Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 februari 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 22 februari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 22 februari 2017


Dierbaren, angst kan zich op vele manieren uiten bij de mens. In sommige opzichten dient angst jullie door jullie veilig te houden voor gevaar, maar in de meeste gevallen houdt angst jullie in een staat van stilstand en spanning. Een van de meest voorkomende angsten die mensen ervaren is de angst voor het oordeel.

Angst voor het oordeel zit goed in jullie geïntrigeerd door de jaren heen - angst voor het oordeel van een boze, wraakzuchtige God, angst om veroordeeld te worden voor jullie spiritualiteit of gaven en om zelfs gedood of gemarteld te worden, en de angst voor oordeel van anderen resulteert erin dat jullie worden gemeden.


Voel hoe oud die energie is! Als een verlicht mens op een ascenderende planeet, zijn jullie niet alleen veilig om te schitteren in jullie waarheid en goddelijkheid, het is jullie heilige roeping. Jullie zijn in tijden, op dit moment, die jullie ondersteunen in die missie meer dan enig andere keer dat jullie op de planeet zijn geweest.

Nu, hoe weet je dat jullie je jezelf terug houden van iets te doen uit vrees voor het oordeel? Vraag jezelf gewoon wat je zou doen als je niet één persoon op de planeet kende. Die jou zal helpen om heel snel te onderscheiden wat jouw waarste verlangen is, en indien je jezelf terug houdt op basis van wat anderen misschien denken.

Wat jullie angsten blijft drijven is de gehechtheid aan resultaat. Als jullie weg verschuiven van de ideeën van goed en kwaad, succes en mislukking, en beginnen te begrijpen dat de werkelijke waarde ligt in de ervaring, zul jullie de druk op jezelf weg nemen. Jullie zullen beginnen met meer vertrouwen met de energieën van stroming en ontplooiing te spelen, en het pad volgen wat jullie vreugde geeft, want dat is wat zal eren wat de ziel wenst te doen, en dat is groeien en uitbreiden.

Dierbaren, jullie zijn op de planeet om te pionieren. Dat betekent jullie leven leven via je eigen innerlijke GPS, je eigen geleidingssysteem. Jouw pad is misschien niet wat andere mensen zouden kiezen voor zichzelf, en dat is oké. In feite, is dat geweldig want jullie zijn allemaal op de planeet om jullie eigen unieke gaven en energie te bieden. Jullie zullen de manier vinden om jullie eigen behoeften en heilige ritten te eren op een manier die gedegen is, maar bedachtzaam en vriendelijk. Door dit te doen zullen jullie prachtige leiders zijn door het goede voorbeeld, het stimuleren van zelfexpressie en de vrijheid van anderen, als de gekwalificeerde experts van hun eigen levens expressie.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl