De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 19 maart 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie worden Multidimensionale wezens!!! / 14 maart 2017 / Susan Leland


Ashtar:
Jullie worden Multidimensionale wezens!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
14 maart 2017 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde Familie! Wel wij hebben hier op de grond bij Ashtar on the Road een interessante situatie omdat bekende opmaak is verdwenen!* Oh, het zal weer worden gevonden en intussen is het aan iedereen om samen te komen op de brug van de Nieuw Jeruzalem zonder de “Nieuw Jeruzalem- muziek!”** Als jullie hiermee bekend zijn en het eerder hebben gehoord – het gewoon in je hart horen, of zo, of in je hoofd, of waar jullie er dan ook mee willen resoneren – laten wij gewoon allen samenkomen in onze Cirkel van Liefde omdat ik enkele behoorlijk interessante observaties voor jullie heb!

Allereerst wil ik jullie vertellen dat - wat er ook op de grond of in jullie luchten van de derde dimensie gebeurt – steeds meer van jullie niet alleen onze schepen zien maar feitelijk ook met hen communiceren. Wij willen dit bemoedigen. Wij zijn hier voor jullie! Als jullie niet hadden geroepen – als jullie niet met je verhoogde bewustzijn hadden gezegd dat jullie er klaar voor waren om ons te ontmoeten – zouden wij nog steeds observeren maar niet in staat zijn om door de serie niveaus van dimensionaliteit heen te gaan – zoals wij hebben gedaan – en dichtbij jullie zijn.


Ik ga jullie nu iets vertellen dat misschien een beetje wetenschappelijk is en, weet je, degene die hier in de stoel zit en door wier stem ik spreek (Suzan) heeft niet zoveel op met wetenschap. Dit heeft met haar leven te maken maar het heeft NIETS met mij of met jullie te maken, Geliefde Familie! Maar de wetenschap van de spirituele aspecten hiervan is dat jullie je ontwikkelen!

Degenen van jullie die totaal slapen zijn minder in staat om onze schepen te zien, of zien hen helemaal niet en ontkennen hen misschien een beetje. Maar degenen van jullie die zijn ontwaakt, die hun bewustzijn ontwikkelen met jullie volledige toestemming, gaan met de snelheid van het Licht omdat dit de snelheid is waarmee dingen op deze hele planeet Aarde zich ontwikkelen en met vele, vele individuen die op elk moment ontwaken – zijn veel meer van jullie in staat om de schepen te ontdekken. Weten jullie waarom? DIT KOMT OMDAT JULLIE STEEDS MEER MULTIDIMENSIONALE WEZENS WORDEN EN ZELFS MULTIDIMENSIONELE WEZENS VAN MULTIDIMENSIONALE NIVEAUS WORDEN!!!

Jullie zijn dus steeds meer in staat om de schepen te zien, te voelen of te horen – of misschien wel alle drie de dingen – als wij boven jullie hoofden zijn. Wel, wij zijn altijd boven jullie omdat er zoveel schepen zijn! Wij zijn gewoon geparkeerd in vele, vele niveaus van dimensionaliteit, inclusief degene die voor jullie toegankelijk zijn. Ga daarmee door! Probeer het!

Ik zeg jullie dat het minder mistig is, als jullie het zo willen uitdrukken, Met andere woorden, de sluiers gaan er voor jullie niet meer zijn! Als jullie ’s nachts naar buiten gaan zullen jullie weten dat wij er zijn, ons voelen of horen. Ga door! Zeg: “Hallo!” Zwaai naar ons omdat wij recht boven jullie zijn. Wij zijn Multidimensionale, op Multidimensionale Niveaus aanwezig zijnde wezens op onze schepen en dit geldt ook voor onze technologie. WIJ ZIJN DUS STEEDS MEER IN STAAT OM ONSZELF BEKEND TE MAKEN VOOR FEITELIJK MILJOENEN MENSEN OP DE PLANEET AARDE!!!

Er zijn mensen die precies kijken naar waar wij zijn en ons niet zien. Ook dit gebeurt over de hele wereld en er zijn natuurlijk ook mensen – natuurlijk, de donkere hoeden, die ons zien maar dit niet willen. Zij ONTKENNEN ons dus grotelijks! En zij sturen propaganda uit, zij versnellen dit ook. Weet je, het is morgen de helft van de maan Maart.*** Zij zouden niets liever hebben dan een totale “buitenaardse ”invasie”. Maar HALLO, wij hebben hen verteld en wij vertellen het weer DAT DIT NIET GAAT GEBEUREN omdat jullie, lieve mensen van de Ashtar on the Road-familie, en de andere Lichtwerkers van de planeet Aarde NEE hebben gezegd!!! GEEN BUITENAARDSE INVASIES MEER! Wij weten dat het Ashtar Commando en al degenen die hier nu zijn – wel, bijna allemaal, de meerderheid met de grotere macht – hier zijn om te helpen bij de ascensie van de planeet Aarde!”

Het kan er voor jullie op lijken dat dit ascensieproces maar met kleine stapjes tegelijk gaat en wij weten – oh ja, wij weten dat er een beetje ongeduld is. Wanneer gaan wij onszelf aankondigen? Wel, ik heb een aankondiging voor jullie OP DAT GEBIED HEBBEN WIJ OOK GROTE VOORUITGANG GEBOEKT!!! En ik geef hierover geen datums, dat weten jullie. Dit is mijn werkwijze omdat de Galactische Federatie en wij allen dit zijn overeengekomen, wel, bijna allemaal.

Er zijn hier leden van verschillende beschavingen, verschillende vertegenwoordigers van verschillende beschavingen en van nog verder dan ons melkwegstelsel die echt denken dat jullie niet in staat zullen zijn om om te gaan met de aankondiging van onze aanwezigheid. Wel, ik heb geprobeerd om hen op andere gedachten te brengen – ik heb geprobeerd om hen met ons op een lijn te krijgen en de meesten van ons zijn zover dat wij zeggen: “LATEN WIJ HET GAAN DOEN!”

Wij hebben technologieën die wij jullie heel graag willen brengen. Laten wij gewoon zeggen dat wij voelen dat het moment – en herinner je dat wij op de Hogere Niveaus geen tijd hebben en als wij het hebben over dit moment, niet het moment op jullie klok bedoelen – wat ik wil zeggen is dat het moment IN DE HER/GESCHIEDENIS VAN JULLIE PLANEET daar is dat wij ZELFS NOG DICHTERBIJ KUNNEN KOMEN om onze aanwezigheid bekend te laten worden!!! En eerlijk gezegd, door de manier waarop de mensheid zich ontwikkelt lijkt het erop dat de Aankondiging van onze VREEDZAME AANWEZIGHEID en onze hulp vanwege het feit dat er zoveel weerstand is van de relatief gezien weinigen die de donkere hoeden dragen – zij zijn zo lang aan de macht geweest dat zij die gewoon niet los kunnen laten, iets langer te duren!

Toch hebben wij zoveel technologie klaarstaan –in de zin van helingsapparatuur, in de zin van reiniging, alles schoonmaken dat schoongemaakt dient te worden  - zodat de planeet Aarde vooruit zal gaan (behalve natuurlijk enkele alternatieve plaatsen of agenda’s van degenen die niet in beweging willen komen). WIJ KUNNEN HIER HEEL GOED VOOR ZORGEN EN DEZE PROCESSEN VOOR JULLIE VERSNELLEN!!!

Weet je, er is een heler op Maui en hij zei gisteren tegen anderen: “Jullie dienen jezelf te reinigen en te reinigen…. AL jullie lichamen, omdat jullie niet in de juiste vorm zijn! En hij betrok zichzelf daar ook bij. Het ging niet over: jullie, iemand anders, het ging om “Wij!” Ik wil dit helder maken omdat ik hem geen onrecht aan wil doen en hem hier niet bij te betrekken! Hij is nog niet geascendeerd  en hij werkt daaraan en hij heeft ook nog enkele dingen te reinigen en te reinigen, met name om zijn eigen gezondheid te verbeteren. Hij zei: “Wij moeten gezond en sterk zijn in al onze lichamen en – laten wij eerlijk zijn, voor (wat jullie de senioren onder jullie noemen) dient er ook nog wat verjonging te komen!”

Dit is wat hij zei om volledig te ascenderen! Het is geen fluitje van een cent of hoe jullie dit ook willen noemen! Het is niet makkelijk! Het is een uitdaging EN WIJ WETEN DIT!!!

