Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 13 maart 2017

AA Michael over tegen de stroom inzwemmen / 5-2- 2017 / Tetsiea Blijham / Geplaatst 13 maart 2017


AA Michael  over tegen de stroom inzwemmen

5-2- 2017 / Tetsiea Blijham / Geplaatst 13 maart 2017


“Mijn lieve Kind van Licht, ik ben de Aartsengel Michaël. Ik ben op dit moment bij jou aanwezig, om de donkere stukken die jij nog bij je draagt, die jij nog bij je draagt als imprint als karmische stukken als ballast, om die weg te halen. Zodat jij weer Licht kunt zijn, letterlijk en figuurlijk. Die donkere stukken vanuit je hart die pijnstukken, die hoeven niet meer die haal ik bij je weg. Zodat jouw hart zich weer mag openen.  

Open jouw hart mijn lieve kind stel je ontvankelijk kwetsbaar open stralend. En laat a.u.b. zien dat jij een kind van het Licht bent.  

Dat doe je in je woorden in je handelingen en het verdrijven van negativiteit uit jezelf en anderen. Op dit moment hak ik negatieve banden door van je, uit dit leven en vorige. Maar vooral uit dit leven waardoor jij nog stukken negativiteit hebt.
 
Vooral je hartchakra aan de achterkant is gedeeltelijk nog stevig en zit vast aan negativiteit. En alles mag gezien worden, begrepen worden en in het Licht gezet.  En als je zo straalt mijn lieve kind kijk dan eens rond in je cirkel en laat je hart weer stromen. Open je hart en stuur die energie naar degene naast je links, zodat jullie met elkaar een cirkel van Licht vormen van hartenergie. En ook met de mensen tegenover je in deze cirkel van 400 lichtwerkers van over de hele wereld.
 
Op dit moment ontstaat er een gouden netwerk die voorbij gaat aan jullie. En de wereld in gaat en om de wereld heen komt. In dit netwerk kunnen alle zielen zich weer openen en zich herinneren. Dit zal in het begin veel negativiteit opwekken. Omdat het donkere eerst gezien mag worden door het Licht.
 
Draag het licht met elkaar mijn lieve kind. Verbind je met ons, laat je leiden door onze boodschappen. Jouw ziel heeft verlangd naar dit moment, heft de roep gehoord. Het netwerk een gouden energie laat voor iedereen de ziel ontwaken. Jij hebt daar je eigen Licht in je.  
 
Hoe blijf je in je kracht bij alle onrust in de wereld? Door te weten dat de onrust komt vanuit de negativiteit die verwerkt en in Licht wordt omgezet. En blijf in de vonk onderin je buik, blijf geloven in jouw kracht in jouw ziel.  
 
Vaak zal je merken dat je tegen de stroom in zwemt. Zwem maar, wordt maar sterk. Want mensen in het Licht zijn nodig op dit moment. Niet om het negatieve dus om het donkere te verdrijven. Maar om het Licht te brengen. Ik zeg het nog een keer niet om het donkere te verdrijven maar om Licht te brengen.
 
Daar waar licht is is geen donker. Zolang jij strijdt tegen het donker, blijft het donker bestaan. Als jij Licht brengt is er alleen maar Licht.  
Dit is een mooie boodschap voor nu voor deze maand. Want 2016 wordt een belangrijk jaar in jouw bewustzijn en in het bewustzijn van de mensen.
 
Jij hebt daar een belangrijke rol in en dat weet je. Wij zijn trots omdat we met jou kunnen werken. En dat jij je verbindt met ons.  Ik heb je lief.

​Dit is Michaël dit is onze boodschap.”