Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 februari 2017

De Raad – De Andere 99% /24 februari 2017 / Ron Head

De Raad –
De Andere 99%
24 februari 2017 / Ron Head

Heel vaak horen jullie over de 99% van de kosmos die niet zichtbaar is voor jullie. Nog vaker wordt jullie verteld van het al even enorme percentage van jullie DNA, dat 'junk' is. En jullie worden er voortdurend aan herinnerd dat mensen slechts vijf tot tien procent van hun hersenen gebruiken, en dat het grootste deel van iemands bewustzijn in het onderbewustzijn ligt. Zullen we dat bespreken?

Wat ligt er in al deze onbekende ruimte? Op het gebied van jullie kosmos, zouden we willen zeggen dat jullie niet de enorme aanwezigheid van energie zien of die toestaan  die in chaos, of potentieel is. Jullie stellen je alleen de 'werkelijkheid' voor als zijnde binnen het spectrum van jullie waarnemingsvermogen. En hebben je nooit druk gemaakt over die dingen die sommigen weten en waarover jou niet verteld is.

Wat ligt er allemaal in die ongebruikte geest en bewustzijn? Nou ja, alle dingen die je hebt buitengesloten, al het potentieel dat jullie jezelf niet toegestaan hebben te weten, alle ervaringen en geschiedenis waarvan jullie niet geloven dat die bestaat. En vinden alles wat voor jullie verborgen is niet erg.

Net als voor jullie DNA, is het zeer grote deel dat mensen junk noemen in werkelijkheid de directe mate van hun eigen gebrek aan kennis en begrip.

Wat we jullie willen vertellen is dat jullie in de deuropening staan van je bewustzijn, uitkijkend naar alles wat jullie nog te leren hebben en om jezelf te vertellen dat er niets is. We willen dat jullie weten dat jullie zijn, en altijd, in het proces van ontdekking geweest zijn. jullie hebben alle recht om alles te weten wat jullie willen weten. Jullie hebben het vermogen om alles wat jullie wensen te leren te leren. En niemand heeft het recht om dat te ontkennen voor jullie.

Nu is er veel kennis die in feite bekend is bij sommige mensen, maar niet bij de meeste. Het is weggestopt. Waarom? Nou, het beschermt de status quo. Maar dat zal niet mogelijk zijn. En dat is niet alleen omdat de structuren afbrokkelen. Begrijp alsjeblieft dat het op de eerste plaats nooit mogelijk zou zijn geweest als je niet het verhaal dat jou verteld werd zou kopen.

Welk verhaal? Dat hoefde je niet te weten. Je zou het niet begrijpen. Je was niet slim genoeg. Oh! Ben je telepathisch? Of helderziend? Nou, dat maakt je gevaarlijk, nietwaar? Die bevinding is in tegenspraak met het verhaal? Nou, begraaf dat maar! En wat klein begon werd zeer, zeer groot. Wat jullie nu nog niet verteld is, is nog groter dan wat jullie al wel is verteld.

Dat maakt de dingen topzwaar. En wat gebeurt er steevast met dingen die topzwaar zijn?

Vergeet niet die kerel in de film, die schreeuwde: "Ik ben gek als de hel en ik pik het niet meer?" Nou, het is dagende op de mensheid dat wat we hierboven hebben beschreven waar is, en jullie zijn 'tot aan hier' meegekomen. En dus zullen er pogingen zijn om, geleidelijk aan, sommige van de dingen die jullie nodig hebben in de komende jaren bekend te maken aan jullie.

Helaas voor de openbaarmakers, is er hen zeer weinig geloofwaardigheid nagelaten. Ook de stijging van het bewustzijn zelf zorgt ervoor dat er niet veel meer kan worden verborgen gehouden. Zo zien we dat een geleidelijke vrijgave van informatie van hen uit zal gaan, een beetje zoals de watersituatie in Californië. Informatie leidt altijd tot meer vragen, nietwaar? En een vastbesloten publiek laat zich niet afschrikken, zoals in het verleden.

Wij hebben jullie een groot aantal keren verteld dat jullie op een keerpunt staan, dat grote verandering eraan zit te komen, dat jullie nieuwe wereld op het punt staat om te verschijnen. En we hebben ook verteld dat we spraken over jullie innerlijke veranderingen en de buitenste zou komen om het binnenste te weerspiegelen als de tijd rijp was. Nou, gefeliciteerd. Jullie hebben het gehaald. Jullie staan op het punt een zeer interessante tijd te hebben.

De Raad

vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/