Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 13 februari 2017

Heavenletter 149 God’s Bericht /Geplaatst 13 februari 2017

Heavenletter 149
God’s Bericht
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 februari 2017 God zei :

Jij ontvangt dag en nacht berichten van Mij. Ik zend je steeds maar berichten. En ze komen aan bij jou. Daar zorg Ik voor. Nu is het aan jou om ze open te maken. Vaak heb je niet eens door dat ze aangekomen zijn, dus hoe kan je ze dan ook open maken? Je hebt ze op een grote hoop buiten de deur laten liggen als een stapel kranten.

Raap Mijn berichten op. Ze zijn voor jou bestemd. En ze brengen je goed nieuws. De kop van de berichten luidt: GOD DOET EEN BEROEP OP JOU.

Maar jij denkt: O, o, waar heeft Hij mij voor nodig?

Maar Mijn berichten zijn niet iets om bang voor te zijn. Je bent nergens schuldig aan. Jij bent bang dat je ergens schuldig aan bent, en dat er een pak slaag of nog erger aan zit te komen. Nee, er komt liefde aan.

Of je je nu wel of niet bewust bent van Mijn berichten die voor jou klaar liggen, je bent toch bang dat er één of ander onheil naar je toekomt. Wat is het tegenovergestelde van onheil? Ik denk dat dat geluk is en liefde en het antwoord op jouw verlangens dat naar je toe komt.

Misschien verwacht je zelfs wel dat je hoopvolle berichten van Mij ontvangt, en toch ben je bang om ze op te pikken. Je bent bang dat ze misschien wel naar het verkeerde adres zijn gestuurd. Of misschien zijn het wel vergissingen, drukfouten, of als het wel waar is, is het misschien wel een bericht dat zo oud is, dat de waarheid ervan over datum is.

Maar wat nu, wanneer jij werkelijk degene bent die Ik op het oog heb? Wat als het Mijn zegen is die Ik bij jou probeer af te leveren? Wat nu wanneer Mijn zegen geen uiterste houdbaarheidsdatum heeft? Wat nu wanneer het bericht Mijn liefde betreft als antwoord op jou diepste verlangens?

Misschien vrees je teleurstelling wel meer dan dat je het goede verlangt.

God heeft brieven van liefde voor jou. Wat denk je dat dit is dat je precies op dit moment aan het lezen bent? Denk je soms dat het misleidende reclame is? Ik ben Waarheid, en niets anders dan Waarheid.

Of denk je in je wantrouwigheid dat het misschien wel waar is, maar dat het voor een ander bestemd is? Wanneer je dit leest, is het bestemd voor jou. En wanneer je dit niet leest, is het ook voor jou bestemd. Ik houd van al Mijn kinderen evenveel. Ik begunstig hen allen.

Al Mijn gunsten zijn voor jou bestemd.

Denk er eens over na wat dat betekent.

Ik denk dat je maar gauw je post open moet maken.

Ik denk dat je blij zult zijn.

Vreugdevolle berichten staan je te wachten.

Onheil kun je zelf wel naar je toe halen. Daar heb je Mij niet voor nodig.

En wanneer je al met onheil hebt rondgelopen, laat Mij je dan helpen om het weg te brengen. Voor jou is het een zware last, maar voor Mij weegt het niets. Ik weet namelijk wat het werkelijk is, een stuk uitvergroot stof. Maar zelfs wanneer het zo zwaar is als jij dacht dat het was, dan is het nog steeds licht voor Mij. Ik weet hoe Ik dingen kan dragen, en Ik weet hoe Ik ze kan laten verdwijnen, want het was nooit iets anders dan een hersenspinsel.

Jij hebt nog niet geopende berichten van Mij liggen. Wil je dat toegeven?

En bovendien is het zo, dat iedereen en alles een bericht van Mij is. Er zijn veel berichten van Mij die jouw pad gekruist hebben, en je hebt ze niet geopend. Je bant bang geweest om Mijn berichten open te maken om alle redenen die hierboven benoemd zijn, dat wil dus zeggen zonder enige reden.

Verwacht vandaag goede berichten van Mij. Kijk uit naar Mijn bericht met iedereen die je tegenkomt of met wie je praat. En luister naar het bericht van Mij dat je aan hen geeft.

Mijn bericht is Eén en hetzelfde, maar hoe je het aflevert is jouw keuze. Je kunt Mijn bericht verdraaien, of je kunt het helder maken. Je kunt proberen om het niet af te leveren. Je kunt proberen om het weg te gooien. Je kunt proberen om het te verhullen. Je kunt proberen om het uit te vegen. Maar weet in het diepst van je hart, dat jij Mijn verkozen boodschapper bent.

Hoe je Mijn berichten ontvangt, is ook aan jou. Ronduit, of heimelijk, of helemaal niet. Je kunt ze verkeerd interpreteren, weigeren, niet lezen, verkeerd lezen, ondersteboven lezen of nooit open maken.

Maar er is altijd een bericht dat je geeft of ontvangt. Het mag een halfslachtig bericht zijn. Het kan versluierd zijn, maar berichten geef en ontvang je op elk moment.

Dus raad Ik je aan, nu je er toch mee bezig bent, om een blik op Mijn berichten te werpen. Dat zou je net zo goed even kunnen doen. Ontvang van Mij en geef aan Mij, want Ik ben het aan Wie je geeft. Ik ben de Verzender en de uiterste Ontvanger. Ga met Mij om in waarheid en ook met Mijn kinderen. Waar wacht je nog op? Ik ben hier al, en Ik heb op jullie zitten wachten, Mijn geliefden.

vertaald door: ancoterpstra