De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 2 maart 2017

Aranuth Spreekt: Goede Sfeer, Goede Vibraties. / Malcolm Bell / 26 februari 2017

Aranuth Spreekt:
Goede Sfeer, Goede Vibraties.
Malcolm Bell / 26 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo, alweer! Deze afgelopen maand is er een van veranderingen op de hele wereld. Zoals verwacht volgt op de verkiezing in de Verenigde Staten een heroverweging over de hele wereld van hun opties en het heroverwegen van hun nationale en internationale focus. Hier in Australië is de politiek over de hele linie als stukgegooide eieren met politieke partijen die waggelend van de ene politieke ramp naar de andere gaan en allianties vormen met voorheen verklaarde vijanden.

Het politieke heen-en-weer springen en het weer veranderen van partners is amusant door beledigingen in het parlement van de oppositiepartijen en de onafhankelijken. Het is een kinderachtig circus!

De energie van de recente volle maan en de eclips deed de boom van de meeste mensen schudden en liet hen in verwarring achter, verwilderd, en met enkele serieuze fysieke en mentale dingen. Ikzelf moest stoppen met alle activiteiten en een hele week rusten door mentale en fysieke uitputting. Gelukkig had ik mijn vrouw en een paar goede vrienden die met mijn gezondheid vooropstaand bij mij erop aandrongen om te stoppen, te rusten en weer te herstellen. Dat deed ik ook.


Mijn autobiografie “Rider in the Mist”, (ISBN 978-0-646-96707-3) wordt herdrukt met nieuwe toevoegingen en er wordt verwacht dat hij over een week of twee in de boekwinkels van North Queensland zal liggen. Veel commentaren op het boek zeggen dat het een razend makkelijk lezend boek is en er zijn al diverse lezers geweest die vroegen of er nog een volgend boek komt. De opvolger stroomt nu uit mijn vingers en belooft even interessant en populair te worden als het eerste boek.

De channeling van februari werd zeer goed bezocht en de boodschap werd hoog gewaardeerd bij de meeste mensen. Als de bezoekersaantallen blijven toenemen zullen wij meer stoelen en een grotere ruimte moeten regelen. Ik ben voornemens om de sessie van Maart op video op te nemen en die op YouTube te zetten ( https://www.youtube.com/user/AranuthSpeaks) toegevoegd aan de video’s van vorige sessies.

De Boodschap:

Ha, ha, ha ha.  Welkom iedereen.  Alweer welkom. Heb ik een introductie nodig? Nee. Als het zo is, Ik Ben Aranuth. Aranuth van de Gemeenschap van de Broederschap van Licht. Zoals gewoonlijk proberen wij jullie zeer interessante dingen te brengen. Kennis, informatie. Iets opwindends en iets anders. Iets waar jullie een flink tijdje over na kunnen denken en vandaag is dit niet anders omdat het onze intentie is om jullie vandaag te openen. Wij gaan het hebben over vibraties. Goede vibraties. Goede, goede vibraties en alle andere typen van vibraties.

Jullie zijn je ervan bewust, jullie zijn je er allemaal van bewust dat jullie een lied hebben dat “Good Vibrations” heet. (The Beach Boys) Wel, schrijver van dit liedje heeft nooit geweten hoe dicht hij kwam bij een nauwkeurige beschrijving van de voordelen van positieve, blije vibraties. Hij schreef dus: “Good Vibrations”. Wel, goed, dat woord is niet passend. Het is excellent, excellente vibraties.

Met vibraties begin ik dicht bij huis, dicht bij jullie individuen, en daarna zal ik langzaamaan alles uitbreiden.Ha, ha, ha.  Goed, vibraties. Jullie zijn je er zeer goed van bewust dat jullie allemaal een persoonlijk, individueel en speciaal gemaakte vibratie hebben. Jullie zijn een vibratie binnen een vibratie binnen een vibratie, en dit gaat maar door. Te beginnen bij jullie: het individuele zelf, jullie zijn een vibratie. Een van de voordelen die jullie ter beschikking hebben is dat jullie die kunnen gebruiken als jullie je willen focussen op en positieve vibraties willen gebruiken, om een fabelachtig leven te hebben. 

Jullie kunnen het gebruiken om valkuilen en problemen te vermijden. Jullie kunnen het overal voor gebruiken. Ik wil het er hier gewoon een beetje inslijpen: alles heeft een vibratie.

Jullie hebben je paard, je hond, je kat, zelfs het hout van jullie muren, de bomen, de planten, de bloemen, het water, alles, alles heeft een vibratie.

De meeste geïncarneerde zielen gaan door een leven met een flauw, wazig begrip dat zij bij tijden vibreren; zij vibreren af en toe. Al te vaak is dit als zij zich zorgen maken, bezorgd zijn of ontdaan, boos, als zij merken dat er vibratie is, oh, oh, oh, niet goed! Jullie vibreren altijd. Er is niet een milliseconde waarin jullie niet vibreren. Pas als jullie leren om je vibratie te controleren en meester te worden, zijn jullie meester over je leven. Niet alleen in dit leven, maar jullie zijn dan ook meester van je andere levens omdat jullie niet nu meester kunnen zijn en dit dan vergeten in andere levens.

Het meesterschap blijft altijd. Ik kwam hier eerder en sprak over positiviteit. Degenen van jullie die hier toen waren of die de tekst hebben gelezen zullen zich herinneren hoe belangrijk wij positief zijn vinden.

Gelijk daarmee op, als tweeling van het positieve, is er vibratie. Als jullie leren om hen samen te laten gaan en hen als tandem gebruiken, is het jullie gelukt. Wij komen dus terug bij het individu. Wij komen dus terug bij de individuele ziel. Zie je, als wij hier om ons heen kijken zien wij dat jullie allen vibreren.

Als jullie vibreren zijn jullie hier allemaal samen in deze gebeurtenis. Maar dat zijn jullie niet. Jullie vibratie manifesteert, schept en versnelt feitelijk jullie gedachten, jullie gevoelens, jullie uitstraling, jullie woorden.

Het is allemaal in een vibratie en het komt als kleur naar buiten. Er zijn kleuren, er is vibratie en er is geluid.

Wij beginnen dus met vibratie. Degenen van jullie die helderziend zijn, in staat zijn om met hun derde oog te kijken, zullen zien wat aura’s genoemd wordt. Dit zijn de kleuren van jullie uitstraling, jullie zullen verschillende kleuren zien die vanuit die persoon stralen en dit is de huidige uitstraling van deze persoon.

Als deze persoon opgewonden raakt, verandert de vibratie. Dat doen de kleuren dan ook. Jullie kunnen dus nooit een Kirlian-foto hebben van een aura dat constant is, Ha, ha, ha. Als jullie nu een foto nemen (knipt met zijn vingers) en die persoon dan opwinden, zal dit allemaal veranderen. De kleuren zullen veranderen! Hmm, jullie gedachten, jullie gevoelens, jullie emoties, jullie acties, alles aan jullie, als het verandert, verandert dit jullie vibratie en verandert het jullie kleuren.

In de Gebieden schenken wij niet zoveel aandacht aan kleuren. Het is gewoon een prachtig pak wat jullie dragen. Het heeft ook heerlijke voordelen. Wij kijken naar jullie kleuren en weten wie en wat jullie zijn, welke ervaringen jullie hadden en welke lessen jullie hebben geleerd terwijl jullie je op je pad bevinden. Dit is dus een indicator.

Wij willen teruggaan naar vibraties. Jullie hebben allemaal vaak ervaren dat jullie prettig vibreren en er iemand naar je toekwam en jullie iets van afwijzing voelden. Dit komt omdat jullie vibratie dan goed is en met die van de ander niet overeen komt, op vele manieren niet samengaat. Met twee verschillende vibraties die elkaar aankijken, zal er nooit iets goed passen. Geen match, geen verbinding. Tegenovergesteld werkt dit ook als jullie verliefd worden. Dat is dus de reden waarom jullie hier (wijst op het hart) vibreren. Er komt iemand in je leven en zij  vibreren daar. Helemaal opeens is het gemagnetiseerd. En deze twee vibraties zeggen: Match, Match, Match. 