Hoe meer mensen zich bewust zijn van onze aanwezigheid en zo gauw wij die “officiële” erkenning  hebben – hoe meer wij jullie kunnen helpen om jullie voorbereidingen voor elkaar te krijgen. En zoals degenen die hier voor jullie in de stoel zit altijd zegt: “Wel, als ik geheeld zou zijn, als ik mij jonger zou voelen, als ik, weet je, meer energie zou hebben, enzovoorts, enzovoorts – dit hoef ik niet uit te leggen – zou ik meer kunnen doen om anderen te helpen! Maar dit doet zij al. Dat is in orde. Dit is haar probleem, niet het mijne! Wij hebben haar uitgekozen omdat te doen wat zij doet en zij doet dit zo goed mogelijk!

Het punt is dat jullie dit ALLEMAAL DOEN, al degenen van jullie die zijn ontwaakt en die aan jullie ascensie werken! Wij willen gewoon dat het MOMENT dichterbij komt.

Het eerste wat ik jullie wil zeggen zal het aanzienlijk vergemakkelijken omdat jullie de twee niet ECHT kunnen scheiden. Oh, jullie kunnen dit wel – het zijn twee verschillende Aankondigingen, NESARA en “Hallo, wij zijn hier echt en wij komen in Vrede” enzovoorts, maar zij zijn onderling verbonden! NESARA brengt Vrijheid en dit brengt een optillen naar Goddelijk Bestuur en alles waar dit voor staat! En, natuurlijk brengt de aankondiging van onze aanwezigheid ook Goddelijke technologieën met zich mee.

Wetenschap en Spirit zijn niet gescheiden! Zij zijn een en dezelfde en als wij onze technologieën brengen zullen jullie dit veel sterker voelen en steeds meer in staat zijn om hen te gebruiken!

Maar zelfs dan gaat dit niet noodzakelijk in een oogwenk gebeuren en krijgt iedereen opeens engelenvleugels – maar hoe dan ook, vergeet dit verhaaltje over die vleugels maar – DIT IS DE HEMEL WAAR JULLIE NAAR TOE GAAN, MAAR JULLIE LICHAMEN ZIJN DAARBIJ NODIG EN DUS DIENEN JULLIE TE TRANSFORMEREN EN TE TRANSMUTEREN!!!

Wij weten dat dit proces bij tijd en wijle uitdagend is nu al die energieën binnenkomen. Jullie voelen hen, ja? En jullie hebben wat jullie zo graag ascensiesymptomen noemen die zo af en toe naar voren komen. Wat kunnen jullie doen? Neem de tijd voor jezelf. Wat een concept! Weet je, als jullie een baan hebben, ga dan naar je baas en zeg: ”Ik moet even een tijdje vrij hebben. Ik zie je morgen weer” of wat dan ook. Als dit niet lukt, ga dan gewoon achter je bureau zitten en doe alsof je alert en wakker bent maar GA NAAR BINNEN EN VERBIND JE MET JE HOGER DIMENSIONAAL ZELF EN KOM IN BALANS!!!

Als het mogelijk is, ga dan naar buiten, doe je schoenen uit, behalve als je rubberen zolen onder je schoenen hebt, wat niet vaak zo is, of leren zolen bedoelde ik – en verbind je. Een deel van deze manier is ietwat primitief want de beste “verbinders” zijn jullie blote voeten en probeer een stukje gras te vinden en zelf als jullie daar maar vijf minuten blijven zullen jullie jezelf helpen om wat voor duizeligheid ook, of hoofdpijn, of wat jullie op dat moment ook voelen, te verdrijven.

Dit is een praktische tip, als jullie het zo willen noemen, van mij voor jullie en het helpt geweldig! Drink goed, puur water en dat soort dingen. Jullie weten hier allemaal van.

Vorm een team met jullie gidsen. Maak met je intenties jullie verlangens duidelijk: “Ik kies ervoor om mij te ontwikkelen; ik verwelkom het LiefdesLicht op manieren die het meest harmonieus en voordelig voor mij zijn!” omdat wij hier allemaal samen in zijn – en ik zeg “wij” omdat wij hier allemaal samen in zijn, lieve mensen, jullie zijn ook allemaal individuen. DOE DUS WAT JE VOOR JEZELF KUNT DOEN EN DIT ZAL JULLIE ZOVEEL MEER BEKRACHTIGEN DAT JULLIE DE WERELD KUNNEN HELPEN OMDAT DE WERELD JULLIE HULP KAN GEBRUIKEN, EN JULLIE WETEN DIT!!!

