Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 28 februari 2017

Een video geplaatst door Suzanne Lie / 25-2-2017 / Bekijk alstublieft deze geweldige video door Sheldan Nidle.

Sheldan Nidle
Een video geplaatst door Suzanne Lie 25-2-2017

Lieve lezers

Bekijk alstublieft deze geweldige video door Sheldan Nidle.
 Ik heb nog nooit informatie gepost van iemand anders op mijn blog, maar dit is een must see.The Extraterrestrial Galactic Federation of Light
Sheldan Nidle / gepubliceerd 7 januari 2016

De Galactische Federatie van Licht werd meer dan 4,5 miljoen jaar geleden gesticht om te voorkomen dat interdimensionale duistere krachten deze Galaxy zouden domineren en exploiteren.

Op dit moment zijn er iets meer dan 200.000 leden sterren naties, confederaties of Unies. Ongeveer 40% zijn mensachtigen en de rest zijn verschillende vormen van voelende wezens. De meeste leden van de Galactische Federatie zijn volledig bewuste wezens.


Om u vertrouwd te maken met onze ruimte familie, zullen we op gezette tijden informatie geven over een Galactische Federatie lid soort. Wij hopen dat deze informatie jullie zal helpen je te identificeren of eventuele ervaringen te valideren die jullie met een aantal van deze wezens kunnen hebben gehad.

Ons doel is om goodwill en begrip van de sterren naties te bevorderen die de oproep van de Spirituele Hiërarchie van de Aarde beantwoorden om ons te helpen in ons ascensie / transformatieproces.