Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 februari 2017

Heavenletter 162 Aankondiger van Heaven / Geplaatst 15 februari 2017

Heavenletter 162
Aankondiger van Heaven
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 februari 2017God zei :

De wereld is een kruk geweest waar jij op leunde lang nadat krukken niet meer nodig waren. Jij verantwoordde je voor de wereld terwijl je je voor jezelf en Mijzelf moet verantwoorden. Je was vergeten dat je kon lopen zonder ergens op te leunen.

Jij bent iemand die vooruit loopt, een pionier. Je bent een engel die pioniert op aarde. Je opent nieuwe grenzen van jezelf. En zo open je het universum.

Je lost de problemen van de wereld op door expansie. Wanneer je uitbreidt, worden problemen dunner. Ik bedoel dit letterlijk.

Je moet nu zo langzamerhand wel weten dat kakelen over de problemen van de wereld, ze niet oplost.

Hoe belangrijk zijn jullie, jullie ja, de nieuwe aankondigers van Heaven. Wanneer je geen aankondiger durft te zijn, wees dan één die het erkent. Wees een toeschouwer van Heaven.

Jouw leven bestaat niet uit twee delen maar uit één. Je bent Eén Heelheid. Je bent niet verdeeld. Je verdeelt jezelf.

En nu zitten We in het proces van jezelf weer terugbrengen in je oorspronkelijke vereniging.

Wat een prachtige rol heb jij in dit ontvouwen van het universum.

Het universum is jou van dienst door te zijn wat jij denkt dat zij is. Maar jij bent het universum niet van dienst door oude gedachten en verslagenheid.

Overweeg eens voor een moment dat de conclusies die jij trok onjuiste conclusies zijn. Je hebt je vergist in je goedkeuring. Je weet al dat je stemmingen de schijnbare wereld doen veranderen. En het is jouw kleine vermoeden van grootsheid die jouw stemmingen doet veranderen.

Zelfs de kleine liefdes die je gekend hebt hebben je uiterlijk doen veranderen. Je hebt al een glimp gezien van wat kan zijn, en nu kun je die glimp waar laten worden. Je kunt die glimp vestigen en het universum waarnemen door Mijn ogen van liefde totdat slechts nog de waarheid van Mijn visie gezien wordt. Het zicht van jouw ogen verandert alles.

De wereld zal je vertellen dat je een nummer bent. Ik zeg je dat je geen nummer bent. Je bent niet een robot die robotdingen doet. Je bent een engel die hier op aarde is om engelendingen te doen. Breng liefde uit. Laat het nummer zijn los en wees vrij om na te volgen waar je voor bestemd bent.

Wanneer je tred zwaar is, heb je toegelaten dat je een nummer bent. Wanneer je tred licht is, heb je jezelf verheven. En je kunt nog hoger oprijzen. En je rijst op door op te rijzen.

Wacht niet op anderen. Dat is namelijk precies wat je doet wanneer je een nummer in een rij bent. Wachten. Maar er is niets anders waar je op hoeft te wachten dan je eigen erkenning van jezelf. Niet die van enige ander.

Wacht niet op toestemming om groots te zijn. De wereld mag het dan wel niet aanmoedigen, maar Ik doe dat wel. Ik moedig jou aan om de jou toehorende plaats in te nemen en waar te nemen vanaf de hoogten van Mijn liefde. Het is maar zo'n klein stapje om te nemen.

Accepteer de mogelijkheid dat je het licht bent dat je bent. Het accepteren van de mogelijkheid is hetzelfde als het licht binnen laten. Het is de mogelijke jij die je binnenlaat. Mogelijkheid is het rijk waar je nu in handelt. Je hebt nu wel genoeg gehad van wat geweest is. Je maakt nu vergezichten open van wat kan zijn. Je opent de mogelijkheden. Ben Ik dan de Enige Die weet dat de mogelijkheden ook de werkelijkheden zijn?

Ik zal je het hele universum laten zien. Ik zal het deksel weg halen. En jij zult naar binnen gluren. En je zult in de Grootsheid vallen die je al bent. En je zult het universum onder spatten met Mijn liefde waar je in gevallen was. En wat een gespetter zal dat zijn. En wat een rondspatter van Mijn liefde ben jij.

vertaald door: ancoterpstra