Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 25 januari 2017

SAUL: Laat Al Je Twijfels Los, En Verheug U! / 24 januari 2017 / via John Smallman


SAUL:
Laat Al Je Twijfels Los, En Verheug U!
24 januari 2017 / via John Smallman

Zoals jullie al zo vaak door zo velen in de spirituele rijken is verteld "Er is geen afscheiding, is er alleen de Ene." Nu jullie wetenschappers hebben ontdekt dat het waar is, en dat alles onlosmakelijk is verbonden met alles wat zij in staat zijn te meten. Ze hebben nog steeds problemen met het concept dat er "dingen", "materiaal", "bewustzijn" kunnen zijn in het waargenomen universum die bestaan maar waarvan zij zich niet bewust kunnen zijn via hun vijf zintuigen, en die het daardoor dus niet kunnen meten met hun instrumenten. En velen van hen zijn nog steeds van mening dat zelfs de gedachte dat er een 6e zintuig zou kunnen zijn niet meer is dan enkel een krankzinnige chemische afwijking in de hersenen!

Maar sommigen zijn verder gegaan voorbij dat ernstig beperkende begrip en accepteren dat de werkelijkheid veel, veel uitgebreider is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. De beste en de slimste van hen zijn wijs, nederig en staan open voor nieuwe concepten, de mainstream wetenschappers weigeren het nog steeds te erkennen, laat staan te onderzoeken. Toch is er veel vooruitgang geboekt in de laatste drie of vier honderd jaar omdat de wetenschap weigerde om religieuze dogma's te accepteren. Maar nu hebben ze hun eigen wetenschappelijke dogma om het te vervangen, echter wordt dat nu actief ontmanteld.

Aangezien het spiritueel ontwaken van de mensheid blijft doorgaan, worden meer en meer van jullie open voor Liefde en het enorme gebied van kennis die het bevat. Jullie planetaire schade kwesties, die onoplosbaar lijken, kunnen en zullen heel gemakkelijk opgelost worden wanneer het verstand zich zal openen voor Liefde en vervolgens hun individuele gebieden van kennis toestaan nieuwe concepten vrijelijk te accepteren en te onderzoeken in plaats van te weigeren toe te geven dat dergelijke schijnbaar absurde ideeën misschien verdienstelijk zouden kunnen zijn en het waard zijn om verder te onderzoeken.

Jullie hebben alles wat jullie nodig hebben om jezelf en de planeet die jullie zo zwaar beschadigd hebben te genezen. Jullie zijn Liefde. Er is slechts Liefde. Als mensen hebben jullie ervoor gekozen om levens van beperking en angst te leven. De menselijke conditie is een illusie, dat wil zeggen, het is tijdelijk. Realiteit, Liefde, God, is eeuwig, eeuwigdurend, onveranderlijk, diepgaand creatief, en volkomen en onvoorwaardelijk alle levensvormen accepteert - en er zijn er veel - veel meer dan jullie je ooit kunnen voorstellen

Jullie science fiction boeken en films geven jullie alleen de conceptuele mogelijkheid dat er sprake zou kunnen zijn van talloze andere levensvormen dan degene op Aarde waar jullie je bewust van zijn. Dat dit concept nu grotendeels wordt geaccepteerd is goed, want het heeft jullie voorbereid op jullie onvermijdelijke ontmoeting met rassen van elders in het universum, alhoewel daarmee heeft het bij jullie de suggestie gewekt dat zij een bedreiging voor jullie leven kunnen zijn. Dat zijn zij niet. Een ieder die jullie bezoekt op Aarde komt in Liefde. Vergeet niet dat er slechts Liefde is.

Dus laat de concepten die science fiction heeft verstrekt toe, om jullie te helpen jullie geesten te openen tot het besef dat jullie, de mensheid, natuurlijk, niet de enige intelligente wezens in het universum / multiversum zijn, en open vervolgens jullie geesten en harten om liefdevolle interactie mogelijk te maken tussen jullie. Jullie zijn niet alleen, de schepping is overvloedig en volledig in leven. De illusie die jullie al die eeuwen geleden gebouwd hebben was om jullie bewustzijn, jullie intelligentie, en jullie bereidheid te beperken om te zien dat alles behalve een illusie was. Nu is het tijd voor jullie om te ontwaken en jullie dichtstbijzijnde galactische buren te ontmoeten en de liefde te ervaren die ze voor jullie hebben.

Er is niets te vrezen van jullie broeders en zusters die verschillende delen van het universum bewonen. Ze hebben altijd geweten van jullie, omdat zij niet kozen voor zo'n intens gevoel van beperking en afscheiding om het leven te ervaren verwijderd van de Bron. Zij weten dat zij onlosmakelijk verbonden zijn met de Bron, terwijl zij nog steeds kiezen voor een leven van beperkte afscheiding voor de lessen die zij hebben gekozen om te leren en zijn zich bewust van de mens en de pijn en het lijden dat de illusoire staat waarvoor zij hebben gekozen te ondergaan hen biedt, zijn diep toegewijd om jullie te helpen ontwaken. Jullie welzijn is belangrijk voor hen, omdat ze niet zijn vergeten, en niet konden vergeten dat Liefde de enige werkelijkheid is. Zij zijn zich bewust dat zij Liefde zijn, en ze willen jullie alleen maar helpen om nogmaals te laten zien dat jullie ook zo zijn. Liefde omhelst zichzelf altijd.

Liefde tracht alle delen van Zichzelf die in slaap lijken of zich niet bewust zijn,wakker te maken. De mensheid is een van die onderdelen, en het is aan het ontwaken. Velen van jullie zijn zich bewust geworden toen 2016 overging naar 2017, dat grote veranderingen gaande zijn, veranderingen van enorm belang voor de mensheid en de planeet Aarde, veranderingen die volledig de manier wijzigen waarop jullie met elkaar en met de Aarde, Gaia zelf, zullen omgaan. Dit is geen toeval, dit is al eeuwen geleden gepland in de wetenschap dat het eeuwen zou nemen, en het geplande moment is nu hier.

Jullie worden wakker. Allen van jullie die dit lezen, en de vele andere mooie gechannelde boodschappen die er zijn voor iedereen om te zien, zijn zich ervan bewust dat er iets gedenkwaardigs aan het gebeuren is. Twijfel niet aan dat gevoel van bewustzijn, laat je niet afleiden door het nieuws van de mainstream media dat dag en nacht door de ether heen blaast, de mensheid ontwaakt, OP DIT OGENBLIK! Jullie intuïtieve gevoel dat dit gebeurt is het enige zinvolle gevoel dat je ervaart in deze eerste dagen van 2017.

Ga dagelijks naar binnen, herhaaldelijk gedurende de dag als je kunt, en verbind je opnieuw met het veld van Goddelijke Liefde dat fel brandt in jullie allemaal, en weet dat Gods Liefde voor jullie absoluut onweerstaanbaar is en dat je het niet meer kan blokkeren of je ervoor verbergen. Het is er voor jullie, en omarmt jullie liefdevol op elk moment, want het is jullie. Dus sta jezelf toe het te voelen, laat vervolgens al jullie twijfels los, en VERHEUG U!

Met heel veel liefde, Saul.Bron: https://johnsmallman.wordpress.com/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl