Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 januari 2017

Licht Pilaren In Canada Onthullen de Adembenemende Schoonheid van de Natuur [Kijk] / door: Amanda Froelich, True Activist / Zaterdag 14 januari 2017

Licht Pilaren In Canada Onthullen de Adembenemende Schoonheid van de Natuur [Kijk]
door: Amanda Froelich, True Activist / Zaterdag 14 januari  2017

Credit: Timothy Joseph Elzinga
Soms, is schoonheid in de natuur subtiel. Op andere momenten is het gewaagd en onmogelijk te negeren.

De natuur is ongelooflijk. Als je meer bewijs hiervan nodig hebt, kijk dan niet verder dan de onderstaande beelden, vastgelegd door Timothy Joseph Elzinga. Uit Ontario, Canada, werd gewekt door zijn tweejarige zoontje om 1:30 ‘s nachts en zag de dansende lichten in de nachtelijke hemel. Zonder verder na te denken, trok hij wat kleren aan, pakte een camera, en ging naar buiten.

"We hebben dit te danken aan de tweejarige. Hij begon te huilen om 01:30, dus ik stond op en stelde hem gerust ... en vanuit het raam had ik een perfect uitzicht op deze dansende lichten in de lucht", vertelt Elzinga. "Ik moest het onderzoeken. Ik heb een broek aan gedaan en rende naar buiten en nam enkele foto's."

National Geographic informeerde het publiek dat het fenomeen eigenlijk een gevolg is van licht dat afketst van ijskristallen die naar de grond zweven. Licht pilaren genoemd, ze zien er werkelijk magisch-uit en waren een mooi gezicht om te zien, zoals blijkt uit onderstaande foto's.

"Het zag eruit alsof iemand uit Star Trek probeerde mensen op te stralen," vertelde Elzinga aan een lokale nieuwszender CBC. "Het was heel helder in persoon, als niets wat ik ooit heb gezien. Het leek bijna bovennatuurlijk."

Hoewel de pilaren ook elders in de wereld zijn gesignaleerd, zijn zij zeker een lust voor het oog. Hier volgen enkele foto's genomen door Elzinga:

Credit: Timothy Joseph Elzinga
Credit: Timothy Joseph Elzinga
Credit: Timothy Joseph Elzinga
Credit: Timothy Joseph Elzinga

WAT ZIJN LICHT PILARENVertaling: wakkeremensen.blogspot.nl