Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 januari 2017

Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons – / 24 Januari 2017 A/ rcturiaanse Boodschap via S/ uzanne Lie en Shawnna Donop

Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons
24 Januari 2017
Arcturiaanse Boodschap via
Suzanne Lie en Shawnna Donop

Sue Lie: Hallo iedereen. Ik besloot vandaag, of misschien ik hoorde vandaag, dat weet ik niet zeker. Soms wanneer wij horen van ons Hogere Zelf of de Hogere Wezens, zijn wij niet zeker of het van ons komt of dat het van hen komt. Eigenlijk is dat goed, want het is een vorm van samen laten gaan – ja toch Shawnna?

Shawnna Donop: Dat is waar en ik veronderstel dat wanneer wij ons bewustzijn uitbreiden, zijn wij niet echt meer gescheiden. In plaats daarvan, worden wij ÉÉN bewustzijn met een constante stroom van leiding.

Sue Lie: Ja en natuurlijk deze constante stroom van leiding was er altijd, maar de frequentie van ons bewustzijn was niet in staat om het allemaal te vatten – nog niet! Daarvoor, moeten wij mediteren en ons bewustzijn verhogen om in staat te zijn om het volume van de berichten –in aardse woorden- harder te zetten, te verbeteren, die heel de tijd aan de gang waren, maar wij wisten het gewoon niet. Echter, wij beginnen het NU (weer) te kennen. Mensen zijn werkelijk, werkelijk aan het afstemmen, zijn ze niet?

Shawnna Donop: Ik denk dat wij de verhoogde energieën kunnen voelen, frequenties en de stromen met informatie, leiding en Onvoorwaardelijke Liefde die doorkomen.

Sue Lie: Ja en misschien dat is waarom ik een bericht kreeg van de Arcturianen om jou te contacten Shawnna. Zij hebben iets om aan ons door te moeten geven.

En ik wil eerst een beetje praten over het krijgen van een bericht.
Toen wij begonnen voor het eerst inter-dimensionale berichten te krijgen, wij zouden moeten mediteren en andere dingen doen om onszelf te herverdelen op een zekere schaal om op de een of andere manier het bericht te ontvangen. Maar, NU komen de berichten uitbundig, zijn ze niet?

Shawnna Donop: Absoluut en het is net zo eenvoudig om een moment te nemen om af te stemmen. Het voelt zeker alsof de verbinding sterker is dan ooit.

Sue Lie: Ja, het is beslist erg sterk. In feite, nu ga ik de Arcturianen laten binnenkomen. Shawnna als je gewoon een paar vragen zou willen stellen?
Wij zullen een snelle conversatie hebben en een hallo aan iedereen van de Arcturianen.

Arcturianen: Hallo iedereen, wij zijn de Arcturianen. Wij zijn zo blij te zien hoe jullie wakker worden. Vanuit ons perspectief, is het al lente en zijn jullie miljoenen van bloeiende bloemen. Binnen jullie bewustzijn, zijn jullie als een boeket van lotus bloesems en jullie hebben jullie wortels helemaal naar diep beneden gestuurd, diep in de aarde van Moeder Gaia.

Jullie hebben jullie “Levensbloem” geopend naar de hogere frequenties van Licht en Liefde die naar/in de planeet aan het komen zijn.
Het neemt niet veel meer dan een moment om stil te zijn zodat jullie de Koendalini voelen kolken omhoog in jullie wervelkolom om het Licht te verwelkomen. Voel je dat Shawnna?

Shawnna Donop: Ja zeker. Dat is een volmaakte beschrijving. Je stemt gewoon af op die intentie en frequentie van Onvoorwaardelijke Liefde en het stijgen van hogere energie is gewoon automatisch.

Arcturianen: Ja en het is belangrijk voor ons om met jullie te delen alles dat geen ‘tijd” neemt om voor deze ervaring voor te bereiden omdat jullie allemaal nu zo wakker zijn. Jullie allemaal houden zo veel licht vast.

Jullie kunnen nu met ons contact opnemen op dezelfde manier zoals jullie contact opnemen met jullie partner/levensgezel, kamergenoot, of jullie kinderen. Wij zijn HIER. Dus, al wat jullie hebben te doen is een moment te nemen en te zeggen,

“ Geliefde Arcturianen, we zouden graag een snel berichtje willen”,
en ssssjjjj (suizend geluid), is daar een inkomend bericht.

