Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 januari 2017

Zeven Parabels. Nummer 2: Sarah en de Oude Schoen / Door Lee Carroll &Kryon / 18 januari 2017


Zeven Parabels.
Nummer 2: Sarah en de Oude Schoen
Door Lee Carroll &Kryon
18 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Sarah was een verlichte vrouw van de Nieuwe Tijd. Zij begreep hoe zij de verantwoordelijkheid voor haar leven moest nemen en dat zij de reden moest vinden over het waarom zij op deze planeet was. Sarah vroeg daarom haar gidsen over het vinden van haar “sweet spot” (de plaats waar zij was overeengekomen om te zijn) en zij gaven haar goede informatie. Zij begreep de processen en begon mede te scheppen wat zij wist dat haar passie was.

Sarah wilde deel uitmaken van de ecologie van de planeet – helpen om de Aarde en allen die daarop leven te verbeteren. En dus, door een venster van mogelijkheden was er opeens een mogelijkheid (een toeval?) waardoor zij de kans kreeg om juist dit te doen.

De mogelijkheid kwam in de vorm van een baan bij een bedrijf dat werkte met hoog-ecologische systemen – iets dat Sarah behoorlijk op-wondt en haar liet voelen dat dit voor vele mensen een verschil zou kunnen maken. Haar nieuwe baan was aan de andere kant van de stad in een comfortabel kantoor waar zij haar levensdoel zou kunnen vervullen.