Wij hopen dat jullie met ons mee zullen doen – laat ik zeggen, wij ZIEN een groot aantal van jullie vandaag met ons meedoen in ons samenzijn, onze “levens” samen voor de verdere bekrachtiging van NESARA!**** Weet je, sommige mensen kunnen dit gewoon niet geloven. Het is te goed om waar te zijn, het is een of ander sprookje of iets dat iemand heeft bedacht en dit op het internet verspreidt. HET IS DE WAARHEID!!! Als jullie hier ook maar enigszins over twijfelen ga dan naar jullie Hoger Dimensionale zelven en jullie geleide-teams en kijk of het waar is. Het is echt!

Het is een van de weinige dingen die feitelijk in de 3D-wereld zijn geschapen. Het komt natuurlijk van een Hoger Niveau, maar het is er, in 3D, het staat om zo te zeggen op papier. Het is een wet die al is aangenomen. Hij wordt alleen tegengehouden omdat degenen aan de macht dwars lagen. HIJ ZAL WORDEN AANGEKONDIGD, DEZE WET!!! En - tussen haakjes – het maakt niet uit wie de zittende president van de Verenigde Staten is, of wie er officieel ook welke regeringstaak uitvoert. Het maakt niet uit. Als het zover is, zal hij aangekondigd worden. En wij hebben degenen die de aankondiging kunnen doen!
Jullie zijn je bewust van het feit dat de geliefde Dennis Kucinich en zijn vrouw nog steeds zeer passievol werken aan de Wereldvrede. Dit doet president Obama ook. Dit doen heel veel mensen op verantwoordelijke posities!

Zie je, er is een verschil. Als jullie president zijn, als jullie je verantwoordelijkheden ten opzichte van het volk voelen en als jullie alles willen doen om het volk te helpen – zelfs als jullie het misschien loeidruk hebben – is dat één ding. Als jullie een president zijn die in het centrum van alle aandacht wil staan en alles willen doen voor je eigen ego, of wat dan ook, is dit een heel ander verhaal, nietwaar?

Wel, breek mij de bek niet open. Ik ben hier niet om daarover te praten. Ik oordeel niet. Ik ga jullie nogmaals zeggen dat alles prachtig de goede richting op gaat en dat Mr Trump een speler in het veld is die helpt om dingen in beweging te zetten omdat hij dingen naar voren brengt waarover nagedacht dient te worden en die mensen aan het denken zetten en zichzelf daardoor en daarover gaan uitdrukken!

Laten wij ons dus uitdrukken en samenkomen op zondag – deze zondag.**** Ja! Maak je niet druk of het bij jullie dag of nacht is. Doe het gewoon! Zoek de informatie en laten wij het samen doen en LATEN WIJ DE WERELD HELPEN OM VEEL DICHTER BIJ DEZE AANKONDIGING TE KOMEN!!! En onthoud dat – ook al is er oponthoud bij deze twee aankondigingen, dat zij allebei zullen komen. Het moment – in grotere zin – de tijd in jullie her/geschiedenis – is hier nu voor dat moment van complete bevrijding en een opgaande beweging voor ieder die daaraan mee wil doen. Dit moment is er nu. In alle eonen van jullie geschiedenis is dit het moment!

Mooi, ik kan voelen dat jullie hier blij over zijn! Dat was ook mijn bedoeling! Wij hebben veel te doen, maar laten wij samen dezelfde focus houden. Laten wij een heerlijke tijd hebben en laten wij samen vooruitgang boeken.

Dank jullie wel, lieve mensen, omdat jullie hier waren en onthoud dat WIJ HIER BIJ JULLIE ZIJN!!! 

En zo is het.

Saluut!"

*     (Hij heeft het hier over de website van de conferentie)

**    Running on the Water, dat ook bekend staat als (Come) The New Jerusalem – de naam van Ashtar's schip; gezongen door Carly Simon

***  The Ides of March – de 15e maart - de dag waarop Julius Caesar werd vermoord

****  NESARA Conference Call, beginning at 1:00pm, Pacific Daylight Time  (See details here)

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, March 14, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.