Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 5 maart 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: Laat je niet afleiden van onze Missie van Liefde!!! / 28 februari 2017/Susan LelandAshtar:
Laat je niet afleiden van onze Missie van Liefde!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
28 februari 2017/Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Dit was een zeer inspirerend rapport* en in het geval dat jullie nog vragen hebben, herinner je dan dat het ALLEMAAL OM LIEFDE GAAT!!!

Ik zal beginnen om nog wat informatie toe te voegen over Mr. Trump. Jullie weten allemaal wat hij doet omdat hij veel aandacht trekt met zijn aankondigingen en door wat hij zegt, enzovoorts, enzovoorts. Ik wil ieder van jullie verzekeren dat wij, terwijl wij vanuit de Gebieden zonder oordeel zijn, observeren!

Wij communiceren allereerst met hem en verschillende anderen – en hij weet dit ook! Hij kan het misschien niet accepteren, maar er is hem verteld dat hij, net als ieder ander, geen “vrijkaart heeft om uit de gevangenis te blijven” – als jullie begrijpen wat ik bedoel. Hij zal welke duistere actie ook die hij heeft ondernomen, moeten verantwoorden. En echt, wel, laat ik zeggen dat hij behoorlijk bang is.

Dit haalt natuurlijk niet alle effecten weg die hij schept met zijn aankondigingen en activiteiten. Ik heb al eerder gezegd – ik heb hem een fantastische “wekker” genoemd en dit komt omdat juist zijn programma’s ervoor zorgen dat mensen die voorheen nog niet wakker waren, nu ontwaken en zeggen: “Wacht even – of hoe lang daarvoor nodig is – wij moeten iets doen om dit terug te draaien, te veranderen, uit te schakelen, of vervangen, of wat dan ook, afhankelijk van de individuele omstandigheden!”

De beste manier om dit voor ons allen te bereiken – ja, wij doen hier ook aan mee – en het maakt niet uit of jullie in een menselijk lichaam zijn of dat jullie verder zijn – er is een deel van jullie dat hoe dan ook een Lichtwezen is, het deel van jullie dat zich op de Hogere Niveaus bevindt. 


Wij gaan allemaal vooruit naar dezelfde bestemming en dat is de Gouden Eeuw en wij doen dit samen met jullie! WIJ ZIJN HIER BIJ JULLIE OM JULLIE TE VERGEZELLEN OP JE PAD EN ZOVEEL WIJ KUNNEN DINGEN TE REGELEN – MAAR WIJ KUNNEN NIET ALLES DOEN!!!

Het is niet zoals het dagelijks geven van een pilletje en zeggen: “Neem dit maar in, ga vanavond naar bed en morgen zal je wakker worden in de Gouden Eeuw – en wij zullen voor alles zorgen!” omdat wij niet gemachtigd zijn door de Galactische Federatie en de Raad van Ouderen, en de anderen, om dit voor jullie te doen! Jullie moeten het zelf doen, lieve mensen!!!

Maar wij zijn hier BIJ jullie. Wij zijn BESCHIKBAAR en wij zijn BENADERBAAR! Roep ons dus voor wat jullie dan ook willen bereiken, wat het ook is en ik wil IEDER van jullie vragen om Liefdeslicht te sturen naar NESARA en Mr. Trump en zijn kornuiten, zijn helpers en zijn geldschieters aan wie hij geld en andere dingen schuldig is. STRAAL LICHT OVER DE HELE DONKERE AGENDA!!! Laat je niet afleiden door de fractiestrijd. Doe dat niet vanwege een ding dat Mr. Trump doet of als jullie boos zijn over iets wat hij doet en dat ervoor zorgt dat jullie voor of tegen hem of iemand anders, zijn.

WAAR ZIJN JULLIE VOOR? Liefde, vrede, vrijheid voor iedereen en voor alles dat van Liefde komt!!!

Als jullie deze energieën nog meer bekrachtigen door die van jezelf erbij te voegen en de binnenkomende energieën te vragen mee te doen in jullie energievelden – hen dan weer uit te sturen, of dit nu individueel of per groep gebeurt, helpen jullie ons! EN DIT BETEKENT DAT WIJ OP ONZE BEURT MEER KUNNEN DOEN OM DE PLANEET AARDE TE HELPEN OM DE BESTEMMING TE BEREIKEN DIE ZIJ HEEFT GEKOZEN! DIE JULLIE HEBBEN GEKOZEN!!!

Meer en meer mensen gaan zich dit realiseren. Het kan een ding zijn, een gebeurtenis, iets dat het voorstellingsvermogen aanzet, de emoties, de geest – en ja, de concentratie van de geest – van grote aantallen mensen.

Denk aan Standing Rock. Denk dat jullie in de meerderheid zijn omdat jullie samen met ons van Liefde zijn! Denk aan de angst die de donkere hoeden hadden, degenen die door wilden douwen – ongeacht de schade die dit voortbracht, de verachting voor de spiritualiteit en de spirits die daar waren. En ja, als jullie even tijd hebben, kijk dan naar de Trinity Point Farm.** Dit is ook zo’n “pijplijn”-zaak, ook water dat beschermd dient te worden en ook de heiligheid van het land en alles wat zich op het land bevindt!

