Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 januari 2017

SANANDA OVER WELKOM THUIS: / Tetsiea / 24/1/2017

SANANDA OVER WELKOM THUIS. 
Tetsiea / 24/1/2017

Live gechannelde boodschap door Tetsiea tijdens een LichtFrequenties webinar:

"Welkom, welkom in mijn Veld, mijn gouden Veld. Ik ben Sananda. Ik ben de Meester over de Gouden Straal.

Al het werk wat jullie doen met elkaar, al het bewustzijn, het openen van de Ziel, het herinneren van de Ziel, is in mijn Veld.
Het Veld dat jij je hebt verbonden in deze meditatie met de gouden energie is de verbinding met mijn Veld. Jij bent de verbinding tussen de Kosmos, de Grote Centrale Zon, door mijn energie wat door jou heengaat en jouw chakra’s verbindt met mijn Veld. En dat door laat stromen de aarde in. En weer terug.

Misschien wel belangrijk om te weten. Het middelpunt van de aarde is niet alleen het middelpunt. Het is een loop, een lus. Je bent dan ook gelijk weer boven in de kosmos.

Het openen van je Ziel is datgene wat je sprankelend maakt. Het ontwaken van je Ziel, als oude Ziel, is datgene wat jou gelukkig maakt. Als jij boeken leest over bewustzijn of jij neemt deel aan meditaties of programma’s zoals dit, is het je Ziel, je oude Ziel die zich weer thuis voelt. Die thuiskomt. Is het je Ziel die weet en merkt dat het Ziel, samen met andere Zielen, andere Oude Zielen, met elkaar verbonden is. In een Veld wat jij bijna niet meer kent, als mens vanuit je ego bewustzijn.


Jouw Ziel wordt gelukkig en sprankelend. Door te lezen, door te mediteren, door te groeien, te ontwikkelen. En het inderdaad het proces van dat je Ziel groeit en groeit. En je ego overneemt. Dat jij alleen een, je zou het kunnen zien als, een Veld bent. Dat jij alleen Licht bent. Dit is niet verlicht. Dit werkt door op alle lagen van jezelf. Ook op je fysieke lichaam natuurlijk, je emotionele, je mentale en astrale lichaam.

Het uitzuiveren ook van je emoties heeft zijn weerslag op je fysieke lichaam, die dan Licht wordt. En zo alle lagen van jezelf. Aannames en negativiteit, meningen over het leven, vervuilen je veld!

Het uitzuiveren van al die lagen is het proces van je Ziel. Waar je Ziel zo ongelofelijk gelukkig van wordt. Waardoor jij weer helemaal verbonden bent. Met mij. Met ons en met elkaar.

Welkom thuis Oude Ziel, welkom thuis.

Ik ben Sananda en dit is mijn boodschap."

​©Tetsiea Blijham 2017