Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 3 januari 2017

kryon: Vraag en Antwoord 776: Menselijke klonen en zielen. /3 januari 2017 / Lee Carroll


776: Menselijke klonen  en zielen.
3 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon. Hebben gekloonde mensen een ziel zoals wij? Dient klonen een hoger doel? Als dat zo is, hoe dan?

Antwoord: Geliefden, het is belangrijk dat jullie weten dat Spirit niet in een vacuüm bestaat. Het was de energie van Spirit die jullie wetenschap in staat stelde om te klonen en ook een aantal andere dingen rondom de wat jullie de ‘normale’ manier noemen om geboren te worden op deze planeet. Laat mij jullie dit vragen: Als het producerende lichaam wordt geholpen bij de geboorte, heeft het kind dan een normale ziel? Wat denken jullie van het invriezen van eicellen om die later te gebruiken? Heeft dat kind wel of niet een normale ziel?

Het antwoord voor dit alles en het potentieel van klonen is ja! De entiteit die binnenkomt bij al deze menselijke incarnaties, ongeacht de technologie, is zich totaal bewust van de omstandigheden erom heen en heeft deze uitdaging actief uitgekozen. Denk aan de uitdaging als jullie op een dag een mens klonen! De ziel zal daarvoor in de rij hebben gestaan…. net zoals jullie dit hebben gedaan.

Kryon