zaterdag 4 februari 2017

Heavenletter 27 Bereidwilligheid voor Gods Wil / Geplaatst 4 Februari 2017

Heavenletter 27
Bereidwilligheid voor Gods Wil
Brief uit de Hemel
Geplaatst 4 Februari 2017God zei :

Het tegenovergestelde van stroom is conflict. Er wordt iets geblokkeerd. Je hebt twee gemoederen of richtingen. Er is verwarring.

Welnu, soms is verwarring goed. Doorgaan gewoon zoals je dat deed is misschien geen stroom. Het kan slechts een momentum zijn, energie van het verleden, en je volgt oude voetstappen die voor jou zijn afgedrukt en die gemakkelijk geweest zijn en gedachteloos te volgen. Soms wil jouw richting veranderen en ben jij lui of angstig en voelt jouw niet herkende conflict aan als hoofdpijn.

Conflict is in feite: hetzelfde blijven of veranderen. En je verzet je tegen verandering. Of je verzet je tegen hetzelfde blijven en je weet je eerste nieuwe stap niet goed.

Je wilt Mijn Wil volgen en je weet niet goed wat die is.

Ieder van jullie moet Mij zelf horen.

Zelfs als iemand anders gelijk heeft, moet jij zelf Mij horen. Daarvoor luister je.

En er is iets anders om aan te denken. Vaak geeft het niet wat je doet. Jouw bereidwilligheid doet ertoe.

Wat je doet is niet zo belangrijk als je denkt.

Waarvan je uitgaat is belangrijk. Waarop jouw denken gebaseerd is, is belangrijk. Baseer het op de loyaliteit van jouw hart aan Mij.

Als je echt een keuze moet maken tussen links- of rechtsaf gaan en je bent er niet zeker van, maak dan de keuze evengoed. Kies er een. Geen van beide zal verkeerd zijn. En de ene richting of de andere zal goed voor jou voelen en je zult merken dat je het nog steeds goed doet. Misschien zijn er meer keuzen dan je in eerste instantie zag. Of je gaat nu in een richting zodat jouw ware richting later aan jou onthuld kan worden.

Er hoeft niets vandaag gedaan te worden. Je hoeft niet zo'n haast te hebben.

Een gevoel van haast is niets anders dan angst.

En een van jouw grootste angsten is een fout te maken.

Wat is een fout? En hoe kun je dat weten? Zelfs na het feit, hoe kun je het weten? Hoe weet je niet dat de keuzen die jij fouten noemt, jou niet regelrecht naar Mij toe leidden? Hoe weet je dat bepaalde stappen die je nam fout waren? Hoe weet je dat ze niet juist waren?

Maak een einde aan jouw interne conflicten.

Er is geen strijd gaande.

Laat jouw oude denken los. Laat jouw denken aan het verleden los.

Vandaag worden jou appels en bananen aangeboden. Welke kies je? Misschien kun je beide hebben. En achter de appels en bananen liggen mango's en peren en daarachter druiven en kersen.

Wat is jouw keuze? Jouw wil volgen of Die van Mij? En jouw geplaagde geest zegt, Hoe weet ik, lieve Vader, wat wat is?

Jullie hebben altijd iets gevolgd, Mijn kinderen. Je hebt iemand anders gevolgd. Of je hebt gedachten uit het verleden gevolgd.

Nu volg je Mij. Mij volgen betekent niet noodzakelijkerwijs dat je weet of jouw richting is vanuit Mijn liefde of vanuit jouw bui, maar het betekent wel dat je doorgaat. Je doet wat je kunt doen en je betrekt Mij erbij. Je zegt: "Lieve Hemelse Vader, leid mij alstublieft vandaag. Ik ben niet zeker in welke richting ik moet gaan. Mijn hart is zwaar. Ik wil U niet teleurstellen. Ik wil Uw Wil doen, maar ik word gedwarsboomd".

En ik zeg tegen jou: "Je zult altijd naar Mijn Wil terugkomen. De open plek in het bos zal er zijn. En welke stap je ook neemt, Ik ben pal hier bij je. Zelfs in zogenaamde fouten ben Ik hier bij je. Ik laat je niet in de steek, en evenmin kastijd Ik je".

Ik zeg tegen je: "Oh, kom nu hierheen". Dat is alles wat gebeurt. Begrijp je? Mijn liefde volgt jou net zo goed wanneer jij haar niet volgt. Je zult er komen. Dat zul je. Ontspan je schouders en je hoofdpijn zal verdwijnen en je zult Mij voor je zien waar Ik altijd ben. Je kunt Mij niet verliezen. Je kunt je weg naar Mij niet verliezen.

Vertaald door: Luus