Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 februari 2017

Kryon: Nieuwjaars-Channeling 2017 / Sabine Sangita / 17 januari 2017. / Geplaatst:18 februari 2017

Kryon:
Nieuwjaars-Channeling 2017
Sabine Sangita / 17 januari 2017. 
 Geplaatst:18 februari 2017
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een nieuw jaar is in de lineaire tijd begonnen – Wij werken voor Lady Shyenna (Gaia)

Ik Ben Kryon en ik begroet jullie met de tonen van Omar Ta Satt. (Groet aan de Lichtwerkers, Henk) Ik Ben het magnetische LiefdesLicht, maar ik ben ook veel meer dan dat. Ik ben versmolten met een groep van lichtende Engelen die onmetelijk van jullie houden, die van het collectief houden en zich tot jullie wenden om de boodschappen via Sangitar door te geven.

In de lineaire tijd is voor jullie een nieuw jaar begonnen en hoeveel hoop, verwachtingen en wensen hebben jullie persoonlijk voor dit jaar in jezelf gemanifesteerd? Dit is ook een goed punt in de tijd want energetisch gezien wordt dit een jaar van manifestatie. Jullie zijn begonnen met veranderingen en hebben hen welkom geheten.

Deze veranderingen zullen zich nu verder uitbreiden en de energie, de energie van Werkelijkheid, zal steeds verder toenemen en duidelijker worden. Er is moed voor nodig, oplettendheid en voor alles vertrouwen om in deze nieuwe tijd de stappen te nemen die noodzakelijk zijn om het nieuwe zich steeds meer te laten uitbreiden en te laten manifesteren op deze wonderschone planeet.


Meer lezen >>>