Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 februari 2017

Channeling nr. 25. Door Raphaël en de Groep en Isoritas de buitenaardse en zijn Healers. /11 februari 2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 25.
Door Raphaël en de Groep en Isoritas de buitenaardse en zijn Healers.
11 februari 2017 / Margreet de Carpentier

De dood hoort bij het leven.

Wat velen niet weten, omdat er dan blijdschap is bij een geboorte, dat het voor het kleine mensje moeilijk is om geboren te worden want zij weten nog waar ze vandaan komen, ze weten nog voor wat voor een leven zij gaan krijgen, welke afspraken ze gemaakt hebben. Geboren worden is dus niet makkelijk voor een baby.

Sterven, als je sterft zonder angst dan ga je in twee werelden leven. Dan pendel je tussen uw wereld en onze wereld, dat bent u gedeeltelijk al bij ons zodat wij u de rust kunnen geven.

Margreet heeft het meegemaakt dat iemand tegen haar zei degene die haar zo geliefd was, “het is daar zo mooi, het is daar zo vredig en zonder pijn”. Als je sterft zonder angst voor de manier waarop, en zonder de angst voor hel en de verdoemenis die door de kerken gepredikt wordt, is sterven makkelijker dan geboren worden. Dan glij je feilloos over, het licht in. U wordt dan omgeven door het licht en u mag nog zien hoe u dierbare rouwen, omgeven door het licht.

Als ziel blijft u, uw eigen keuzen houden. Als er bij de nabestaanden een intens verdriet is kan de ziel er alsnog voor kiezen om aard gebonden te blijven omdat ze hun dierbare door dat verdriet niet los kunnen laten en hier op aarde blijven hangen. Veel mediums beseffen niet of een ziel in het licht is of nog aard gebonden is. Er zijn verenigingen waar avonden worden gegeven waar vragen gesteld kunnen worden over overledenen. Margreet heeft een paar jaar in opdracht van ons achter is de zaal gezeten bij zo’n vereniging. Dit waren haar lessen want zij moest leren voelen of een ziel aard gebonden is, of al in het licht is. De meeste zielen waren aard gebonden. Dan kreeg zij het ontzettend koud. De mediums die voor de zaal stonden wisten het vaak niet en konden het onderscheid niet maken. Of zij dorsten niet de waarheid te vertellen en draaiden er een beetje omheen. De mensen kregen dan wel die liefdevolle groet vanuit het licht en er werd verteld dat de overleden om hun heen waren en voor hun zorgde bij problemen. Deze zielen deden dit dan wel, maar met aard gebonden emoties. Als de ziel aard gebonden is dan houden ze het verdriet in stand.

U kan dan ook nooit zeggen over iemand die na jaren nog zo’n intens verdriet heeft over de overledenen, het mag nu wel eens genoeg zijn. Nee want de scherpe puntjes kunnen niet slijten. De ziel blijft zonder dat zij er zich van bewust zijn negatieve aandacht trekken ook al is het uit liefde.

Er was een vrouw die intens zat te huilen om haar broertje die 40 jaar daarvoor verdronken was. Haar moeder kon haar andere kinderen niet meer zien vertelde zij. De kinderen werden verzorgd maar emotioneel kon zij er nooit meer voor hun zijn, zij bleef in haar verdriet hangen. Het zieltje hing nog aan haar rokken. De moeder was nu hoogbejaard. De ziel die door het verdriet aard gebonden was gebleven was iedereen in zijn verdriet aan het triggeren omdat hij nog in zijn aardse emoties zat.

Deze ziel is naar het licht gebracht en de moeder wist daar niets van. Veertien dagen later werd ik opgebeld en er werd gezegd: mijn moeder ziet ons weer. Hierdoor kunt u zien hoe onbewust een ziel die uit liefde hier achtergebleven is op de aarde met de aardse emotie, wat die kan aanrichten in een gezin. Dit is niet de bedoeling.

Degene die zielen naar het licht kunnen brengen vragen wij dan ook, als u die vrieskou voelt ga dan even zitten en zorg ervoor dat zij op hun plekje komen. Ga niet mee, blijf zelf met twee benen stevig op de grond, dat is de bedoeling. Wijs ze de weg. Elke ziel wordt door twee lichtwezens opgehaald en naar het plekje gebracht waar ze horen te zijn. Er is daar alleen maar liefde. Geen hel en verdoemenis zoals de kerken prediken. Er blijven ook veel zielen hangen uit angst voor de bijbel, uit angst dat zij iets verkeerd gedaan hebben. Dit is een onderwerp dat veel meer naar buiten gebracht moet worden. Daarom hebben wij Margreet een beetje tegen haar wil in dat boek laten schrijven zodat hierover meer bekend wordt bij de mensen hoe het werkelijk zit en niet de verhalen die men er allemaal aan verbind en waar veel van wordt geloofd.

Iedereen wordt gevoeliger, gevoeliger in deze tijd, de energie van de aarde gaat omhoog en dit hebben wij al vele malen gezegd en dat blijft gestadig omhoog gaan. De energie van de mensen gaat mee, dus u wordt gevoeliger en daardoor ook gevoeliger voor de energieën die niet zo prettig zijn. Ook die hangen hier, de aard gebonden zielen die niet prettig geleefd hebben. Daar hebben de gevoelige mensen steeds meer last van. Ga niet proberen en dat zal meestal niet lukken om die naar het licht te brengen. Stuur ze maar naar Margreet die weet er wel raad mee, zij heeft er de kracht voor gekregen. Vele mediums reinigen huizen met salie, wierook, edelstenen, koperen achten die bij de bouw al ingegraven worden en nog vele andere hulp middelen. Dat is niet meer de oplossing, het wordt onklaar gemaakt. Wij vanuit het licht worden steeds wijzer, ook wij leren nog, wij leren zelfs van u, van de mens. De andere kant wordt ook wijzer en zij voelen dat zij terrein aan het verliezen zijn.

