Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 februari 2017

Benjamin Fulford: VS en China zijn beiden druk met binnenlandse strijd om de macht dus de wereld zal moeten wachten /13 februari 2017

VS en China zijn beiden druk met binnenlandse strijd om de macht dus de wereld zal moeten wachten
13 februari 2017/ Benjamin Fulford

Er vindt deze dagen intense strijd om de macht plaats in de Verenigde Staten en China wat betekent dat grote nieuwe initiatieven voor de planeet als geheel zullen moeten wachten totdat het stof is neergedaald in beide landen, zeggen Chinese en Amerikaanse bronnen.

De strijd in de Verenigde Staten gaat om het wat vereenvoudigen van zaken, tussen de opperste straat factie achter Trump en de overblijfselen van de Bush/Clinton opperste staat organisatie. In China gaan drie belangrijkste facties de onderlinge strijd aan als deel van een ingewikkelde dans om de macht wat een nieuwe centrale regering zal opleveren ergens tegen het einde van maart.

Wanneer de machtsstrijd voorbij is, kunnen we verwachten dat belangrijke hervormingen van de Federale Reserve Raad, de Verenigde Naties, het IMF, de EU enz. in alle ernst zullen beginnen.

Laten we beginnen met de strijd om de macht in de VS, welke geïntensiveerd is nu dat Jeff Sessions formeel is benoemd tot procureur generaal. Onmiddellijk gevolgd op zijn aanstelling vaardigde Trump een regeringsopdracht uit wat “de energie en hulpbronnen van de Federale Regering opnieuw focust op het ontmantelen van grensoverschrijdende criminele organisaties, als drug kartels.” Zoals een beambte bij het Pentagon het beschreef: “Trump verklaarde oorlog aan de Bush en Mexicaanse drugskartels.”

Verder, in een teken snappen de anti drug cowboys in het leger en de VS agentschappen eindelijk de boodschap dat geweld alleen niet het gebruik van illegaal drugsgebruik zal stoppen, ambtenaren bij het Pentagon zeggen dat Trump misschien besluit om narcotica te reguleren en te legaliseren. Dit zou helpen om de ruwweg $2 triljoen aan jaarlijkse illegale drugshandel in de belasting betalende stroom te brengen en de aan drugs gerelateerde sterfte te reduceren. Als het goed wordt gedaan, kan de enorme farmaceutische industrie er bij betrokken worden zolang als er een rol voor hen is. Dat zou gemakkelijk moeten zijn om te doen omdat al ongeveer 30% van drugs voorgeschreven door dokters op opium zijn gebaseerd. De drugs bedrijven kunnen een heel nieuw menu van lekkers toevoegen voor dokters welke ze kunnen voorschrijven aan patiënten wanneer ze zouden kunnen beginnen met het maken van medicijnen gebaseerd op de andere belangrijke narcotica.

Dit doen zou ook de private VS gevangenis slavenindustrie vernietigen door het vrijlaten van de helft van de 9,5 miljoen Amerikanen die ofwel in de gevangenis zitten of voorwaardelijk vrij zijn.

Het zou ook de misdaadcijfers radicaal omlaag halen. Vraag de Zwitsers, die een 80% val in misdaad gepleegd door junkies hebben ervaren onmiddellijk nadat ze begonnen dokters heroïne te laten verschaffen aan verslaafden. De meeste van de junkies waren ook uiteindelijk in staat om af te kicken van hun verslaving.


Sinds 90% van de heroïne in de wereld wordt geproduceerd in Afghanistan, zal hoogstwaarschijnlijk het legaliseren van de opiumteelt naar vrede leiden in dat land.

De Trump administratie praat ook over het stoppen van verschepingen van CIA drugs die via militaire VS bases lopen. In Japan, bijvoorbeeld, is de Yokota luchtmachtbasis lang een centraal distributie centrum geweest voor Noord Koreaanse amfetamines, volgens senior Japanse gangsters. Deze handel stilleggen of anders legaliseren zou enorm helpen het Japanse politieke systeem op te schonen. Hetzelfde is waar over de heroïnehandel die loopt via grote VS luchtmachtbases als Incirlink in Turkije en Ramstein in Duitsland.

Hoewel, met zo veel geld en macht dat op het spel staat, kun je er zeker van zijn dat de Bush factie niet neer gaat zonder gevecht. De gehele ISIS/Mossad/Bush CIA/Nazi (Khazariaanse maffia Nazi factie) groep is op het oorlogspad en het feit dat prominente aan ISIS verbonden criminelen als Senator John McCain nog niet gearresteerd zijn laat zien dat de machtsstrijd nog niet voorbij is. De Khazariaanse Nazi’s hebben de witte hoeden bij het Pentagon gechanteerd met bedreigingen van nucleaire terreur, sabotage, scalaire wapens enz. Het is waarschijnlijk dat de huidige ramp bij de Oroville Dam in Noord Californië een sabotage actie was door de Nazi factie en bedoeld als boodschap voor het Trump regiem.

Er is ook cyberoorlogsvoering op grote schaal gaande. Bijvoorbeeld, Donald Trump’s twitter pagina werd vervangen op mijn computer met een pagina gevuld met zware aanvallende boodschappen tegen Trump.

De federale rechterlijke macht is ook zwaar gevuld met mensen die anti Trump zijn. Hier is wat de Pentagon bronnen daarover hadden te zeggen: “Nadat liberale activisten rechters de wet negeerden en zich macht toe-eigenden om de Moslim ban van Trump vanwege ISIS infiltratie te stoppen, de federale rechterlijke macht wordt misschien gezuiverd helemaal tot het Hoger Gerechtshof.” Dat zal niet makkelijk zijn om te volbrengen.

Hoewel, de zwaarste machtsstrijd van allemaal zal zijn die van de controle over de Federale Reserve Raad. Aan dat front, betekent het aangekondigde ontslag van twee top Fed ambtenaren, lid van de Gouverneursraad Daniel Tarullo en top Fed advocaat Scott Alvarez dat, wanneer gecombineerd met bestaande vacatures die Trump zal opvullen, het Trump regiem nu effectief de controle over de Fed kan overnemen. De laatste President die weg kwam met een stunt als dat en niet werd vermoord was Endrew Jackson maar Trump heeft de steun van het leger van de VS dus hij krijgt het misschien voor elkaar.

Omdat de globaal verhandelde VS dollars nu verschoven is richting een systeem geconcentreerd op China, vermeerdert het de kansen dat de VS schatkistdollars zal uitgeven afgescheiden van de international dollars, mogelijk binnen een paar maanden. Dit zal ook, als aan het begin van dit artikel genoemd, een totale vernieuwing betekenen van de internationale, financiële en politieke architectuur. Echter, dit zal moeten wachten totdat de machtsstrijd in de VS en China voorbij is.

In een teken dat Trump bereid is te luisteren naar het delegeren van macht en te luisteren naar goed advies, heeft Secretaris van Staten Rex Tillerson wat goede acties ondernomen. Een ding bijvoorbeeld, Trump is ervan overtuigd terug te komen op de China politiek en te stoppen met het provoceren van China. Tillerson is ook “druk met het bevrijden van het Departement van Staten van Neocons net als van Israëlische en Moslimagenten.” Als een gevolg hiervan hebben akelige schurken als Richard Armitage, Victoria Nuland en Elliot Abrams hun macht om verwoesting te veroorzaken in verschillende delen van de wereld verloren.

De Japanse regering is in aanzienlijke beroering geworpen door het verlies van macht over hun traditionele bazen als Rothschild agent Michael Greenberg en Bush agent Richard Armitage. Dat is waarom ze Eerste Minister Shinzo Abe stuurden en een grote delegatie naar een belangrijk kontlikker bezoek aan het Trump regiem vorige week. Abe plunderde het Japanse nationale pensioen fonds om goodwill bij Trump te kopen, tot ontsteltenis van velen in Japan. Dit is hoe Abe in staat was te beloven om de constructie van een snelle trein dienst welke Washington DC verbind met New York, te financieren.

Hoewel in zijn geheel was het Japanse establishment gerustgesteld te ontdekken dat de Japan/VS relaties tijdens het Trump regiem overgelaten zullen worden aan de professionele bureaucraten en experts. De grootste verandering is dat de Japanners werd verteld dat de VS zijn politiek van voorkomen dat Japan nauwe banden krijgt met Rusland, heeft beëindigd. De Japanners werd ook verteld dat er vanaf nu minder VS bemoeienis zal zijn in de binnenlandse Japanse politiek, zoals het vermoorden van ongehoorzame Eerste Ministers. Dat is omdat de VS Japan aan zijn kant wil houden als het onderhandelt over wereldveranderingen met China.

Wat ons bij de machtsstrijd in China brengt. De Chinese regering bereidt zich voor op een vijf jaarlijkse verandering van de macht dat zal betekenen dat 5 van de 7 bestaande leden van het politbureau zullen aftreden. De strijd gaat om wie hen zal vervangen en wie zal gekroond worden als de opvolger van President Xi Jinping.

Bronnen binnen de Chinese regering zeggen dat het proces ingewikkeld is en tijdrovend en een hoop besprekingen met erg oude gepensioneerde voormalige top ambtenaren zal inhouden. Er zijn drie hoofd facties betrokken bij dit conflict. Een is de factie achter Xi Jinping, welke men de Noordelijke factie zou kunnen noemen. De andere is de China Youth League (het verbond van de Chinese Jeugd) dat voormalig President Hu Jintao aan de top zet. Deze groep is het sterkst in het Zuiden van China, het gebied rondom Guangdong en Hong Kong. Dan is er de Shanghai factie dat ook diepe wortels heeft in Taiwan en wordt geleid door Jiang Zemin.

Tijdens de laatste machtsstrijd, koos de Shanghai factie de kant van Xi Jinping’s factie om Hu Jintao uit het zadel te wippen. Het resultaat was dat Hu’s keuze voor een opvolger, Li Keqiang, eindigde op de tweede plaats.

Echter, Xi Jinping, gebruikte toen hij eenmaal aan de macht was, een enorme anti corruptie campagne als een excuus om de rangen van beide Hu’s en Jiang facties te decimeren. Dat is waarom, als je van wedden houd, je misschien zou wedden dat de Hu en Jiang facties misschien besluiten samen te werken tegen Xi deze keer.

Echter, de heersende opvatting tot nu is dat China’s oudsten de nadruk zullen leggen op continuïteit en stabiliteit voor een regering dus Xi zal aan de macht blijven voor nog een vijf jarige termijn en Li zal ook blijven als de nummer twee. Niettemin, het is nog steeds een gok wie de aangewezen opvolger zal zijn en wie zal de vacante stoelen bij het politbureau vullen. In ieder geval, China zal breeduit naar binnen kijken totdat deze transitie voorbij is.

Dat is waarom de volgende grote acties op een globaal niveau waarschijnlijk in maart gezien zullen worden en niet tijdens deze maand.

In een laatste aantekening, we horen dat op de achtergrond, de Chinezen en Amerikanen samenwerken in het gevecht tegen de Nazi factie van de Khazariaanse maffia.


Vertaling: Lia