Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 januari 2017

LiefdeLicht-Energie: Gigantische Energie Golf Overdekt de Aarde Onze Weg Banen Doorheen de Energie Golven / 27 Januari 2017 / Jenny Schiltz

LiefdeLicht-Energie:
Gigantische Energie Golf Overdekt de Aarde
De Diagrammen van 21  t/m 27 Januari
&
Onze Weg Banen Doorheen de Energie Golven
27 Januari 2017 / Jenny Schiltz


(Engelstalige Video)
https://www.youtube.com/watch?v=fgdxzC7Pyug

Dit is een opwaardering van de energie golf die de aarde bedekt. Stoffelijke symptomen kunnen voor velen teveel zijn. We zien ook dat deze energie healing brengt van het Goddelijke Vrouwelijke. Dit kan heel onprettig zijn als we onderzoeken hoe het verdraaid wordt en gedegradeerd wordt in de laatste cyclus van 25.000 jaren. De Opwaardering praat ook over de Atlantische en andere beschavingsherinneringen die opkomen voor de healing en de geldigheid, Herinneringen van die tijden komen naar voren zodat we uit de potentiëlen kunnen tappen en de achtergrond kunnen openen. In deze update/opwaardering worden ook de tijdslijnen en de inslag van onze wereld heden besproken.

Dank jullie, iedereen die dit werk deelt. Jullie bijdrage is zo erg belangrijk en wordt gewaardeerd. Ik hoop dat deze boodschap jullie vindt in het surfen op de energieën en niet wordt gevangen in het onstuimige deel ervan. Ik stuur jullie alle liefde.

Jenny

*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met extreme vermoeidheid, griepachtige symptomen, slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon, pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen, duizeligheid, hoofdpijn, jeuk, tijdelijk slecht zicht, het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen), oorsuizen, misselijkheid, slechte spijsvertering, maagzuur, hartfladderen (onregelmatig hartritme) enzovoorts… Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam!Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.