Wij hebben het nu over de negatieve aard gebonden zielen, zij worden ook wel demonen genoemd in uw kerken. Zij worden feller en zullen proberen de gevoelige mensen onderuit te halen door in hun aura te gaan zitten. Zij zullen daardoor slechter gaan slapen en ze worden in hun energie naar beneden getrokken. Ook hierover worden allerlei theorieën op losgelaten. Het is de bedoeling dat zoveel als mogelijk is, de mensen in hun kracht komen. Het is ook de bedoeling dat de mens die hooggevoelig is er op gaat letten dat zij niet te veel alcohol gebruiken. Een paar glaasjes wijn is goed maar niet meer. Door de alcohol of door een voor de meeste mensen een onschuldig rokertje met hennep erin gaat je aura open staan. Dat zijn de momenten waarop u ondermijnd wordt.

Blijf in uw kracht en vraag om hulp. Wij staan veel te vaak machteloos toe te kijken hoe u allen zo alleen worstelt, vraag om hulp. Margreet zegt altijd: het helpt, het werkt, zij heeft dat zelf vele malen ervaren en nog steeds. Zij ontloopt haar portie niet, wat zij door moet maken in dit leven zal zij doormaken net als ieder ander. Mensen die geboren worden met grote opdrachten moeten ook hun moeilijkheden ervaren.

Vaak hebben wij het gehad over de rivier van het leven. Ga door u emoties heen en ga weer leven. Probeer om van uw leven een feestje te maken. Ook al worden steeds meer mensen angstiger, vooral met die nieuwe president. Een jaar geleden hebben wij het er al over gehad dat ze bejubeld zullen worden, maar op een gegeven moment zullen de mensen gaan inzien dat ze niet geschikt zijn. Het is nodig dat deze president regeert, hij zal het niet te lang vol houden, hij kan niet tegen tegenspraak. Het is nodig dat er nog meer chaos kom. Ook dit herhalen wij, er moet nog meer chaos komen. Vanuit die chaos komt er meer rust, gaan de mensen beter de dingen zien die niet kloppen en daardoor worden er heel wat heilige muurtjes omver geworpen. Stuur liefde en licht naar de mensen die niet kloppen en naar de oorlogshaarden, Naar de mensen in uw buurt die het moeilijk hebben. Geef het voorbeeld, ga voor elkaar zorgen. Wees nog meer zorgzaam voor elkaar. Gun elkaar iets en durf te leven, durf stappen te nemen, durf uit uw veilige cocon te komen. Als u voelt dat u in het positieve iets nieuws mag gaan doen, ga het dan durven. Ga leven en niet alleen maar overleven zoals vele mensen doen. Geniet, dat zien wij graag en wij willen niet dat u er een tranendal van maakt. Ga ten volle genieten van de momenten. Dat is geluk. Ga die momenten leren ontdekken, koester die momenten. Voor iedereen zijn er altijd weer momenten dat het minder gaat, uw leermomenten, niemand uitgezonderd, totdat u sterft, het blijft doorgaan uw leerproces, totdat u over gaat. Als u weer terug bij ons komt in onze energie gaat het leerproces ook door.

U zal in de toekomst makkelijker kunnen gaan communiceren, allen met de buitenaardse die de wereld nu aan het beschermen zijn. Zij hebben een cordon om de wereld heen gelegd.

Wij hebben het ook al eens over de Space X gehad die door de buitenaardse vernietigd is voor de lancering. Het project werd betaald door een rijke zakenman uit Amerika die hem om een baan om de aarde wilde sturen. Er wordt nu weer een nieuwe gebouwd door dezelfde rijke zakenman. In die raket zaten compartimenten, Margreet mocht dat toen in beperkte mate naar buiten brengen. Als die raket in een baan om de aarde was gekomen hadden ze met één druk op de knop hem naar een doel kunnen sturen, naar elke plaats waar ze hem wilde hebben. De compartimenten zouden geopend worden en dan als alle stoffen bij elkaar zouden komen werd het een atoom bom.

Margreet heeft weinig interesse voor het nieuws, het gaat langs haar heen. Zij zag wel dat elke president van Amerika een kastje in een koffer bij zich heeft waar een knop op zit. Als die knop ingedrukt zou worden zou er na een aantal uren een raket opstijgen om iets te vernietigen. De Space X door een rijke zakenman waarvan nu de tweede gebouwd wordt hoeft niet opgestart te worden want het is de bedoeling is dat hij al om een baan in de aarde gaat. Wij mensen van de buitenaardse planeten, vanuit de buitenaardse werelden zullen er alles aan doen om dat te voorkomen. Eén en één is twee denk maar eens goed na over deze woorden, u kan ze allemaal weer nalezen. Die rijke zakenman. Meer hoeven wij niet te zeggen. Heb géén angst, stuur HEM liefde en licht, daar kan hij niet tegen, dan wordt hij nog bozer en is hij nog eerder verdwenen uit het nieuws waar hij steeds meer in voorkomt. Heb geen angst, heb geen angst voor een derde wereld oorlog. Daar zijn mensen bang voor en er zijn zelfs kinderen, jonge kinderen die er angst voor hebben, onze wijze kinderen.

Blijf in uw kracht, het komt goed, de wereld zal beter worden. De wereld was nog barbaarser.

Het komt goed. Hou het vertrouwen vast. Geniet, zorg voor elkaar, wees zorgzaam in uw omgeving. Als iedereen dat doet wordt de vlek steeds groter, groter en groter. Het zal zich verspreiden als een olievlek.

Raphaël en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.