Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 2 januari 2017

Het is Altijd het Donkerst Voorafgaand aan de Dageraad! / 31 December 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin

Het is Altijd het Donkerst Voorafgaand aan de Dageraad!
31 December 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin

We gaan een Nieuw Jaar binnen, en we mogen ons minder opgetogen voelen dan gewoonlijk. Er zijn zoveel grote verliezen achter ons dit jaar, en er liggen zoveel onbekende dingen voor ons in het verschiet in 2017, dat het geen wonder is dat onze feestelijke, positieve spirit een beetje tegen de vlakte mag gaan, ten minste tijdelijk.

Onze plaatselijke astrologe, Margaret Sweet, zei dit … “Als je bij jezelf gewaar wordt dat je nog niet zo opgetogen bent over dit Nieuwe Jaar, dan ben je waarschijnlijk niet de enige! Er is een combinatie van astrologische activiteit, specifiek in de eerste 12 dagen van Januari, hetgeen verantwoordelijk zou kunnen zijn voor het vertragen van het tempo waarmee wij gewoonlijk een Nieuw Jaar tegemoet treden. In feite, heeft het eerste deel van Januari invloeden (Mars, Venus, Neptunus in Vissen), welke meer bevorderlijk zijn voor de innerlijke reflectie - tijd nemend om werkelijk iedere worsteling los te laten welke geassocieerd wordt met 2016.

We betreden een ÉÉN jaar in de numerologie hetgeen nieuwe aanvangen brengt. Maar wij hebben ook enige overblijvende dappere en onafgemaakte NEGEN (45ste Potus) rest energie om opgeruimd te worden. (Vind je persoonlijke numerologische jaar hier (Engelstalig): http://psychiclibrary.com/beyondBooks/personal-year-numerology/)

Dit komende jaar is een enorme beëindiging, maar ook een verrassend begin. Een oud paradigma zal eindigen terwijl een nieuw paradigma geboren zal worden. 2016 overstroomde ons met zeer ongewone energie, ongelijk aan wat dan ook dat ik ooit eerder in mijn gehele leven gevoeld heb. We hadden geen referentiepunt voor deze energie om te begrijpen wat er persoonlijk en wereldwijd gebeurde. Er is groot menselijk potentieel om op het moment hemel of hel te manifesteren. Nodeloos te zeggen dat ons Licht, onze Liefde, vrede en integriteit nu meer dan ooit nodig zijn.

De Ster Ouderen zeiden dat de verschuiving van de tijdperken vol met verrassingen zou zitten … maar zij deelden nooit mee of deze verrassingen blijde gebeurtenissen zouden zijn, of schokkende. Ik veronderstel dat dit af zal hangen van ons persoonlijke perspectief. In ieder geval, staan heel veel verrassende gebeurtenissen opgesteld zoals heel veel eenden op een rij, gereed om uit de 2017 poort vandaan te schieten om het on-transformeerbare te transformeren! Yeah, dat zou verrassend kunnen zijn.

Schokkend genoeg, onze wereld is in de plaats waar het in is omdat wij het toegestaan hebben. Zo eenvoudig is het, en, vreemd genoeg, nog steeds in onze goddelijke orde. We werden afgeleid door onze moderne wereld en volgden leringen die te ver gegaan waren. We leerden om zo positief te zijn, dat we ermee begonnen om waarheden van een suikerlaagje te voorzien of onbewust doken wij in ontkenning, hopende dat heel veel gebeurtenissen in 2016 weg zouden gaan. Dat deden zij niet. Deze waarheden moeten erkend worden om genezen/hersteld te worden. Hebben jullie dat gesnapt? Wonderen kunnen gebeuren wanneer wij ALLES onder ogen komen dat het leven voor ons neerlegt.

Deze uit balans zijnde waarheden, programma’s, constructen, enzovoorts … komen naar boven om door iedereen gezien te worden. Het doet dit met een niet te ontkennen, niet te stillen kracht dat erom smeekt om genezen/hersteld te worden. Het is vol van kwaadheid (verleden) en angst (toekomst), en het wordt luider totdat iedereen alles ziet voor wat het is. De zegen is, dat ongeacht waar wij mee geconfronteerd worden, dat wij weten dat het zal veranderen, en alle gebeurtenissen en situaties gaan voorbij wanneer zij eenmaal her/erkend worden. We zullen doorgaan in deze richting te gaan totdat alles ons ontwaakt. We planden het op deze manier. Geen zielen zullen achtergelaten worden … toch?!

Het is ook helemaal duidelijk voor mij dat de meeste mensen een sterke oproep krijgen om neer te hurken en echt zorg te gaan dragen voor de thuis-basis. Het neer hurken is ook een manier om uit de gevarenzone vandaan te blijven (er geen energie of brandstof aan toevoegend), en te navigeren binnenin het oog van de storm terwijl kolossale transformaties plaatsvinden om ons heen. Jullie hebben al jullie persoonlijke transformatie voltooid (Ja … diegenen die dit nu nog steeds lezen). NU zijn wij volledige WEGWIJZERS geworden!

