De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 28 februari 2017

Zeven Parabels. Nummer 6: John de Heler / Door Lee Carroll & Kryon / 28 februari 2017


Zeven Parabels.
Nummer 6: John de Heler
Door Lee Carroll & Kryon
28 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Hier is een verhaal dat de potentie heeft om gerelateerd te zijn met velen van jullie die deze woorden lezen want het is bekend dat degenen die interesse hebben in de parabels van Kryon ook bemiddelaars en helers zijn. Dit uit zich niet alleen in vele dingen die momenteel met helers gebeuren, maar deze parabel geeft ook de “Gouden Regel” voor heling.  Weet jij wat die is?

Zegeningen,
LEE

John de Heler
Door Lee Carroll & Kryon

John de Heler was een spirituele man. Hij had een fijne praktijk en hij begreep zijn vak goed. Vele mensen kwamen naar John en werden genezen en toch waren er altijd een paar die niet genazen. Maar John begon zich ongemakkelijk te voelen want zie je, er was een nieuwe energie en hij wist dat de nieuwe tijd er was. John voelde zich om een aantal redenen niet comfortabel. De belangrijkste was het feit dat zijn helingspraktijk in zijn ogen niet zo succesvol was als voorheen. Met andere woorden had hij geen vrede. Hij had steeds minder sessies op zijn tafel en dit liet John zich zelfs afvragen of hij wel een heler was!