En, weet je, alle krachtpunten, of hoe jullie hen ook willen noemen, de verbinding, dit raster, wordt steeds krachtiger – en jullie weten dit! Jullie weten van de kristallen en jullie kennen de heilige plaatsen. Waar is de meest geheiligde plaats voor ieder van jullie? Ik zal jullie een hint geven! Die is niet stationair! Zolang jullie in de stoel zitten, is het daar. Maar als jullie opstaan uit de stoel, waar is dit heilige punt voor jullie dan? HET IS IN JE HART!!! Het reist dus steeds met jullie mee. Het is een andere manier om te zeggen dat wij, hier in de Familie van Ashtar on the Road, dit raster van Liefde hebben. Wij nodigen iedereen uit om met ons mee te doen en wij doen mee met iedereen die Liefde brengt en die weer deelt.

Wie denken jullie die wereldwijd de meerderheid vormen? Jullie hebben gehoord van de 1 procent. Dan gaat het meestal over geld, maar het refereert ook aan macht, controle, en al die dingen, op dit moment, op de driedimensionale Aarde die voor geld te koop zijn. Wel, dit wordt steeds minder de realiteit, zelfs in 3D omdat, weet je, wij tot in 3D moeten reiken om daarna eruit te gaan om omhoog te gaan en daaruit te gaan!!!

Onthoud dit, lieve mensen! Oordeel niet over Mr. Trump, wat hij ook zegt of doet. Onthoud dat hij er is om mensen wakker te schudden en door – of je het nu leuk vindt of niet – wat hij zegt of doet. Ik heb het niet over hemzelf, zelfs al is er iets dat jullie wel prettig vinden, zoals de spotlight die hij plaatst op de verzamelde giffen die ieder mens binnen krijgt die zich laat inenten voor wat dan ook. Jullie hebben zojuist het laatste nieuws hierover gehoord over wat er nu in zit, naast al het andere.***

Ja, verheug je over de spotlight die hij daarop laat schijnen en over al het andere, en STUUR HEM LIEFDE!!! Wij moeten onvoorwaardelijk samen gaan. Het gaat niet om: “Wel, Mr. Trump,ik zal van je houden en jou steunen zolang jij doet wat ik wil dat je doet.” Daar gaat het niet om! Hij doet wat hij wilde doen en dat is het volk wakker maken en veel gedragsveranderingen veroorzaken, veel loslaten van oude programma’s. Je dit realiseren is soms hard, gaat snel en is sterk bij iedereen, en dat zorgt voor het openen van de Harten om dan omhoog te gaan naar de Hogere Realiteiten!

Een andere manier om hier naar te kijken, lieve mensen, is om er teveel bij betrokken te raken en alle details te volgen en te wachten op het nieuws van morgenochtend met verwachtingen wat jullie daarbij weer aan zullen treffen, enzovoorts, enzovoorts. Jullie kunnen afgehouden worden van jullie Missie, en dat is Liefde te zijn, Liefde te delen, Liefde vooruit te helpen en Liefde te onderwijzen!!!

Dit is precies waarom wij jullie vertellen dat een van de grote donkere-hoeden-programma’s – de dinar-dong valuta die zij hebben samengesteld – zo af kan leiden.

Degenen van jullie die hangen aan “vandaag, vandaag, morgen, morgen” zouden jezelf beter dienen als jullie dit laten gaan en zeggen: “Laat maar gaan!”. Als jullie daarmee door willen gaan, goed, dat is jullie keuze.

Als jullie dit willen laten gaan, laat het dan gaan. Wat jullie ook besluiten, laat de afleiding los die zij in jullie leven veroorzaken!!! Dit was gewoon een voorbeeld.

Wij geven jullie voorbeelden van afleidingen om jullie te bemoedigen te doen waarvoor jullie hier zijn gekomen, om je uiterste best te doen voor het programma van Liefde, Onvoorwaardelijke, Hoog-Dimensionale Liefde!

Hoe meer jullie dit doen, hoe meer voordeel jullie zullen hebben, hoe meer jullie zullen floreren, hoe meer jullie je prachtige zelven zullen helen!!! Laat niemand jullie tegenhouden en laat hen geen programma’s en bepaalde houdingen in jullie plaatsen.

Denk zelf, vanuit jullie eigen harten. VOEL zelf en ga daarna verder met Liefde en alles wat jullie willen zien in de veranderingen – in jezelf en wereldwijd, en verder – zij zullen sneller en makkelijker komen en wij zullen het paradijs op Aarde hebben waar wij al zolang naar toe werken! Het is er al en het wacht en wij begeleiden jullie door hier bij jullie te zijn, ook al zijn wij natuurlijk ook vertegenwoordigd in de Hogere Gebieden.

Wij zijn hier bij jullie omdat het onze missie is om in deze Eenheid te zijn, deze Liefde, en ja, dit samen bereiken van onze missie met jullie en ook met de planeet Aarde – al haar Koninkrijken en nog meer.

En zo, lieve mensen, dank ik jullie omdat jullie naar deze bijeenkomst zijn gekomen, hiernaar te luisteren of dit te lezen!

Er is meer magie onderweg!!!

En zo is het.

Saluut


*   Tara and Rama's Rapport  (Transcript to follow): 

**  Trinity Point Farm:

*** New information on vaccines:

****Merlin was the guest speaker, after Ashtar (Transcript to follow):

Transcription by Marta

Given through Susan Leland, February 28, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.