Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 februari 2017

Kryon: Jullie Gulle Gift / David Brown /10 september 2003./Geplaatst: 23 februari 2017

Kryon:
Jullie Gulle Gift
David Brown
Durbanville, Zuid Afrika
10 september 2003. Geplaatst: 23 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond in Durbanville te zijn omdat dit een speciale avond is. De planeten staan vanavond op een speciale manier in lijn; een manier waardoor mechanische dingen niet goed werken. De menselijke natuur heeft het in zich om dingen gewoon te gaan repareren als zij niet goed (genoeg) werken. Het lijkt erg op het leeggooien van een kopje en de inhoud daarvan op de vloer te gooien en het dan uit te zeven om eruit te halen wat je wilt houden, wat je terug wilt stoppen in het kopje en wat ergens anders naar toe moet gaan.

De energie is zodanig dat jullie binnen een paar maanden vanaf nu over je schouder terugkijken jezelf bijna niet meer zullen herkennen; als jullie je verbinden met deze energie zullen jullie door een enorme interne uitsortering gaan. Vele dingen op de planeet Aarde zijn niet zoals zij zouden moeten zijn – Spirit is doorgebroken en de mensheid ontvangt de overvloed en de geschenken van deze doorbraak. Het werk dat op Aarde door de mensheid is gedaan heeft ervoor gezorgd dat er een directe corridor van licht is van de Aarde naar het Christusbewustzijn. Dit zal een opwindende hoeveelheid nieuwe informatie, kennis en begrip brengen in jullie staat van zijn.