Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 28 februari 2017

Zeven Parabels. Nummer 6: John de Heler / Door Lee Carroll & Kryon / 28 februari 2017


Zeven Parabels.
Nummer 6: John de Heler
Door Lee Carroll & Kryon
28 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Hier is een verhaal dat de potentie heeft om gerelateerd te zijn met velen van jullie die deze woorden lezen want het is bekend dat degenen die interesse hebben in de parabels van Kryon ook bemiddelaars en helers zijn. Dit uit zich niet alleen in vele dingen die momenteel met helers gebeuren, maar deze parabel geeft ook de “Gouden Regel” voor heling.  Weet jij wat die is?

Zegeningen,
LEE

John de Heler
Door Lee Carroll & Kryon

John de Heler was een spirituele man. Hij had een fijne praktijk en hij begreep zijn vak goed. Vele mensen kwamen naar John en werden genezen en toch waren er altijd een paar die niet genazen. Maar John begon zich ongemakkelijk te voelen want zie je, er was een nieuwe energie en hij wist dat de nieuwe tijd er was. John voelde zich om een aantal redenen niet comfortabel. De belangrijkste was het feit dat zijn helingspraktijk in zijn ogen niet zo succesvol was als voorheen. Met andere woorden had hij geen vrede. Hij had steeds minder sessies op zijn tafel en dit liet John zich zelfs afvragen of hij wel een heler was!