Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 januari 2017

Marshmallow Boodschap- Uit Kryon Boek: De herijking van de Mensheid /1 februari 2015 / Geplaatst: 21 januari 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek: De herijking van de Mensheid
1 februari 2015 Geplaatst: 21 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 
  
Hier is de stelling: Zoals bij alles wat jullie in je leven hebben gedaan moet er enige kennis over het onderwerp zijn en daarna voorbereiding.

Kunnen jullie beginnen te spitten in de Akasha, zoals wij dit jullie hebben verteld? Ja. Kunnen jullie gaan beginnen je bezig te houden met de dingen die je ouderdomsproces kunnen vertragen? Ja.
Kunnen jullie beginnen om je leven feitelijk te veranderen op een manier waarop jullie jezelf zouden kunnen herscheppen als vredige mensen waar dit momenteel misschien niet zo is? Ja.
Kunnen jullie je bezighouden met het zoeken naar oplossingen voor problemen waarvan jullie denken dat zij onoplosbaar zijn? Ja.

Maar jullie zullen je erop moeten voorbereiden.

Nu komen wij bij het moeilijke deel. Jullie zullen moeten inventariseren, zoals men dit zegt, wie jullie werkelijk zijn. Jullie dienen zorgvuldig en eerlijk te kijken naar energiebasisgegevens van de oude energie en jezelf de moeilijke vragen moeten stellen.