Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 februari 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 780: Geheime Wereldregering. / 15 februari 2017 / Lee Carroll


780: Geheime Wereldregering.
15 februari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, wat zijn Kryons gedachten en commentaar over de geheime ‘wereldregering?’

Antwoord: Over deze geheime ‘wereldregering’ van jullie planeet  hebben wij het in eerdere channelings gehad. Sommigen van jullie noemen hen de Illuminatie. Waar deze samenzweerderige en krachtige energie enige vooruitgang boekte naar zijn doel van het controleren van hoe de dingen werken op Aarde (hoofdzakelijk door geheime financiële plannen en mensen onder controle houden) vechten zij nu voor hun eigen bestaan en ontmoeten zij een vijand waarvan zij dat nooit hadden verwacht.

De vijand die zij frontaal ontmoeten heet: Waarheid. Dit zwaard van de Waarheid wordt gedragen door miljoenen als resultaat van technologie en omhooggegaan bewustzijn op de planeet. Jullie menselijke communicaties die officieel waren en lang duurden zijn opeens informeel en ogenblikkelijk geworden. Jullie hebben een web geschapen van ineengevlochten onthullingen, groeten en informatie dat licht blaast in de fundering van deze donkere en geheime groep.