Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 januari 2017

Van Lee Carroll & KRYON: Over de verkiezing 2016 in de Verenigde Staten /15 november 2016./ Geplaatst: 17 januari 2017

Van Lee Carroll & KRYON:
Over de verkiezing 2016 in de Verenigde Staten
15 november 2016. Geplaatst: 17 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik vroeg mij af wat Kryon te zeggen heeft over de resultaten van deze verkiezing en juist nu ontving ik van hem een: Speciaal deel” van het maandelijks familiebulletin waarvan de tekst met de leuke tekening (jullie zullen die niet zien, maar het is een kleine olifant en een ezeltje die elkaar heel behoedzaam naderen terwijl zij beide een rode of blauwe bloem achter hun rug verbergen) zoveel indruk op mij maakte dat ik die nu al breng zodat jullie hiervan ook kunnen genieten.

De verkiezing van 2016: Een oproep voor Compassie

Gegroet, Bhaga!

Vele mensen hebben Kryon gevraagd om zijn licht te laten schijnen over de verkiezing. Het is een feit dat hij/zij dit al heeft gedaan en dit feitelijk al vaak heeft gedaan.

Kryon heeft ons verteld dat er na 2012 meer “jokers” zouden zijn. Een joker is een totaal onverwachte gebeurtenis die tegen alles ingaat en dingen kan veranderen op manieren die feitelijk paradigma’s kunnen veranderen. De val van de Sovjet Unie was er een en sommige individuele uitvindingen van innovatieve mensen zijn andere (Steve Jobs). Dit is precies waar wij nu zijn en dit is verrassend voor velen en rijp voor verandering. Dit is wat Kryon ons al jaren leert en in deze energie van na 2012 wordt er verwacht dat dit alleen maar gaat toenemen. Hebben jullie dit al gemerkt?

Meer lezen >>>