Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 februari 2017

Kryon: Family Bulletin Februari-uitgave / 10 februari 2017

Februari-uitgave
10 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groeten, Henk! 

Terwijl ik dit schrijf ben ik nog steeds in Egypte, op de Nijl, op een grote rivierboot met meer dan honderd deelnemers aan de Kryon Egypte-tour. WOW! Deze tour is buitengewoon met af en toe verbazingwekkende energie.

Het is voor niemand een vakantie omdat wij een druk schema hebben! Toch is het desondanks een diepgaande spirituele en historisch ervaring. Wij zitten middenin de reis en wij hebben de ervaringen van ons leven al achter de rug.

Stel je eens voor dat jullie je eigen luxe rivierboot hebben voor het grootste deel van de reis, met echte 5-sterrenmaaltijden en onderkomens! Gisteren stonden wij om vijf uur op (geeuw) om in staat te zijn om op ons gemak – als Kryon-groep - naar de tempel van Isis te gaan; alleen wij, in het donker!

Wij namen onze plaatsen in de zon in – op de grond, buiten de tempel, en op een stenen muur bij de Nijl, en wachtten af. Toen de zon opkwam onthulde die de tempel in al zijn Egyptische grootsheid. Toen de mist boven de Nijl naast ons begon op te trekken begon ik met de channeling. Ik moet mij afstemmen om te blijven denken dat ik hier ben – op een plaats met een verbazingwekkende historische achtergrond.