Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 3 januari 2017

SaLuSa - Boodschap 18 / 2 januari 2017 / by Dani

SaLuSa  - Boodschap 18
2 januari 2017 / by Dani

Het scheppen van een eigen werkelijkheid, ervaringen en zelfs dingen is een van de sleutel elementen van ons bestaan. Er zijn veel werkelijkheden die bestaan in ons universum en hoe meer we zien hoe ze worden gebouwd, hoe meer werkelijkheden we zullen vinden in elke grote (werkelijkheid), totdat we komen bij een aparte werkelijkheid van elk van ons. Al deze werkelijkheden zijn verbonden met energielijnen en beïnvloeden elkaar, en beïnvloeden de grotere en zo verder. Het ‘flower of life’ symbool is de volmaakte vertegenwoordiging ervan. Elke cirkel is deel van een volgende en ze schijnen onderling dooreen gevlochten te zijn, scheppen een gefixeerde structuur, maar de energie van de Schepping is Licht en dat gaat constant verder en verandert de vormen die het schept. Als je kijkt naar je huidige levenservaring, dan vond je pas uit dat er nog een volmaakte vorm is die je op het punt staat te scheppen. Je hebt dan gewoon de verbinding nodig naar de stroom van je Lichtbron, zonder dat ben je je niet bewust van andere vormen. Met andere woorden dan bleef je dezelfde werkelijkheidscirkel steeds weer en weer scheppen.

Jullie hebben geleerd om met angst-energie te scheppen, die van een lagere vibratie is en er was geen resonantie met je eigen Licht stroom en je kon het weten niet bereiken om het volgende te gaan creëren. Het is nu het moment voor je als je kunt beginnen te scheppen met Liefde, wat een veel hogere vibratie is welke verbinding verzekert met de Bron. Voor sommigen kan dit moeilijk klinken, als je denkt aan al die vrees waar je in hebt geleefd, maar als je denkt dat vrees alleen het ene deel van de volle uitdrukking van Liefde is en je hoeft maar gewoon andere delen erbij te voegen – wens en je wil – dan zul je beginnen te scheppen met Liefde en heel snel. Het kan een tijdje kosten om je te realiseren dat je dat doet, want je kunt nog steeds twijfelen aan jezelf of je dit vermogen hebt. Ieder wezen heeft dit vermogen gekregen aan het begin van de Schepping, dus iedereen is in staat om dat te gebruiken. Ik hoef niet heel lang te spreken over je wilskracht, omdat iedereen zich al bewust is van wonderen die hij/zij kan creëren.

Dus, lieve vrienden, als je duidelijk de vorm ziet waar je deel van wilt zijn, dan ga je er al naar toe. Zie je dat?

SaLuSa

http://salusanewmessages.blogspot.nl/

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl