Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 januari 2017

Zeven Parabels. Nummer 3: Twee groepen strijders / Door Lee Carroll & Kryon / 23 januari 2017


Zeven Parabels.
Nummer 3: Twee groepen strijders
Door Lee Carroll & Kryon
23 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Deze korte en kleine parabel is een van mijn favorieten. Er zit hier veel in verborgen aangaande wat wij geacht worden te doen met de geschenken van God in deze nieuwe tijd. Veel plezier!

Zegeningen,

LEE


Twee groepen strijders
Door Lee Carroll & Kryon

Er waren eens twee groepen strijders op een bepaalde plaats op Aarde. Elke groep wist van de nieuwe geschenken van God en elke groep bevatte strijders voor het licht. Zij begrepen hun contracten en wisten dat er donkere krachten aan het werk waren die hen van het volmaken van hun persoonlijke doelen af wilden houden. Zij vroegen God om de geschenken van de nieuwe energie en elke strijder kreeg het pakket waarom hij had gevraagd.

Elk aan de strijders gegeven pakket was persoonlijk en elk pakket bevatte drie dingen: een zwaard, een schild en wat lichaamsbescherming, een kuras. Het zwaard vertegenwoordigde de waarheid en kon nooit kapot gaan. De waarheid is puur en dat was het zwaard ook en het zorgde voor een perfecte verdediging tegen het bedrog van de duistere figuren.