De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 25 maart 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 24 maart 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 24 maart 2017


Menselijke wezens zullen sneller worden verlicht dan ooit tevoren. Er is veel potentieel voor echte en ingrijpende veranderingen op jullie planeet. Dit is te wijten aan de combinatie van hogere trillingsenergieën die jullie planeet overspoelen, evenals de inspanningen van degenen die het eerst zijn gegaan, die het pad hebben aangestampt en verbreed voor anderen om te volgen.

Deze versnelling is meer bewijs dat de verschuiving inderdaad gebeurt, en dat het potentieel en mogelijkheden voor uw planeet, en haar inwoners, enorm zijn. Sta jullie zelf toe te blijven groeien en uit te breiden, Dierbaren, behoudt jullie hart-gecentreerde ruimte van liefde en bemoediging voor allen, en weet dat jullie consequente keuzes en daden van dienstbaarheid hun vruchten afwerpen op een manier die alleen maar meer voor de hand liggend en diepgaand vooruit zullen gaan.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl