Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 februari 2017

Benjamin Fulford: Een paar dozijn arrestaties is misschien alles wat er voor nodig is om de mensheid nu te bevrijden./ 20 februari 2017

Een paar dozijn arrestaties is misschien alles wat er voor nodig is om de mensheid nu te bevrijden.
20 februari 2017 / Benjamin Fulford

De strijd om de Khazariaanse maffia omver te werpen intensiveert zich en bereikt het punt waar de arrestaties van maar een paar dozijn centrale leiders misschien genoeg is om de mensheid te bevrijden van deze Satan aanbiddende kwelling.

Jaren van forensisch onderzoek en getuigenis van meerdere geheime dienst bronnen in Rusland, Japan, China, de VS, Engeland, Frankrijk enz. hebben zich nu gefocust op belangrijke leiders van de Khazariaanse maffia die moeten worden gearresteerd of geëxecuteerd.

Voor het noemen van namen, moeten we op de eerste plaats duidelijk het totale doel omschrijven. Dat is een subgroep van de zogenaamde Joodse bevolking die wordt beschreven in het Boek van Ruth in het Oude Testament of Thora. Dit zijn mensen die Satan (Baal, Moloch enz.) aanbidden en zowel mensenoffers als kannibalisme praktiseren. Ze hebben duizend jaren ervaring in het infiltreren van gemeenschappen en het innemen van de geheime controle over de niveaus aan de top door middel van moord, chantage, omkoping en propaganda. De nachtmerrie van hun regering is bijna ten einde.


Echter, vergis je niet, deze mensen zijn extreem gevaarlijk, erg slim en vechten nu letterlijk voor hun levens. De reden is dat ze weten dat wanneer de Amerikaanse bevolking ontdekt dat deze schurken hun kinderen hebben gemarteld en vermoord op een industriële schaal, de bevolking zal eisen dat gerechtigheid geschiedt. Dat is waarom de strijd die nu plaatsvindt binnen de machtsstructuur in Washington DC zo gewelddadig is.

Deze Satanische factie creëerde ISIS met de bedoeling Westerlingen te overtuigen de Islam genoeg te haten om een militaire invasie in Iran te ondersteunen. Het plan was om de olie van die natie te stelen hun controle over het Midden Oosten te verstevigen en een wereldregering op te richten met het hoofdkwartier in Jeruzalem, de hoofdstad van hun geplande grotere Babylon. In deze factie bevinden zich Satan aanbiddende Joden en hun gehersenspoelde Christelijke Zionistische dienaren. Als het ver gezocht lijkt vraag jezelf dan af waarom 4000 wereldleiders van 130 landen zich verzamelen tegenover een Arch of Baal (een Boog van Baal) om een wereldregering te bespreken?


De groep die tegen hen vecht wil wereldvrede, democratie, meritocratie, respect voor de wet en mensenrechten en vriendschappelijke relaties tussen alle naties. Ze willen de wereld ook bevrijden van de moordzuchtige heerschappij van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia.

Het hoofd van de Satan aanbiddende factie in de VS is volgens zekere Koninklijke familieleden…. Lewis M. Eisenberg, Donald Trump’s keuze voor Ambassadeur van de VS in Italië. Er is geen twijfel over dat Eisenberg ondertussen in Italië een samenzwering plande tegen Paus Francis samen met andere Satanisten (volgens CSI en NSA bronnen) als de Agnelli broers, Victor Emmanuel, Leo Zagami en anderen. Leo Zagami tussen twee haakjes, vertelde me ooit dat hij een menselijke foetus had gegeten.

Eisenburg is ook forensisch onderzocht door de Japanse militaire geheime dienst Aso, via een cement concern dat geleid werd door de Franse tak van de Rothschild familie bleek hij verbonden te zijn aan de Japanse minister van Financiën, Taro. Japanse onderwereld bronnen zeggen dat Aso op het punt staat om in het openbaar geëxecuteerd te worden omdat hij begonnen is met de verkoop van Japanse waterbronnen in publiek bezit aan bedrijven in het bezit van de Rothschilds. Water is onmisbaar voor leven en het stelen van het Japanse volk in ruil voor omkoopsommen zal hem niet worden vergeven, beweren de onderwereld bronnen.

Bronnen bij de geheime dienst in de VS zeggen op hun beurt dat Eisenberg Donald chanteert.

Dat is waarom Trump hoofd directeur van de Nationale Geheime dienst, Generaal Michael Flynn ontsloeg toen Flynn op het punt stond om senior pedofielen te arresteren binnen de machtsstructuur van de VS, zeggen deze bronnen. Dat is ook waarom Trump probeert om Steve Feinberg, hoofd van het huurlingen bedrijf DynCorp, de verantwoordelijkheid te geven over het geheime dienst apparaat van het leger van de VS

Het is ook deze chantage dat voorkomt dat de Trump administratie zich weerhoudt van de vervolging van de plegers van massa moord incidenten als 911 en Fukushima, zeggen de bronnen.

Op het moment van dit schrijven waren we niet in staat om contact op te nemen met Meneer Eisenberg voor commentaar over deze beschuldigingen maar we zullen door gaan met dit te proberen.

In ieder geval, de arrestatie van meer dan 1000 leden met een lage rang uit pedofiele netwerken in de VS, Canada, Noorwegen, Ghana enz. (vele van hen verbonden met de Clinton Foundation) werd gebruikt om bewijs te verzamelen tegen pedofielen van een hogere rang, beweren bronnen bij de FBI en CIA.

https://thegodofrage.wordpress.com/2017/02/15/pizzagate-arrests-and-busts-occurring/

Mijn advies aan midden en lage rang wettelijke autoriteiten die zich bezig houden met wetshandhaving in de VS, over hoe ze achter de grote eenden aan moeten gaan is te beginnen te kijken naar pedofilie. Pedofilie in wettelijke termen kan verwijzen naar alles vanaf een 16 jarige jongen die seks heeft met zijn 15 jaar oude vriendin tot een man van middelbare leeftijd die een 2 jaar oude jongen verkracht en wurgt (een geval waarmee mijn moeder, die kinderpsycholoog is, werkelijk mee te maken kreeg). Hou ook in gedachten dat traditionele gemeenschappen over de wereld historisch gezien vaak de puberteit gebruikten, vooral menstruatie bij meisjes, als een teken dat ze van een huwbare leeftijd waren. Met dit in gedachten, en met de bedoeling om bewijs te verkrijgen tegen de harde kern kinderverkrachters en moordenaars, moeten de autoriteiten misschien overwegen om immuniteit aan te bieden in ruil voor getuigenissen van miljonairs die worden gechanteerd met video’s van hen waarop is te zien dat ze seks hebben met jongens en meisjes die net voorbij de puberteit zijn.

De anti pedofielen campagne wordt geleid door echte Christenen, als Paus Francis, Koningin Elizabeth en Patriarch Kirill samen met de witte ridders binnen het leger en de agentschappen. Het is dit Christelijke verbond dat achter acties zit om Russische, Amerikaanse en Europese witte hoeden te coördineren zodat de Satanisten kunnen worden verwijderd.

Dat is waarom VS Staatssecretaris Rex Tillerson een ontmoeting had met Russisch Minister van Buitenlandse zaken Sergei Lavrov tijdens de G20 in Duitsland vorige week, beweren Pentagon bronnen. Ook, VS top Generaal Joseph Dunford had op 16 februari een ontmoeting met de Russische militaire commandant Valery Gerasimov in Baku “om de uiteindelijke omverwerping van ISIS, drugs kartels en de cabal te bespreken” beweren Pentagon bronnen.

Dunford had ook een ontmoeting met Azeri’s

https://en.wikipedia.org/wiki/Azerbaijanis

hoge pieten om de Israëlische operaties in het Midden Oosten te stoppen, zeggen de bronnen.

Binnen het Departement van Binnenlandse zaken, overweegt Veiligheidshoofd John Kelly om 100.000 Nationale Garde Troepen te mobiliseren om “illegalen te deporteren en dan de cabal en de drug kartels aan te pakken,” voegen de Pentagon bronnen toe.

Deze dreigende poging tegen de cabal en de drug kartels is waarschijnlijk waarom Bill Gates vorige week bedekte dreigingen uitte om miljoenen mensen te vermoorden door middel van biowapens.

https://www.theguardian.com/technology/2017/feb/18/bill-gates-warns-tens-of-millions-could-be-killed-by-bio-terrorism

Het is een feit dat de cabal geprobeerd heeft en heeft gefaald om een pandemie te creëren en door zal gaan te falen. Dus, als de autoriteiten van de VS verder willen gaan en Gates willen arresteren, is het niet nodig om bang te zijn. Ze kunnen ook door gaan met hun onderzoek naar toxische vaccins en andere kwaadwillige praktijken van de farmaceutische industrie.

De Nazi’s namen vorige week contact op met de White Dragon Society om te zeggen dat ze niet achter de pandemische aanvallen stonden. Hier is wat een van hen te zeggen had:

“De oude Nazi’s die naar Zuid Amerika ontsnapten zijn allemaal uitgestorven in het late 1990. Velen waren in de 90 en waren erg sterk en deze stierven van ouderdom. De geheime basis in de bergen van Zuid Amerika werd opgevuld met jonge Nazi mannen die toen in hun 30er jaren waren. Deze nieuwe Nazi’s zijn niet hetzelfde als de oude Nazi’s. De nieuwe Nazi’s zijn niet van plan om de wereld over te nemen. Ze leven afgezonderd, en dus blijven ze op zichzelf en gaan door met te werken aan het vliegen rondom de Aarde in hun vliegende schotels enz.”

De bron zegt ook dat de winnaar van de huidige strijd om de wereldmacht in 2020 zal worden bepaald. Hij gaf ook een hint dat de Nazi’s hun technologie zouden delen met de wereld, wanneer het stof eenmaal is neergedaald. Ter toevoeging aan anti zwaartekracht en kloon technologie, hebben de Nazi’s ook stamceltechnologie welke vele ziektes kan genezen enz. beweert hij.

Er werd ook contact opgenomen met de WDS door de gnostische Illuminatie met een boodschap over Noord Korea. Ze zeggen dat Kim Jon Un’s halfbroer Kim Jong Nam vorige week werd vermoord omdat de Chinezen van plan waren om hem te gebruiken om Noord Korea over te nemen. Deze moord, gecombineerd met het afschieten van een raket die 550 kilometers omhoog ging, was een boodschap aan de Chinezen om uit Noord Korea weg te blijven, zei de illuminatie bron. Hij zei dat de Noord Koreanen nu de mogelijkheid hadden om een nucleaire raket naar elke plaats op aarde toe te sturen en dat wanneer de Chinezen Noord Korea binnenvallen, “Beijing in rook zou opgaan.” De algemene boodschap was: “Laat ons met rust.”

De geheime dienst van het Japanse leger zegt op zijn beurt dat dit allemaal een deel uitmaakt van een proxy oorlog om Noord Korea, tussen de VS en China. Een Noord Koreaanse delegatie zal spoedig een bezoek brengen aan de VS en de vereniging van het Noord Koreaanse Schiereiland met Kim als Keizer zal worden besproken, beweren de bronnen.

De Japanse bronnen zeggen ook dat de Japanse Keizerlijke familie tegen het regiem van Shinzo Abe is en dat geheime ontmoetingen werden gehouden om te bespreken hoe dat regiem te verwijderen voordat het Japan volledig leegplundert ten voordele van de Khazariaanse maffia.

Bron: Antimatrix.org.com

Vertaling: Lia.