Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 januari 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 778: Karma oplossen. /27 januari 2017 / Lee Carroll


778: Karma oplossen.
27 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, zoals ik het begrijp wordt karma opgelost door de implant. Welk effect heeft de astrologie van bij onze geboorte op ons van het moment van implanteren? Is onze astrologische kaart niet langer geldig als wij de implant hebben gekregen?

Antwoord: Dit is een terugblik maar misschien is het er nu tijd voor omdat de antwoorden al vele jaren geleden werden gegeven.

De implant maakt jullie astrologische teken niet ongedaan. Dat is jullie magnetische imprint en die is jullie hele leven van jullie. Wat de intentie van de implant/vrijgave doet is het oplossen van de andere astrologische attributen die normaal gesproken invloed hebben op jullie teken.

Wij geven jullie het voorbeeld van de varen. Het is een plant maar juist zijn imprint is die van een varen. Hij houdt van warme plaatsen, indirect zonlicht en heeft een zeker patroon van wat hij nodig heeft voor overvloed. (geregeld water en de juiste grond)