Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 16 januari 2017

Kryon Familie Bulletin Januari uitgave / 1 januari 2017

Januari uitgave 
1 januari 2017 / Lee Carroll

Groetjes, Henk! 

Groeten aan iedereen. WOW! 2017 is gekomen met een enorme hoeveelheid energie door de verkiezing en de andere wereldgebeurtenissen!

Wat is er aan de hand? (vragen sommigen zich af). Wat er gebeurt is precies dat wat KRYON ons heeft verteld wat er zou gaan gebeuren en dat de OPWAARDERING hier is! 

Er is veel specifieke informatie van KRYON over deze ongebruikelijke energie. Jullie zullen die vinden in de laatste drie audio’s van 2016. (een daarvan is nu zelfs beschreven en staat op de channelingsbladzijde) Ik moedig jullie aan om te luisteren en lezen en meer te horen over de energie van de planeet die gaat van een “negen”-jaar naar een “een”-jaar. De numerologie van wat er feitelijk gebeurt snijdt veel meer hout dan het 3D-gedeelte ervan.

Voor het KRYON-team is er opwinding voor 2017 omdat wij zoveel gaan doen! In feite is het een van mijn uitdagingen om jullie zo goed mogelijk te informeren omdat wij jullie niet teveel berichten willen geven. Het is echt niet onze bedoeling om jullie te overvoeren. Toch zijn er avonturen waar ik jullie over wil vertellen.

Meer lezen >>>