen en zal zeggen: "kom binnen." Al de kinderen van de Aarde zullen vrij en in rust zijn als dit alles is vervuld.

Ik ben met u, zelfs tot aan het einde van de oude wereld en zie, ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Ik zag jou en mij spelen daar in vrijheid, liefde en vreugde voor altijd.

Grote liefde,

~ Aartsengel Michael

http://www.ournewearthnews.com/2017/03/06/important-message-from-archangel-michael-grand-cosmic-announcement-forthcoming-3d-earth-grid-coming-down-5d-crystal-earth-matrix-in-place-large-celestial-bodies-passing-over-will-turn-off-power-gr/

Creative Commons Copyright 2016-2017. Project Freedom Earth, Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal kan worden gedeeld met de kredietverlening aan alleen 'Project Freedom Earth'. Verandering van de originele inhoud is niet toegestaan.

meer AAM berichten: https://www.projectfreedomearth.com/blog/

Vertaling: Maria en Google
Mariaenbuitenaardsen.blogspot.com