Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 januari 2017

JEZUS: God houdt van jullie en heeft jullie alles gegeven. /10 januari 2017 / via John Smallman


JEZUS:
God houdt van jullie en heeft jullie alles gegeven.
10 januari 2017  /  via John Smallman

Allen zijn één, is er geen afscheiding, omdat de afscheiding een onwerkelijke staat is die jullie collectief in jullie geest ingebeeld hebben om het illusoire spelletje te spelen waarin jullie zo verstrikt zijn geraakt voor eonen van jullie tijd, maar die in werkelijkheid slechts maar een zeer korte kortstondige gedachte van de afscheiding was. Maar omdat jullie zo krachtig zijn, waren jullie in staat om het heel echt en solide te laten lijken. Nu heeft het collectieve Jou ervoor gekozen om het langzaam te laten verdwijnen, en dus zal het dat doen. De Tsunami van Liefde blijft zich opbouwen in intensiteit over de hele wereld aangezien meer en meer van jullie ervoor gekozen hebben om je voor altijd liefdevol bezig te houden met jezelf, en vervolgens met iedereen met wie jullie omgaan in zelfs de kortst mogelijke tijd en op een schijnbaar nauwelijks waarneembare manier.

Jullie zijn allemaal - elke bewuste entiteit in heel de schepping - zeer machtige wezens, omdat God jullie creëerde en jullie die kracht gaf om voor altijd vrij en creatief te gebruiken! Jullie hadden alleen je gewaarzijn hiervan verloren, aangezien het jullie intentie was de illusie te bouwen, en nu staan jullie jezelf uiteindelijk toe je eens te meer bewust te worden van je oneindig krachtige goddelijke natuur, de natuur waarin jullie geschapen werden om eeuwig in te leven als Eén met God. Met God zijn alle dingen mogelijk, en jullie zijn eeuwig met God, nooit, nooit afgescheiden, omdat afscheiding van de Bron onmogelijk is! Daarom zijn ook met jullie alle dingen mogelijk. Waarlijk, vertrouw erop dat dit Gods wil is voor jullie, maak het die van jullie, zoals het al is, en sta versteld van hoe mooi het leven zich begint te ontvouwen voor jullie.

Als dat het geval is hebben jullie niets te vrezen en geen noodzaak om angst te ervaren. Angst voert jullie energie af en verbergt jullie ware aard - LIEFDE - van jou. Het enige dat je hoeft te doen om je angsten en zorgen permanent achter te laten, op te lossen in het niets waaruit ze zijn ontstaan, is door de intentie te stellen en jezelf te openen voor de Liefde die jou in elk moment omringt. Het is gewoon geduldig wachten tot het je mooi en teder omarmt zodra je die goddelijke interactie tussen jou en God zal toestaan plaats te vinden.

Herinner jezelf elke dag, elke keer dat een negatief zelf-oordelende of kleinerende gedachte van welke aard dan ook ontstaat, dat je een perfect goddelijk wezen bent, een geliefd kind van God, en dat je in Zijn tegenwoordigheid bent in ieder moment van jouw eeuwige bestaan. Jullie zijn niet, en zijn nooit of zouden kunnen worden, verlaten, veroordeeld of gestraft door God. God is Liefde en dat is alles wat er is. Liefde is natuurlijk oneindige acceptatie oneindig mededogen, oneindige vreugde, oneindige mogelijkheden, het is wat jij bent, en het biedt jou de volledige bevoegdheid en het vertrouwen om volledig deel te nemen in eender welk veld van activiteit je kiest.

God houdt van jullie en heeft jullie alles gegeven. Jullie zijn zonder gebrek van welke aard dan ook, omdat jullie compleet zijn, Één, God, omdat God jullie in Zichzelf creëerde - er is nergens anders. Alles wat Hij heeft hebben jullie, dus open jullie harten voor de Liefde die jullie omhult en ontwaak in het bewustzijn van wie jullie werkelijk zijn.

Jullie vreugde is Gods vreugde, dus sta jullie zelf toe vreugdevol te zijn, heb de intentie vreugdevol te zijn, richt je op wat goed is in je leven, en dan zal vreugde jullie vervullen. Er is er niet één onder jullie, zelfs niet in de meest benarde en pijnlijke persoonlijke omstandigheden, die niet iets heeft om met vreugde vervuld over te zijn. Richt je aandacht op wat je hebt en sta op uit de diepten van de pijn en het lijden waarvoor je hebt gekozen om aan deel te nemen. Pijn en lijden zijn absoluut en volledig overbodig! Ja, natuurlijk kun je miljoenen mensen zien die lijden en in pijn zijn, maar die staat was hen niet opgelegd, zij hebben er voor gekozen. Vraag niet waarom, dat is niet jouw zaak, stuur hen liefde, want als je dat doet ben je het meest effectief, en hun lijden wordt verminderd door jouw intentie. Zoals ik jullie hierboven al vertelde zijn jullie krachtige goddelijke wezens, en dat is altijd zo geweest.

Kies en heb de intentie om niet te lijden. Ja, als jullie menselijke vorm is beschadigd, gebroken of ziek is, zullen jullie pijn voelen, maar als jullie het omarmen en bevrijden door het te erkennen, zal jullie lijden ophouden terwijl Liefde krachtig en onafgebroken door jullie heen stroomt.

Omarm je ware aard en geniet van de verbluffende resultaten. Zelfs als je pijn hebt kun je oprijzen in vreugde, en je zult wenen van geluk terwijl bewustzijn in je stroomt om je te laten zien hoe geliefd je bent in elk moment.

Alleen liefde is Echt. Liefde is, en het heeft vele mooie eigenschappen - vreugde, geluk, vrede, tevredenheid, acceptatie en mededogen - dat zal je verrijken en jou stimuleren wanneer je er voor open staat zonder twijfel of weerstand. VERTROUW erop dat je Liefde bent, omhels jezelf liefdevol en volledig, accepteer vervolgens zonder zelfoordeel (positief of negatief), wie je bent. Je kunt niet iemand anders zijn, je kunt alleen jou zijn, zo'n complete zelfacceptatie is essentieel voor jullie welzijn.

Als je jezelf accepteert ben je tevreden. Als je weigert om jezelf te accepteren en jezelf beoordeeld op welke inadequate manier dan ook, kies je ervoor om jezelf te verliezen in lijden.

Doe dat niet, is er geen enkel voordeel als je dat doet, ben in plaats daarvan gelukkig zoals God jouw toewenst dat te zijn. Zoals Ik je al vertel heb, zelfs in de afschuwelijkste belichaamde fysieke situaties is volledige geluk beschikbaar, alleen als je daarvoor wilt kiezen in plaats van het lijden.

Kijken hoe anderen lijden en daarin met hen meedoen is nuttig noch voor jou, noch voor hen. Wees vreugdevol, biedt grenzeloze liefde en mededogen aan, en je ware aard zal weer briljant schijnen, hen omhullende in jouw krachtige goddelijke gebied van energie, waardoor hun energie wordt herladen. Dit is waarvoor je incarneerde om te doen, dus doe het!

Jullie zijn liefde. Deel uzelven gewillig en liefdevol en heb genoegen in de veranderingen die zich voordoen om jullie heen.

Jullie liefhebbende broeder Jezus.

Bron: https://johnsmallman2.wordpress.com

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl