woensdag 25 januari 2017

Heavenletter18 Ben Je Klaar voor God op dit Ogenblik? / Geplaatst 25 januari 201

Ben Je Klaar voor God op dit Ogenblik?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 januari 2017God zei :

Een van je misvattingen is, dat jij je klaar moet maken voor Mij. Je denkt dat je jezelf moet reinigen. Je denkt dat je je leven moet veranderen. Je denkt dat je iets moet doen. Je denkt dat je een of ander magisch voedsel moet eten en niet iets anders- Je denkt dat je bepaalde woorden moet uitspreken en andere vermijden. Je denkt dat je jezelf moet voorbereiden. Je denkt dat er een procedure is die je moet volgen. Je denkt dat je anders moet zijn, voordat je voor Mij kunt verschijnen. Dat is niet zo.

Alles wat je moet doen is in Mij geloven. Als je dat niet kunt, dan geloof in de mogelijkheid van Mij en wat Ik tegen je zeg is zo.

Je hoeft geen bad te nemen.

Je hoeft geen bepaalde kleren of kleuren te dragen.

Je hoeft geen kroon op je hoofd.

Je hoeft niet aan bepaalde criteria te voldoen. Dat is de agenda van de wereld, niet de Mijne.

Jij bent Mijn kind en je kunt naar Mij toe komen op ieder moment dat je besluit te komen. Je kunt nu naar Mij toe komen. Je kunt voor Mij staan zoals je nu bent. Je hoeft je haar niet te kammen. Je hoeft je kleren niet in orde te brengen.

Ik zie die dingen niet. Ik zie jouw licht en jouw licht maakt dat Mijn gezicht oplicht.

Hoe zou jij je voelen als je verloren gewaande kind besloot , dat ze niets hoefde te bewijzen, je niets hoefde te laten zien, geen groot succes hoefde te hebben voordat ze terugkwam, geen speech klaar hoefde te hebben, niets anders hoefde te doen, dan naar je toe te komen? Dat zou genoeg zijn. Dat zou het enige zijn wat je zou vragen. Je kind weer in de armen te kunnen sluiten.

Vertel Me, hoe zou jij je voelen als je verloren gewaande kind voor de deur zou staan?

Je hebt je kind al een tijdje gezien. Je hebt haar gevolgd, maar ze dacht dat ze nog niet goed genoeg was om jou te ontmoeten, terwijl jouw ogen haar liefdeslicht volgden, dat je hart riep. Je zag geen misdragingen. Je zag ook geen uiterlijk succes en je zat er zeker niet op te wachten. Je zag de lichtkern van je kind. Jij zag de blijdschap die het verschijnen van je kind zou geven.

Is het een vorm van trots die je afhoudt van je bestemming?

Jouw bestemming is niet hetgeen op aarde gebeurt.

Jouw bestemming is jouw pad en jouw pad leidt naar Mij.

Jouw bestemming is niet hetgeen je onderweg oppikt.

Jouw bestemming is Mijn deur.

Jouw bestemming is Mij bereiken in jouw bewustzijn.

Je hebt alleen je bewustzijn nodig.

Al het andere heb je en al het andere is gedaan.

Het wachten is alleen op jouw acceptatie.

Jouw Vader, de Koning, vertelt je dat je klaar bent om jezelf aan Hem te tonen. Hij vertelt je dat je een ware Prinses bent. En jij zegt: " Maar ik heb niet de perfecte jurk!".
En Ik zeg: " Het is niet de jurk die jou tot prinses maakt. Het is je geboorterecht."

Jullie zijn allemaal Mozes in het riet. Jullie zijn allemaal kinderen van koninklijke huize. Maakt niet uit onder welke omstandigheden je gevonden bent, je bent van Mij en van Mij alleen.

Dit is het verhaal. Jij bent het vergeten.

Mijn vraag aan jou is: "Geloof je meer in de uiterlijke beoordeling van je geboorte, dan dat je in de waarheid gelooft?"

Ik denk niet dat je in beide kunt geloven.

Ik denk niet dat je kunt je geloven dat je niet meer bent dat je huid en tegelijkertijd kunt geloven in de waarheid over je geboorte. Ik denk niet dat je kunt geloven dat je een pauper en een prins bent. Er zijn geen arme prinsen. Een prins is per definitie rijk.

En dus moet je de waarheid over je rijkdom accepteren en niet de waargenomen omstandigheden.

Je hebt een enorm banksaldo op jouw naam staan, maar je hebt je naam vergeten. Ik vraag je om het je te herinneren. Als je het je niet herinnert, dan vraag ik je Mij op Mijn woord te geloven.

Wiens woord neem je aan? Ik bied je het Mijne aan. Ik ben jouw rijkdom en Mijn woord is munt. En Ik zeg je dat ik goud voor je heb, dat je mag claimen. Verder zeg Ik dat jij Mijn goud bent en Ik verlang erna dat jij jezelf claimt.

Wanneer je Mijn waarde kent, dan zul je je eigen kennen, want in de kern zijn we Een en Dezelfde. Aanhangsels doen er niet toe. De kern is belangrijk.

vertaald door: Anneke