Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 februari 2017

Boodschap van de engel van Moeder Omega: Inspiratie voor hart en ziel/ 24 februari 2017

Boodschap van de engel van Moeder Omega:
Inspiratie voor hart en ziel
24 februari 2017 

Geliefd kind van Moeder Omega,

Jij ben geliefd, gekoesterd en gewaardeerd door je Goddelijke ouders vanaf het moment toen je ogen voor de eerste keer het levenslicht hebben gezien. De Goddelijke Moeder Omega is je eeuwige kosmische moeder uit de geestelijke wereld en ze heeft je lief, mijn vriend, ook al is de afstand tussen de sferen van het licht waar ze verblijft en de fysieke wereld waar jij woont veel groter dan de hele kosmos. Er ligt een scheiding van een machtige glazen wand tussen de geestelijke en de materiële dimensie voor alle zielen die  in de fysieke dimensie incarneren. Zo houdt de Grote Kosmische Wet de evolutiegolven van de zielen tussen de verschillende dimensies gescheiden tot zo ver het voor deze evolutieronde in het Universum nodig is. 

Je hemelse moeder houd van je, geliefd kind van God, ondanks het feit dat ze jou hier, op aarde, slechts heel erg af en toe kan bereiken. Ze denkt veel vaker over jou dan jij zelf in de gaten hebt. Ze maakt zich zorgen over jou op de moeilijkste momenten van je leven en ze stuurt ons, de Omega engelen van haar eigen hemelse legioenen naar je toe, wanneer jij machteloos de Goddelijke hulp van boven roept. Ze geeft antwoord op al je gebeden, geliefd kind van het licht, toch wil ze niet je belangrijke leerproces in de materie met haar directe bemoeienis verstoren. Ze is er wel in je leven, en toch lijkt het vaak dat ze er niet is.


Dit is de grootste kosmische illusie van de materie: dat de sprankelende wereld van het licht, de wonderschone geestelijke dimensies en hun ontelbare bewoners slechts een droom, slechts een fantasie van de mens in de fysieke wereld is. Niets is minder waar, mijn lieve vriend!

Je Goddelijke Moeder bewaakt je ziel vanaf begin der tijden en stuurt haar eindeloze eeuwige liefde voortdurend naar je toe. Dit mag ik je vandaag vertellen want dit is haar grootste wens dat haar liefdevolle, koesterende moeder-energie een keer via het geschreven woord tot de diepste kern van je hart zal komen. Ik ben haar boodschapper, haar kleine engel van het witte licht, die samen met mijn borders en zusters haar liefdevolle kosmische golven door de hele mensheid verspreidt. Ik ben door onze Moeder Omega in deze nieuwe fase van het jaar naar je toe gestuurd zodat jij door haar persoonlijk aangemoedigd en gesteund zal worden.

Mijn lieve vriend, ze is hier, onzichtbaar voor velen en toch zo dichtbij. Haar liefdevolle gezicht is dag en nacht op je gericht. Haar warme hart staat altijd open voor je. Vergeet die glazen wand gewoon en doe alsof de afstand tussen hemel en aarde niet meer bestaat. Wees overtuigt dat ze al je innerlijke gesprekken met jezelf hoort. Praat ook met haar, mijn vriend. Praat met haar aslof ze in je kamer zit, daar op een bankje, waar je bezoek altijd aanschuift. Jij bent haar lieve kind en ze mist jou, net zo veel jij de warme dikke knuffel van de aardigste moeder ter wereld mist.

Ze stuurt nu via mij een grote kosmische boost van Liefde naar je toe en zegt dat dit een kosmisch moment van levensbelangrijke beslissingen op je Pad is. Het nieuwe licht van de nieuwe kosmische spiraal komt er aan. Deze spiraal zal op 1 maart 2017 tot leven geroepen worden. Wees bereid voor een machtige  activatie van de Goddelijke creatieve energieën in je en activatie van de Ascension spiralen door het hele planeet.

Volg het kompas van je hart, blijf in een dagelijkse afstemming op de Bron des Levens - het Hart van God in de Grote Centrale Zon en wees flexibel in je doen en denken want er zijn vele veranderingen in  die vanaf 1 maart 2017 op je Pad zullen komen….

In de eeuwige dankbaarheid voor de grenzeloze liefde van onze Vader-Moeder God verblijf ik, 

Een kleine witte engel van het licht,
de eeuwige dienaar van Goddelijke Moeder Omega 

http://www.spiritueleweg.com/