Zij willen dus dichter, dichter en dichter naar elkaar toe. Als zij dicht genoeg bij elkaar zijn komen beide vibraties in harmonie. Het is een match. Het is een mooie, schone match. En mensen zeggen: “Ik ben verliefd! Ik ben verliefd!” Mensen zouden ook kunnen zeggen: “dit is mijn vriend, dit is mijn vriendin. Wij hebben een band, wij hebben een verbinding. Ik begrijp niet wat deze verbinding is maar ik zeg je dat zijn en mijn vibraties goed zijn!”

Jullie hebben dus goede vrienden, of geliefden, of partners: het is de vibratie die het hem doet! Het is de vibratie. Vriendschap, partnerschap, huwelijk, wat het ook is, het zal niet overleven als er geen goede match is.

Soms komen wij samen en staan onze versnellingen niet steeds precies gelijk en dus na een zeer korte periode geven jullie het op. Afgelopen! Zeer goede, zeer goede vibraties zijn waar jullie naar streven. Hoe krijgen jullie goede vibraties? Door een positieve draai te geven aan jullie eigen vibratie. Maak je geen zorgen over een ander. Maak je geen zorgen over het veranderen van hun vibratie omdat jullie dit gewoon niet kunnen. Jullie hebben ook geen invloed op de opkomende zon en de maan. Jullie kunnen de vibratie van een ander niet beïnvloeden. Zij zullen op hun eigen frequentie vibreren net zoals jullie dit zelf doen. Als jullie dus een perfect match vinden komt dit omdat jullie eigen vibratie ook perfect is.

Jullie vibratie regelt alles in jullie leven. Alles. Als jullie dus in de ochtend je bed uit gaan en positieve gedachten hebben en positieve vibraties uitzenden, is dit allemaal goed. Alles is heel goed. Alles gaat heel goed zijn, het gaat een prachtige dag worden.

Er gaan positieve dingen gebeuren! Hier zetten jullie dus de toon en goede vibraties voor de dag en zoals ik zojuist uitlegde hebben vibraties een magnetisch effect. Als jullie dus hebben besloten dat het een geweldige dag gaat worden, vol met liefhebbende mensen, zorgen jullie voor goede vibraties. Deze vibraties trekken gelijke vibraties aan. Maak hier dus gebruik van. Gebruik dit zodat er blije, positieve dingen in je leven komen.

Het tegendeel hiervan is verkreukeld je bed uit komen en weten wat er gaat komen. Jullie weten wat jullie kunnen verwachten! Jullie gaan negatieve, negatieve, vibraties uitsturen. Mensen met goede vibraties zullen zich niet tot je aangetrokken voelen en zullen zich terugtrekken.

Andere mensen met minder negatieve vibraties zullen dansend in je vibratieveld komen en dat is wel het laatste dat je wilt hebben. Dit is het laatste dat je wilt! Laten wij daar nu even stoppen. Wij gaan hier even uit, uit, uit…. naar een groter plaatje toe. Jullie vibreren dus. Jullie roepen je hond en strelen hem, en hij vibreert. De kat springt op je schoot en hij vibreert. Leun tegen de muur en het hout van de muur vibreert. Loop naar de tuin om de planten water te geven en de bomen, de struiken, de heesters en de bloemen vibreren allemaal. Als je dus naar buiten gaat met dit heerlijke, positieve gevoel, zal de vibratie van de bomen, de planten en de struiken hier op dezelfde manier op reageren. Zij zullen ook een goede vibratie uitsturen.
Wat gaan jullie dus doen? Hullen jullie je in een goede vibratie of houden jullie je de hele dag in een negatieve vibratie?

Als jullie dit eenmaal doen voelt het als een warm bad. O, het is zo heerlijk. Dit warme bad is zo heerlijk. Jullie willen niet naar buiten gaan met een negatieve vibratie en je hele dag verknallen. Jullie willen geen vibratie die ervoor zorgt dat jullie wegkwijnen. Wat jullie naar buiten brengen krijgen jullie terug.

Breng een positieve, positieve vibratie naar buiten. Blije vibratie, liefhebbende vibratie. Mijn hemel, het is zo makkelijk. Stuur dit uit en wacht op wat er terug komt stromen.  Ook jullie huisdieren, jullie goudvissen etc. de rotsen, ja, zelfs een rots heeft een vibratie. De hele planeet heeft een vibratie. Het hele Universum heeft een vibratie. Het gehele Multiversum heeft een vibratie. De frequentie, de energie die direct teruggaat naar de Bron heeft een vibratie. Omdat het de Bron is die uitstraalt, straalt, de vibratie is, en deze vibratie is plezierig. Het ligt eraan wat jullie ermee doen waardoor het verandert. De Bron, de Kosmos, stuurt jullie dus enkele heerlijke vibraties. Vanaf dat moment hangt het van jullie af.

Als jullie opstaan en je ogen openen en met vreugde en positief zeggen: “Dit gaat een grootse dag worden!” zal de vibratie om je heen veranderen omdat jullie die gewoon hebben veranderd. Jullie deden het gewoon.

Jullie geven er een positieve, blije draai aan. Jullie gaan dus je bed uit en willen dansen. Dat is goed. Is het niet beter om je bed uit te gaan en van de hal naar de keuken te dansen in plaats van je uit bed te hijsen en te zeggen: “Goeie God, het is weer maandag!” Positieve vibraties, positieve, blije vibraties. Jullie: jullie zijn de scheppers.

Teveel religies praten over de Schepper. “Laten wij de Schepper danken en vragen of hij dit of dat voor mij kan regelen.” Verander dat allemaal. Het hangt niet van de Schepper af.

Jullie zijn de scheppers van jullie eigen realiteit. Jullie zijn de scheppers van alles om je heen, in jullie, en inclusief alles dat dichtbij jullie komt. Jullie zijn de scheppers. Jullie, en jullie alleen, beslissen hoe jullie daarmee om zullen gaan.

Het is dus heel belangrijk voor individuele zielen om dag en nacht, elk moment waarop zij zich ervan bewust zijn, steeds tegen zichzelf te zeggen dat het een zeer vruchtbare dag gaat worden. Zeg: “Ik voel mij goed, ik voel mij helemaal goed”. Positieve, goede vibraties. Het is heel goed als jullie daarin zitten en daarin blijven en als er mensen met een negatieve vibratie in jullie directe omgeving komen, ga dan om hen heen. Ga bij hen vandaan en laat hen daarmee alleen. Jullie zijn niet verantwoordelijk voor hun vibraties. Dat zijn zij zelf. Spring dus niet in hun zwembad vol negativiteit want zij zijn degenen die daarin moeten zwemmen.

Ga om hen heen en loop door. Blijf het positieve manifesteren! Ik zei niet: manifesteer af en toe. Ik gebruikte dit woord opzettelijk omdat vibratie, geluk en positief zijn de eerste versnellers zijn voor schepping en manifestatie.

Als jullie dus iets in je leven willen manifesteren zullen jullie dit nooit doen door te gaan zitten en te zeggen: “O, God, ik heb hier genoeg van”. Het zal niet gaan gebeuren. Als jullie die positieve en blije vibratie hebben kunnen jullie dit zeggen: “Dit is wat ik in mijn leven wil brengen.” “Dit is wat ik in mijn leven wil hebben.” “Dit is wie ik wil zijn.” Denk daar eens over na. Jullie zijn de scheppers. Maak je niet druk over iemand aan de top die jullie roept. Jullie zijn de scheppers. Jullie scheppen je eigen leven. Jullie hebben de controle over je eigen vibratie. Ik heb zojuist gezegd dat jullie deze vibratie uitstralen.