De energie is ongelooflijk intens/krachtig geweest in 2016. Ik heb dit decennia lang niet meer gevoeld (yep, ik ben zo oud), en het heeft invloed gehad op mijn lichaam (of zo scheen het toe). Gedurende de laatste paar maanden, is de energie voor ons empaten behoorlijk giftig geweest. Fysieke symptomen waren behoorlijk serieus en slopend. De meeste van onze boodschappers ontvangen boodschappen door hen diepgaand te voelen. In feite laten wij de energie door onze lichamen heen voelen, en dan, vanwege dat wat wij voelen, stellen wij heel veel vragen. Dan laten we het binnenin ‘gaar stomen’ totdat de dingen duidelijk worden. En dat doen zij. De meesten van ons plannen niet om dit te doen; het gebeurt gewoon. Het is de prijs die wij betalen voor onze van nature aangeboren bekwaamheden.

Wij zijn getuige geweest van sommige kwesties in diegenen die gevoelig zijn en wiens bestemming het is om de matrix van de mensheid te herstellen: Echt chagrijnig zijnde, overweldigd, verontrust en vreesachtig, spijsverteringskwesties, en echt zielsvermoeid zijnde doorweekt met heel veel zelfoordeel. De meeste van deze symptomen die ik voel zijn NIET persoonlijk. Dit allemaal begint er nu mee op te helderen, en dus waarom ik de energie heb om te schrijven over wat er nu aan het gebeuren is. Wij kunnen het Licht aan het einde van deze tunnel zien.

Dus … dit is wat er aan het gebeuren is … Wij blazen de oude programmering van angst en kwaadheid recht uit de mensheid vandaan. En als het filteren van angst doorheen onze lichamen, zoals een reuzen collectieve menselijke zeef, is wat er nodig is om kwaadheid en angst uit te roeien, dan … zo zij het. De enige weg eruit vandaan is erdoorheen. Wij zijn sterk, en wij zij nog steeds hier! Wij stoppen er niet mee of gaan onder zonder een gevecht. (((Diegenen van jullie die andere gelukzalige taken hebben … willen jullie ruilen?))) Gewoon een grapje … Misschien.

Een groot punt dat ik vandaan wil maken. Zorg ervoor dat je voor je fysieke lichaam zorgt. Doe je symptomen niet af als zijnde slechts ascentie symptomen. Ascentie symptomen beïnvloeden ook je fysieke lichaam, maar als jij je doorgaand niet goed voelt, ga naar een dokter. Dat deed ik. De wereldwijde stress en de gigantische onzekerheden dwingen onze lichamen om zich aan te passen. Onze endocriene systemen zijn nu aan het opwaarderen.

Specifiek Adrenaline en schildklier worden hard geraakt. En net zoals de Ster Ouderen maanden geleden meedeelden … De Endocriene systemen worden opgewaardeerd en opnieuw in evenwicht gebracht. Ik heb enige veranderingen in mijn leven gemaakt, dieet enzovoorts … en ik ben al bezig te herstellen. Dus zorg voor je fysieke lichaam. Als je geen fysieke lichaam hebt, kunnen we het spirituele werk in deze dimensie niet doen dat we allemaal gezamenlijk gepland hebben. Naar de dokter gaan en het ondergaan van tests helpen ons om onze verontrusting los te laten over onze fysieke gezondheid, en het laat ons vrij om op wat voor manier dan ook te genezen waartoe we ons geroepen voelen om te doen. Door vrij te zijn van wat voor fysieke zorgen dan ook, kunnen wij zelfs dieper werk doen. En ik hoop dat jullie hetzelfde zullen doen. Zorg er ook voor dat je voor je spirit zorgt, waarmee, tussen haakjes, mij verteld werd, jullie allemaal (die zich geroepen voelen om dit nog steeds te lezen) goed werk verrichten.

Ps. Dit kwam net binnen … Velen van jullie ontvingen nieuwe, grote promoties zogezegd. Wij zijn groter en sterker (zelfs als we dat momenteel niet voelen), dus grotere werkorders komen eraan. Waar het op neerkomt is dat wij op elkaar rekenen. Dus blijf leven, blijf stralen, blijf doorgaan.

Zegeningen aan onze GEHELE Licht Familie in dit Nieuwe Jaar!

Dat 2017 ons Vrede, Liefde, Vreugde en een overvloed van alle goede dingen mag brengen.

Deel alsjeblieft hoe jij deze baanbrekende tijd hier ervaart. We verkrijgen altijd bredere inzichten vanuit de perspectieven van anderen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Aluna Joy Yaxkin © 1995-2017 http://www.alunajoy.com/index.html
https://www.facebook.com/alunajoyyaxkin