Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 6 januari 2017

Portal 2012 COBRA-update | Het Nieuwe Atlantis - Codename voor de nieuwe Samenleving na de Event.......... / 04 Januari 2017


Portal 2012
COBRA-update | Het Nieuwe Atlantis - Codename voor de nieuwe Samenleving na de Event, Saint Germain, occulte genootschappen en Geschiedenis, energiegrids, en nog veel meer.
Het Nieuwe Atlantis
04 Januari 2017

Het Nieuwe Atlantis is de codenaam voor het energienet rond het planetaire oppervlak dat de compressie Doorbraak en ook de codenaam voor de nieuwe samenleving zal ondersteunen na de Event.

In het Oude Atlantis, vóór de polaire verschuiving 75.000 jaar geleden, was de positie van de evenaar anders en dus was ook de positie van het hele planetaire energienetwerk anders.


75.000 jaar geleden en eerder, was de energie gordel rond de planeet compleet onder volledige controle van de Geascendeerde wezens en met vele heilige tempels gepositioneerd rond de evenaar. Jullie kunnen de oude Atlantische evenaar zien op deze foto als een rode lijn die Zuid-Amerika en Afrika doorkruist:Het is interessant om op te merken dat veel energie vortexen rond de planeet nog steeds zijn gepositioneerd rond de oude Atlantis evenaar:Eigenlijk lijnt Het Nieuwe Atlantis project de vortexen van het Oude Atlantis uit met het nieuwe energie grid dat binnenkort zal worden afgerond.

Het Nieuwe Atlantis is een project van de Lichtkrachten dat al millennia loopt. Saint Germain is een van de belangrijkste wezens die werkt aan dit project. Hij heeft delen van dit project onthuld aan de mensheid in zijn incarnatie als Francis Bacon in een roman genaamd Nieuw Atlantis, waarin hij een utopische samenleving omschreef die gebaseerd is op meritocratie. In zijn volgende incarnatie als Graaf de Saint Germain trachtte hij een nieuwe samenleving te co-creëren in Amerika door te helpen bij de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten en door de belangrijkste spirituele kracht achter de Grondwet te zijn.Hier is een zeer goed artikel over de ontwikkelingen in het verleden van Het Nieuwe Atlantis project dat een must is om te lezen voor iedereen die geïnteresseerd is in Het Nieuwe Atlantis, want het zet veel occulte doctrines in het juiste perspectief:


Hier moet ik aan toevoegen dat Graaf de Saint Germain een geheime mysterie school gevormd had in Parijs in 1775, dat de verborgen hand was achter de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten.

Die mysterie school werd samengesteld uit leden van de Broederschap van de Ster, die vervolgens zijn toegetreden tot de drie belangrijkste positieve vrijmetselaarsloges in Parijs, die hun leden beïnvloeden en daarmee dus ook de globale loop der gebeurtenissen.

De ene groep is lid geworden van de Les Neuf Soeurs vrijmetselaars loge in Parijs en via Benjamin Franklin, die lid was van die vrijmetselaarsloge was, de oprichting van de Verenigde Staten beïnvloede:


De tweede groep sloten zich aan bij de Philalethes vrijmetselaarsloge in Parijs, via welke de Broederschap van de Ster probeerde ware occulte kennis te verspreiden. De occulte kennis uit die lodge is de bron van een groot deel van de moderne westerse spiritualiteit en occultisme:


De derde groep trad toe tot de Cagliostro's Isis lodge in Parijs. Die lodge is de belangrijkste bron van de Isiac mysteries die later fragmentarisch werden bewaard in een aantal Memphis Misraim lodges.

Cagliostro was één van de weinige mensen op het oppervlak van de planeet die een goed begrip had van een bepaald aspect van de mysteries van Isis die versluierd moeten blijven voor nu. Niets meer kan worden gezegd over die kwestie vóór het Event.

Nu heeft Graaf de Saint Germain me gevraagd om hem te helpen bij de voltooiing van het Nieuwe Atlantis project. Het planetaire energie grid van Het Nieuwe Atlantis is namelijk de energie-tool dat de Compressie Doorbraak, het Event en de nieuwe maatschappij zal manifesteren.

Het Cintamani grid rond de planeet is een van de belangrijkste instrumenten in het manifesteren van dat doel. Wanneer een Cintamani steen wordt geplant in de grond ergens rond de planeet, is een enorme engelachtige wezen verankerd in die plek,en creëert een energie vortex mijlen in diameter:


Wanneer de kritische massa van die engelenwezens zijn verankerd rond de planeet, zal het hoofd van de Yaldabouth entiteit beginnen op te lossen.

Cintamani stenen zijn de beroemde Blauwe Stenen van Atlantis. Blauwe Stenen, ook wel Blauwe Appels genoemd, werden gebruikt door katharen om portalen te openen:


Onnodig te zeggen, hebben de Katharen hun Cintmanis ontvangen van de Tempeliers die hun eerste exemplaar hebben ontvangen van Hubertus Koch uit Untersberg. Hij heeft de steen rechtstreeks van godin Isais (een aspect van Isis) ontvangen in Nineveh in de buurt van Mosul in Irak. Nineveh is een van de belangrijkste Godin vortexen op de planeet:


Het is geen toeval dat Daesh het wil vernietigen:


Het komt allemaal neer op de strijd om het energie grid. En hier zal het Licht zegevieren en Het Nieuwe Atlantis zal schitteren als nooit tevoren.


Cobra.

Overwinning van het Licht


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl