Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 25 januari 2017

Het Ertussenin Stadium / 24 Januari 2017 / Jenny Schiltz

Het Ertussenin Stadium
24 Januari 2017 / Jenny Schiltz
Zo velen zijn in het ertussenin stadium en dat is niet comfortabel. Het is waar je kunt voelen dat er zoveel dingen jouw kant op komen: een carrière die past, een idee dat naar boven komt, je zielfamilie, zelfs een zielkameraad. Echter, zoveel als je het voelt, er schijnt niets te gebeuren.
Ik zie dit bij sommige cliënten en ik voel de frustratie. Wat de gidsen meedelen is dat iemand zich vaak voelt alsof zij in een wachtpatroon zijn, en het aldus kan zijn dat er innerlijk werk gedaan wordt. Wanneer een persoon diep in het proces van wording is, wordt alles dat daarvan af zou leiden verwijderd of weggehouden. Eerst moet iemand in contact komen met diens eigen ziel.
Een ander aspect hiervan is, dat wie je bent aan het veranderen is, zo volledig, dat wat je denkt dat je wilt ook zal veranderen. Je team van gidsen, engelen en meesters weten dit. Zij weten dat de mogelijkheden die nu mogelijk met jou overeenkomen dat niet zullen doen als je vibratie stijgt. Dit gaat ook voor zielkameraden en zielfamilie. Diegenen die met jou overeenkomen mogen niet doorgaan bij jou te passen als jij je innerlijke werk doet.
Zie de tijd waarin de dingen niet in beweging schijnen te zijn als een kans om meer jij te worden. Zie dat wanneer de dingen uiteen vallen of zich niet uitwerken als zijnde passend bij wie je aan het worden bent. Verandering van perspectief staat je toe te zien dat je omgeleid wordt van dingen die niet geholpen zouden hebben in het grotere plaatje.
Houd vol, doe je innerlijke werk en wanneer het tijd is, zullen de dingen zich openen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **