Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 januari 2017

Heavenletter 20 God Zegt Dat Jij Zijn Liefde Bent / Geplaatst 28 Januari 2017

Heavenletter 20
God Zegt Dat Jij Zijn Liefde Bent
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 Januari 2017


God zei:

Waarheen zal Ik je vandaag meenemen?

Waar wil je heen gaan?

Wat zou je willen achterlaten?

Waar zou je naar binnen willen gaan?

Dan ga met Me mee.

Wat ben Ik een geduldige leraar!

Eeuwig geduld is Mijn liefde. Geduld, zo sterk en onaantastbaar als Mijn liefde, omringt je.

Als je Mijn geduld kent, dan ben je beter staat om je te haasten.

Ik wacht op je zolang als het nodig is.

Je hoeft niet op Mij te wachten.

Ik sta naast je.

Jij staat naast Mij, maar Ik moet wachten tot jij erkent dat we onafscheidelijk zijn. Er is niets anders waar Ik op moet wachten.

We kunnen eigenlijk niet zeggen dat Ik wacht. In plaats van wachten, laat Ons luisteren zeggen. Ik luister naar jou. Je ogen beginnen te zien wat je hart al weet en wat je denkgeest heeft ontkend. Mijn oor bedekt jouw hart en Ik hoor het kloppen. Je lippen zijn klaar om je erkenning uit te spreken . Je wenst te zeggen: "Ik ga akkoord".

Zeg: "Ik accepteer."

Zeg: "Ik accepteer Uw liefde."

Zeg: "Ik accepteer Onze relatie."

Zeg: "Ik geef mijzelf aan U, mijn Vader. Dat is alles wat ik te geven heb. Ik heb U niets anders te geven dan mijn bewustzijn. U hebt mij het leven gegeven en al het andere en U vraagt niets anders, dan dat ik mijzelf vul met Uw liefde. U hebt mij water te drinken aangeboden en ik ontken mijn dorst. "

Zeg: "Vader, U commandeert mij niet. U oefent geen controle uit over al mijn ideeën. U laat mij denken dat dit toneelstuk van mij is, zolang als ik dit wil denken. U wacht in de coulissen op mij, totdat ik van het toneel af kom en zegt: Auteur! Auteur!"

"Vader, U wacht totdat ik mijzelf accepteer. Dat is mijn verantwoordelijkheid. Zo lang ik van U weg ren, ren ik van mezelf weg. Ik mag denken dat ik naar het leven toe ren, maar ik ren weg van mijn Schepper. Ik ren weg van U omdat ik ten onrechte denk dat U iets van mij wilt, waarvan ik bang ben dat ik het niet geven kan, of dat ik het alleen ten koste van alles geven kan.

"Vader, de kostprijs is mijn dwaasheid. Het is voor mij moeilijk om dat op te geven. Ik doe net alsof ik met het dirigeerstokje van het orkest sta te zwaaien, terwijl de hele tijd al ik één van de noten ben die U speelt. Ik weet dat het genoeg voor me zou moeten zijn, één van Uw noten zijn, die gespeeld wordt in de Hemel en die gehoord wordt op aarde, maar ik heb mijn fantasie, dat ik met het dirigeerstokje zwaai.

"Lieve Vader, vandaag vraag ik of de muziek die U gemaakt hebt, gehoord mag worden op aarde. Ik vraag om het te horen. En ik zal luisteren naar Uw muziek, net als U luisterde om mij te horen zeggen: "Ja God." ".

Mijn kinderen, jullie gaan met Mij het avontuur aan. Je zou dan toch ook het sublieme bewustzijn toe kunnen laten in je leven.

Iets begeleidt jou. Zoveel weet je.

Misschien is het verhaal van je leven gebaseerd op hoeveel je weerstaat of hoeveel je accepteert.

Ik stel voor, dat jij je weerstand opgeeft en begint te accepteren. Accepteer Mijn aanwezigheid in jouw leven.

Als je Mijn liefde nog niet kunt zien of voelen, dan kijk naar Mij als een Gast waar je op wacht. Stel je voor hoe het in jouw huis toegaat wanneer de Gast arriveert. Je verwacht de komst en je voorziet in het verblijf. Op een gegeven moment zal de Gast arriveren en je zult naar de deur rennen en je zult zeggen: "Welkom".

Op een gegeven moment zul je erkennen dat jij de gast bent en Ik ben de Gastheer.

Ik heb er vanaf het begin van de eeuwigheid op gewacht dat jij zou zeggen: "Dank U dat U mij uitgenodigd hebt. Dank U dat U op mij gewacht hebt, totdat ik besef dat ik hier ben. Dank U dat ik Uw gast mag zijn. Dank U voor alles wat U mij hebt gegeven. Mij zal niets ontbreken. Ik woon in Gods Huis. Ik woon in Gods Hart. Ik woon in Uw prachtige herenhuis, God, en ik woon samen met alle anderen waar U ook zo volledig en innig van houdt, zoals U van mij houdt. Ik noem hen broeder en ik noem U Vader en ik kan mezelf eindelijk Uw liefde op aarde noemen."

vertaald door: Anneke
http://heavenletters.org/