De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 28 februari 2017

Een video geplaatst door Suzanne Lie / 25-2-2017 / Bekijk alstublieft deze geweldige video door Sheldan Nidle.

Sheldan Nidle
Een video geplaatst door Suzanne Lie 25-2-2017

Lieve lezers

Bekijk alstublieft deze geweldige video door Sheldan Nidle.
 Ik heb nog nooit informatie gepost van iemand anders op mijn blog, maar dit is een must see.The Extraterrestrial Galactic Federation of Light
Sheldan Nidle / gepubliceerd 7 januari 2016

De Galactische Federatie van Licht werd meer dan 4,5 miljoen jaar geleden gesticht om te voorkomen dat interdimensionale duistere krachten deze Galaxy zouden domineren en exploiteren.

Op dit moment zijn er iets meer dan 200.000 leden sterren naties, confederaties of Unies. Ongeveer 40% zijn mensachtigen en de rest zijn verschillende vormen van voelende wezens. De meeste leden van de Galactische Federatie zijn volledig bewuste wezens.


Om u vertrouwd te maken met onze ruimte familie, zullen we op gezette tijden informatie geven over een Galactische Federatie lid soort. Wij hopen dat deze informatie jullie zal helpen je te identificeren of eventuele ervaringen te valideren die jullie met een aantal van deze wezens kunnen hebben gehad.

Ons doel is om goodwill en begrip van de sterren naties te bevorderen die de oproep van de Spirituele Hiërarchie van de Aarde beantwoorden om ons te helpen in ons ascensie / transformatieproces.