De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 26 februari 2017

Davos Wereld Economisch Forum 2017 Waarom We Allemaal Een Basisinkomen Moeten Hebben. / Zaterdag 25 februari, 2017

Davos Wereld Economisch Forum 2017
Waarom We Allemaal Een Basisinkomen Moeten Hebben.
Zaterdag 25 februari, 2017


Het volgende artikel verscheen oorspronkelijk op het Wereld Economisch Forum. Het is een oproep voor een basisinkomen voor de mensheid, iets wat sommigen als een haalbare optie zien om de financiële problemen gevoeld door zo velen in de moderne wereld aan te pakken.

Met inachtneming van de fundamentele behoeften van onze menselijke familieleden zou dat iets moeten zijn waar we samen voor werken, als het voorstel niet rechtvaardig en eerlijk is, zal het waarschijnlijk niet werken. Bovendien, als het basisinkomen wordt geleverd door een clandestien agentschap, zoals een centrale bank die de overheid gebruikt als een distributie entiteit, wat  wordt er dan geëist van de mensen om dit geld te ontvangen? Met andere woorden, de uitgifte van een basisinkomen kan de mensen nog meer afhankelijk maken van hun plutocratisch overlords dan ooit tevoren - duidelijk niet een gunstige situatie.Ik stel voor dat het kernprobleem waar de mensheid mee wordt geconfronteerd onwetendheid en gebrek aan kennis is over hoe de wereld werkt. In het bijzonder, geld en hoe kunnen we het redelijkerwijs kunnen gebruiken in het voordeel van allen is een soort van verloren kennis geworden, gehouden in de handen van bankiers die het hanteren voor hun eigen hebzucht . Maar een basisinkomen zou mensen voorzien van de extra energie en hopelijk vrije tijd die ze nodig hebben in hun leven om te leren over deze dingen om uiteindelijk onafhankelijkheid te verwerven.

Een ideaal overgangsproces zou er een zijn dat een basisinkomen biedt, terwijl op hetzelfde moment, mensen opgeleid worden over hoe ze hun autonomie terug kunnen vorderen. Uiteindelijk kan een samenleving zijn eigen monetair systeem creëren, vrij van de controle van de centrale banken. En ten slotte, als de mensen hun opleiding voortzetten tot het ultieme niveau, zullen ze beseffen dat geld niet meer nodig is wanneer elk individu impliciet hun medemensen vertrouwd en de hele samenleving samenwerkt om ervoor te zorgen iedereen alles heeft wat ze nodig hebben om te slagen.


Source - Medium

by Scott Santens, February 2nd, 2017

Voor het geval dat je het gemist hebt, het Wereld Economisch Forum publiceerde een artikel in januari met de titel "Waarom we allemaal een basisinkomen moeten hebben" als onderdeel van zijn agenda van zijn jaarlijkse bijeenkomst in Davos.

Niet alleen is dit actueel op zichzelf, het was ook geschreven door  Scott Santens en was het vierde meest gelezen artikel van alle gepubliceerde artikelen voor het evenement.

U kunt het lezen en het aanbevelen hier op Medium:


U kunt ook kijken naar het basisinkomen panel dat plaatsvond in Davos, met Guy Standing van het Basic Income Earth Network als deel van het:
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl