Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 12 februari 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: SPECIALE BOODSCHAP VAN ASHTAR: HET GROTE ONTWAKEN!!! (en TRUMP) / 11 februari 2017 / Susan Leland


Ashtar:
SPECIALE BOODSCHAP VAN ASHTAR: HET GROTE ONTWAKEN!!! (en TRUMP)
Ashtar On The Road Teleconferentie:
11 februari 2017/Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde Familie! Dit is een antwoord op de vele vragen om mijn zienswijze op de huidige status van de regering van de Verenigde Staten van Amerika en met name op die van degene die is ingehuldigd als president, de heer Donald Trump. Ik zal eerst zeggen dat er sinds deze gebeurtenis – en hoewel er veel werd gesproken over verandering en de manier waarop dit gebeurt, er nog steeds heel veel verwarring over hem bestaat.

Aan de ene kant zijn er degenen die hem verwelkomden en die toch in de knoop zitten over enkele van zijn aankondigingen en benoemingen. Denk bijvoorbeeld eens aan degenen in de toplaag van de drugskartels die letterlijk bang zijn dat hun kostwinning – en manier van leven – in gevaar zijn. En ja, onder hen zijn er ook mensen die zijn kandidatuur hebben gesteund. Intussen zien wij grote en doorgaande openingen voor onderwijs, vorming en ontwikkeling van de zogenaamde alternatieve methoden – een ware tsunami van informatie die aan het Licht komt als die steeds meer bekend zal worden!

Deze kennis wordt niet beperkt tot de FDA (Food and drug administration, Henk) en “Big Pharma” (de grote Farmaceuten) zoals die bekend staan, maar eerder straalt het door alle 3D-programma’s en instituten heen. Het enige dat zij allemaal gemeen hebben is dat, of de ideeën van de heer Trump voor iedereen wel of niet aanvaardbaar zijn, zijn aankondigingen letterlijk het heldere Licht van de Waarheid aantrekken om overal te schijnen!

Zo komt het dat recordaantallen mensen ontwaken en naar dingen kijken waar zij voorheen weinig of geen aandacht aan schonken!
Van hieruit kunnen wij vertellen dat wij zien dat de mensheid omhoog gaat naar het oplossen van dingen en verder gaat dan de ontelbare uitdagingen van het leven op de 3D-Aarde – als nooit tevoren!

Ja, ik kan jullie verzekeren dat de noodzakelijke heling en verheffende veranderingen al plaatsvinden! En dit is alleen maar het begin omdat het Licht zo helder is dat het Hoop uitstraalt van de Hogere Niveaus van Liefde en alles dat daaruit voortkomt. In deze Hoop zit de verzekering dat de Mensheid het allemaal KAN bereiken en daar inderdaad zeker al mee bezig is!

Ik herinner jullie er ook aan dat wij bij jullie zijn en dat wij meer dan ooit in staat zijn om jullie te assisteren omdat jullie zijn opgestaan om partners met ons te zijn.!!!

Wij hebben de hele situatie zeer goed in de hand en wij hebben grote haast om ALLES te bereiken wat er gedaan dient te worden, volgens Hogere Wetten. Daaronder bevindt zich NESARA dat ZAL worden aangekondigd ondanks alle pogingen van leden van welke regeringen of groepen dan ook om dit tegen te houden!

Breng jezelf dus niet in verwarring door een of meer van de situaties die jullie worden gepresenteerd en die jullie in 3D zien. Zij zullen uiteindelijk allemaal getransformeerd worden ten voordele van iedereen – de mensheid en ook al Moeder Gaia’s Koninkrijken! Doe gewoon je werk en breng de energieën van het Hogere LiefdesLicht binnen om te helpen bij het bereiken van deze verheffende veranderingen! En, eerder dan angst te hebben, wees dankbaar voor het Grote Ontwaken dat zich wereldwijd voordoet want de heer Trump is zeker een zeer effectieve wekker!

En zo is het.

Saluut!

Given through Susan Leland, February 11, 2017. www.AshtarontheRoad.com 

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.