Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 12 februari 2017

Eindelijk eerherstel voor vaccinatieklokkenluiders? (deel 1) / Geplaatst door: Redactie / 6 februari 2017 / red./Harriet Algra/DVM


Eindelijk eerherstel voor vaccinatieklokkenluiders? (deel 1)
Geplaatst door: Redactie - 6 februari 2017
red./Harriet Algra/DVM

 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Er begint beweging in het thema vaccinaties te komen. Een thema dat vele mensen wereldwijd al tientallen jaren bezighoudt. De beweging komt mede door de gewonnen rechtszaak die de Duitse bioloog Dr.Stefan Lanka heeft aangespannen voor het Duitse federale hooggerechtshof (BGH), waarin hij heeft bewezen dat het mazelen virus niet bestaat. De vraag is dus wat hebben miljoenen kinderen wereldwijd gedurende tientallen jaren ingespoten gekregen waaraan de farmaceutische industrie de laatste 40 jaar miljarden heeft verdiend.

vaccinaties 1
Dr. Patrick Gentempo
Ook was er in het weekend van 21 januari 2017 een live-stream marathon over vaccinaties waarin negen documentaires werden getoond van gemiddeld anderhalf uur, georganiseerd door Dr. Patrick Gentempo en die door miljoenen mensen wereldwijd werd gevolgd.
In deze negen documentaires kwamen klokkenluiders, artsen, ouders en advocaten aan het woord. Zij brachten ernstige schandalen aan het licht, erger nog dan ik door mijn jarenlange onderzoek wist. Een van de hoofdsprekers was overigens Robert Kennedy Jr.

Er bestaat geen enkele andere industrie die zoveel vrijheid krijgt van de autoriteiten dan de farmaceutische industrie. Dit geldt met name voor de vaccinaties.  In de VS, waar vaccinaties in tegenstelling tot in Nederland verplicht zijn, hebben de farmaceutische bedrijven namelijk een regeling kunnen treffen dat ze niet aangeklaagd kunnen worden voor schade aan lichaam en psyche als gevolg van vaccinaties. Ook bestaat er geen verplicht onderzoek om te controleren of vaccinaties veilig zijn. Vaccinaties leveren de farmaceutische industrie jaarlijks 30miljard dollar op, dus tel uit je winst. We hebben het hier over het grootste publieke gezondheidsexperiment aller tijden. Onze kinderen maken al deel uit van dit experiment, alle waarschuwingen van klokkenluiders ten spijt.

Dr. Andy Wakefield
Eén van de eerste mensen die alarm heeft geslagen is Dr. Andy Wakefield, een Britse gastro-enteroloog die gespecialiseerd was in de ziekte van Crohn. Hij ontdekte dat er een verband lag tussen ernstige darmklachten en BMR-vaccinatie. Hij kreeg steeds vaker kinderen in zijn praktijk, die voordat ze de vaccinatie toegediend hadden gekregen, geheel gezond waren en na de vaccinatie ernstig ziek werden. De kinderen vertoonden stuk voor stuk dezelfde klachten die begonnen met buikpijn, die overging in autistisch gedrag, waarbij ze hun spraakvermogen grotendeels verloren.