Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 29 januari 2017

Marshmallow Boodschap Uit Boek XIII: De herijking van de Mensheid / 1 april 2015. / Geplaatst: 29 januari 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Boek XIII: De herijking van de Mensheid
1 april 2015.  Geplaatst: 29 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk SteurMagnetisme van het zonnestelsel

In jullie zonnestelsel is de zon het middelpunt. Hij zendt uit wat zonnewind wordt genoemd en die is bijna geheel magnetisch. Het is een magnetische energie die letterlijk uitbarst vanuit de zon en die alleen bevat wat er door de zon is gegenereerd. Deze magnetische energie heeft een naam – de heliosfeer. Hij “blaast” deze magnetische wind tegen het magnetisme van jullie eigen Aarde en dit verandert jullie planeet.

Als de energie op Aarde steeds dezelfde zou zijn, zou er weinig veranderen op Aarde. Voor degenen die technisch willen zijn: je zou kunnen zeggen dat het magnetisme van de zon tegen het magnetisme van de Aarde blaast en dat er dan twee op elkaar inwerkende magnetische velden zijn.

Dit schept iets dat inductie wordt genoemd en dit is voor de wetenschap een mysterie. Het is de “soep” van elkaar overlappende magnetische velden die de energie toestaat om informatie uit te wisselen en uit te breiden zonder dat er een krachtbron is. Het wordt op Aarde vaak gebruikt maar de attributen ervan worden als mysterieus gezien.