Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 februari 2017

Heavenletter 302 Gebruik je Hart / Geplaatst 25 februari 2017

Heavenletter 302
Gebruik je Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 februari 2017


God zei :

Het wiel van het leven draait, en een keer in de zoveel tijd, neemt hij een spurt, of, beter gezegd, zie je het starten van zijn omwenteling. Je voelt een opleving. Je voelt dat er een nieuwe impuls is en jij wordt mee voortgedreven.

Dus gaat je groei sneller. Het is waar dat je versneld bent. Wat is een hogere trilling? Het is een hogere snelheid, maar zo snel dat het tijdloos is.

Jij hebt een snelle start gehad. Je bent al begonnen, en nu ben jij op jouw weg. De kracht van Mijn liefde heeft je voortgedreven.

Je stijgt omhoog. Je stijgt hoger en hoger, totdat er geen ruimte noch tijd is om jou te verwarren. Je vaart niet in ruimte en tijd. Jij vaart gewoon. Je bent gewoon, en jouw zijnswezen stijgt hoger en hoger. Dat is hoe het wordt beschreven, maar in werkelijkheid kunnen We net zo goed zeggen dat jouw zijnswezen breder en breder en dieper en dieper gaat, maar er is geen hoger, geen breder, niet dieper voor hem om naar toe te gaan. Je zijnswezen wordt zich meer bewust van zichzelf, en is blij.


Wat echt is, is aan jou bekend geworden. Dat is erkenning. Om opnieuw te leren kennen. Zelfrealisatie is het echt maken van het Echte voor jezelf, dat altijd is geweest. Het is een gewaarwording. De waarheid van het leven doordringt je. Je hebt het gevonden.

Je struikelt over je eigen schoenveters. Dat is alles wat er gebeurt.

Je wordt wakker. Je realiseert het je. Jij herkent jezelf. "Oh, dat is wie ik ben!" zeg jij als het tot je doordringt. En je lacht om je langverwachte erkenning van de majesteit van de waarheid van het leven.

De machtigheid van de waarheid van het leven is liefde zonder opsmuk. Dat is de hoge trilling die jij zoekt, en jij vindt haar bij Mij. Op een dag word je wakker. Ja, jij weet wie je bent, maar je weet ook waar je bent, en waar kan je zijn, behalve bij Mij, in Mijn hart, in de Hoogste Hemel? Laat Ons een moment rusten in Mijn hart, terwijl jij je houding vindt.

Oké, dat is genoeg tijd. Jij bent verankerd in Mijn hart, en nu weet je het, en nu is er geen er weggaan, zelfs in fantasie. Elk er vandaan weggaan dan ook, was altijd fantasie, maar fantasie is niet meer goed genoeg voor jou. Je bent gewoon niet langer meer in die plaats van de fantasie, want je hebt jezelf gevonden in Mijn hart. Welke fantasie kan de realiteit daarvan overtreffen? Wat kan de wederzijdse vreugde van Onze hartelijkheid evenaren? Waar kun je van hieruit heen?

Je kunt niet dieper in Mijn hart gaan, maar jouw erkenning kan dat wel. Jouw erkenning heeft lagen. Er is altijd meer. Er is altijd een andere laag, en het is meer van hetzelfde, en toch is het meer. Het is een puls van vreugde. Het straalt en straalt. Het piekt. Je drijft op een opkomend tij. Jij bevindt je op een melodie van het leven. En jij stijgt hoger en hoger, en Mijn energie wordt voortgestuwd naar jou, en je voelt dat je gevuld wordt met meer liefde, dat eigenlijk gewoon meer van hetzelfde is. En je hart is uitgebreid. Alleen liefde breidt je hart uit, dat is nu al totaal uitgebreid is.

Ongebruikte delen van je hart zijn slechts ongebruikte delen van je hart. Ze waren er altijd, echter ongebruikt. En nu vullen ze zich met Mijn liefde. Jouw inname is geweldig, en jij houdt van Mijn liefde die jou vult, en Mijn liefde houdt ervan om jou te vullen.

Je zult nooit worden verzadigd met Mijn liefde, maar je kan ermee gevuld worden, en dan laat jij haar er uit stromen, zodat is er ruimte voor meer, en zo wordt de cyclus herhaald. Jullie zijn impulsen van Mijn liefde, en jullie zijn gedreven om Mijn liefde te laten stromen, in en uit, in en uit. Mijn liefde kent niets anders dan stromen. Stromen moet zij, en jij bent haar zaakwaarnemer.

vertaald door: Anneke