Echter, nu, gaan wij jullie aanwijzingen geven, om een moment te nemen, om er zeker van te zijn dat jullie wervelkolom recht is. Dus of jullie staan, of rechtop zitten of liggen, zorg ervoor dat jullie wervelkolom recht is.
Jullie willen de wervelkolom rechthouden omdat zodra wij jullie ons Licht sturen, zal jullie Koendalini gaan stijgen. Dit gaat steeds meer en meer gebeuren omdat jullie gereed zijn om te gaan transmuteren naar jullie Lichtlichamen.

NU, adem in op het tellen van één,   twee,    drie
en voel het Hogere Licht zoals het komt naar de basis van jullie wervelkolom.

Als het Hogere Licht in de basis komt van jullie wervelkolom beweegt het langzaam omhoog

Langs jullie Eerste Chakra
             Langs jullie Tweede Chakra
                         Langs jullie Derde Chakra
                                      In jullie Vierde, Hartchakra
                                                           In jullie Hogere Hart
                                                                                   In jullie Keelchakra
                                                                                              In jullie Derde Oog

Dan voel hoe het Hogere Licht teruggaat naar jullie Kroonchakra
om te ontmoeten met de Bron.
Voel hoe de Bron erin komt en samenvloeit met jullie Kroonchakra.
VOEL hoe de Bron samenvloeit met jullie KROON.

            Jullie zijn allemaal vertegenwoordigers van de Bron.

En ieder van jullie vertegenwoordigt een iets andere versie van de Bron want de planeet Aarde is zo divers.
Is het niet prachtig dat Gaia zo divers is en dat er mensen zijn van iedere planeet en iedere galaxy op Haar Planeet. Als deze wezens nog niet eerder hier geweest zijn, zij zijn daar NU.

Wanneer jullie je verbeelding kunnen gebruiken en in de lucht (atmosfeer) kijken, zullen jullie een armada van schepen zien die jullie planeet aan het omringen zijn, jullie liefde aan het sturen zijn, jullie Licht aan het sturen zijn en jullie bemoedigen door te zeggen,

“JULLIE zijn prachtig, JULLIE zijn aan het ascenderen en WIJ zijn zo blij jullie te verenigen met onze Galactische Familie.”

Neem een moment, breng de boodschap naar binnen, voel de boodschap, voel, weet, herinner en deel de boodschap van:

                        Ik ben een lid van mijn grotere Galactische Familie.
             Ik ben naar Gaia gekomen om haar te helpen met de Planetaire Ascentie.

Dank jullie voor het zijn van JULLIE en alstublieft herinner de bovenstaande Mantra.
Schrijf het op. Zeg het terwijl jullie de afwas doen, terwijl jullie in het verkeer rijden, terwijl jullie een wandeling nemen, terwijl jullie de luiers verschonen van de baby’s, terwijl jullie in de rij staan bij de supermarkt.

Herinner jullie zelf eraan om te herinneren om jullie zelf te vertellen dat:

            “IK BEN een lid van de Planetaire Ascentie van GAIA!”

Zegenen voor jullie allemaal en wij wensen jullie te bedanken voor het nemen van een moment van wat is overgebleven van jullie 3D tijd om naar ons bericht te luisteren of het te lezen.

Shawnna, heb je iets om te willen zeggen voor het sluiten?

Shawnna Donop: Ik hou van de herinnering dat wij allemaal unieke vertegenwoordigers zijn van de ENE Bron van Liefde en Wijsheid.
Het is prachtig dat ieder van ons kan bijdragen aan de creatie van deze heerlijke harmonie.
Het is prachtig dat wij ALLEN bijdragen en onze berichten delen met elkaar. Wij bedanken ook een ieder van jullie voor het zo helder schijnen.

Arcturianen: Ja, schijn voort, schijn voort. Zegeningen voor jullie allemaal. Dank je wel Shawnna voor ons te helpen om deze informatie  te gronden (aarden) en voor je grote bijdrage.

Wij wensen ook dank te zeggen aan ieder die luistert naar ons bericht, of het leest. Bij het afsluiten, wensen wij jullie eraan te herinneren dat wij jullie Galactische Familie zijn.

Alstublieft onthoud dat:

  Wij zijn jullie en jullie zijn ons


 SAMEN, SCHIJNT ONS LICHT ALS ÉÉN

Zoals wij ons werkelijkheid uitbreiden naar hogere en hogere dimensies!


Vertaald voor wakkeremensen