Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 februari 2017

De Raad: Uitbreiden over een idee. / 8 Februari, 2017

De Raad: 
Uitbreiden over een idee.
8 Februari, 2017

In onze laatste boodschap, hebben we gezegd dat het je goed zou dienen om je te concentreren op het idee dat jouw huidige omstandigheden zullen resulteren in de schepping van de wereld waarvan je hebt gedroomd om in te leven, zelfs als je niet kunt zien hoe je daar zou kunnen komen van vanuit de plaats waar je nu bent. We willen graag uitgebreid terugkomen op die verklaring als we mogen.

Er was een tijd in jullie geschiedenis, die lang is vergeten - of eigenlijk is het verwijderd uit de boeken, dat de vooruitgang van het bewustzijn van de mensen op Aarde, is gecreëerd om een gigantische stap terug te doen. Dit gebeuren werd niet door jullie gecreëerd. Het werd niet gecreëerd om te gebeuren door de wil van het goddelijke. Het gebeurde toen indringers met hoogontwikkelde technologieën jullie vrije wil wereld binnen kwamen en veroorzaakte wat jullie 'de val' hebben genoemd. Twee dingen gebeurde in die tijd die voor ons onderwerp relevant zijn. Ten eerste, begon de lange, moeilijke weg terug, die heeft geresulteerd in duizenden jaren van waardevolle leerervaringen voor jullie en elk wezen dat jullie mogen ontmoeten in de toekomst. En ten tweede, het decreet door het Goddelijke dat jullie inderdaad zullen terugkeren naar jullie hoogste goddelijke staat. Met andere woorden, lieve vrienden, het is een uitgemaakte zaak.


Nu, wat begon als een zeer langzaam proces is in alle hevigheid toegenomen gedurende de gehele tijd sinds dit begon. En die hevigheid is ook op zichzelf gebouwd. Het is ongeveer zoals de snelheidstoename van een vallend voorwerp, behalve dat een vallend voorwerp een maximale snelheid bereikt door de weerstand van de atmosfeer op Aarde. Jullie hebben niet te maken gehad met dat. En uw snelheid begint nu duidelijk merkbaar te worden, is het niet?

Het feit dat de uitkomst van dit proces is bepaald is zeer belangrijk. Het betekent dat een aantal dingen waar zijn. Ten eerste, jullie zullen in jullie nieuwe wereld aankomen. Punt uit. Dat is een gegeven. Dan een effect van wat steeds meer en meer wordt opgemerkt is dit: het maakt niet uit welke pogingen er worden gedaan om jullie vooruitgang te vertragen of te belagen, het resultaat zal onvermijdelijk dienen om jullie vooruitgang te verhogen. Sommigen van jullie zijn begonnen met te zien dat dit gebeurt. Wij zullen jullie vertellen dat het steeds zeer frustrerend is voor degenen die dachten dat ze jullie konden weghouden van jullie hoogste potentieel.

Zo zie je maar, alle wegen leiden, in zekere zin, naar Rome. De enige manier waarop een individu dit kan voorkomen is door keuze. En zelfs die keuze zal alleen maar leiden tot vertraging. Wij denken dat het tijd is om jullie eraan te herinneren dat jullie alleen maar terugkeren naar het huis dat jullie verlieten. Het is tijd om te onthouden dat dit jullie huis is. Het is tijd om te weten dat dit huis jullie geboorterecht is. Het is tijd om te beseffen dat alle 'dingen' die jullie hebben gezien in de illusie, niet zijn, en niet de werkelijkheid waren. De Werkelijkheid is jullie goddelijke zelf. De Werkelijkheid is de kracht die  de levenskracht is die jullie zijn. Jullie hebben nog veel te leren daarover, maar leren zullen jullie het. Tijd om jullie intentie te zetten daartoe.

De Raad


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

vertaling: wakkeremensen@blogspot.nl