Het lijkt erop dat jullie tapdansen en dat mensen die in je leven komen meedoen met dezelfde vibratie. Zij hebben een match. Zij komen dus en worden goede vrienden, goede partners, goede relaties. Wij hebben dit allemaal omdat de vibratie er is, dezelfde magnetiserende vibratie die mensen en goede dingen naar jullie toetrekt.

De positieve, gelukkige vibratie discrimineert niet en zegt niet: “Ik zal goede mensen brengen en laat de rest opmieteren.” Positieve, blije vibratie, trek de dingen in je leven die bij je vibratie zullen passen. Als jullie dus dingen in je leven willen manifesteren is dit heel makkelijk.

Wat je moet doen is blijven denken aan wat je in je leven wilt hebben. Blijf je voorstellen hoe het zou zijn om dit in je leven te hebben. “O, het is prachtig, het is heerlijk en nu heb ik het helemaal en ik vind het prachtig!” Terwijl je dit doet gaat je vibratie daar naartoe. Vibraties hebben een magnetiserend effect en jullie sturen dus de vibratie naar buiten dat jullie dit of dat willen in je leven, een partner, een geliefde, vrienden, en dan komt het “binnen vibreren.” Daar komt het aan, hatsikidee! Omdat jullie het oproepen, jullie vragen om deze vibratie.

Het is zo makkelijk om eraan te denken, je erop te focussen, toch moeten jullie wel je hart erin stoppen. “Oh, ik houd hiervan!” “Geef mij hier meer van!” “Ik houd hiervan omdat het prachtig is!” “Het is echt prachtig!” Die vibratie gaat dan naar buiten en pikt de vibratie van de universele vibratie op die erbij past, daarbij hoort, en zo komt het in jullie leven. Het komt in je leven! Zolang jullie dit doen met positieve, blije vibraties.

Als jullie je dag beginnen met dansen en positieve, blije vibraties, hoeven jullie verder helemaal niets te doen omdat het Universum al aan het werk is om de dingen te brengen die jullie verlangen. Het zal het verlangde niet altijd onmiddellijk brengen, maar het zal het brengen! Soms zijn er andere overwegingen. Er zijn andere geïncarneerde zielen, paden van andere mensen, andere situaties bij betrokken. Die moeten eerst in lijn komen voordat het zich kan manifesteren en bij jullie kan komen. Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken.

Stuur alleen maar de gedachten en het hartgevoel naar buiten van wat jullie willen. Stuur het alleen maar uit. Het zal op de juiste tijd komen. Altijd. Op de juiste tijd. Op tijd!

Als jullie er vanaf vandaag aan willen denken, niet alleen als je uit bed komt, maar ook gedurende de dag, om blije, positieve vibraties uit te zenden zijn jullie de magneten, jullie magnetiseren het. Gebruik je leven dus om positieve dingen op te roepen. Zo makkelijk is dat. Als jullie dus teruggaan naar waar ik vorige keer over sprak, het positieve van alles, de positieve grondhouding, positieve woorden, positieve acties, denk daar dan aan en voeg dit samen met je vibratie. Jullie positieve, blije, goede vibratie. De energie gaat eruit, de magnetische vibratie gaat eruit, en dan komt het binnen omdat jullie het positieve op jullie creatie hebben gebracht en dit leidt naar manifestatie.

Zo makkelijk is het.

Het zou heerlijk zijn en zeer voordelig voor iedereen als jullie je dat zouden herinneren en je daar de hele dag op focussen, elke dag, elke dag weer. Goede vibraties. Het zal brengen wat jullie willen. Wat jullie uitsturen krijgen jullie terug, dus breng deze prachtige vibratie naar buiten en kijk hoe het allemaal weer terugkomt.

Ha Ha.  Dit is genoeg voor vandaag. Dank jullie wel. Ik wens jullie het allerbeste en ik wens jullie liefde en ik kom weer terug.

Aranuth dankt jullie voor jullie aanwezigheid en jullie aandacht.

Dank jullie wel.

Deel dit